gora jsem určitě koukal, ale nepamatuju si nic, z opičího krále, co mi utkvělo v hlavě, byl tisíciočko, nebo jak se jmenoval ten záporák, rozhrnul kabát a na hrudníku měl hafo očí :P
kdyz uz sem zavzpominal na ty krasne casy tak tady je sestrih par most legendary serialu..nechybi Cesta kolem sveta, Smolikovi, Hrabe Kacula (?)), Smoulove, atd...
ty vole Hrabě Kačula uplně jsem si na to vzpomněl teď, a taky jak tam byla ta kreslená Cesta kolem světa,tak sem si hned vzpomněl i na toho kreslený Sandokana, co byl jako tygr.
ty vole Hrabě Kačula uplně jsem si na to vzpomněl teď, a taky jak tam byla ta kreslená Cesta kolem světa ,tak sem si hned vzpomněl i na toho kreslený Sandokana, co byl jako tygr.
tam sem mel nejradsi toho, jak se mu zlovestne blejskalo voko
A pomatuje si tu někdo Pána Žalářů - jak se ti děti ztratili na tý pouti do neznámýho světa jeden byl kavalír, jeden lukostřelec, atd. a pomáhal jim takovej malej fousatej dědeček, to byla teprve pecka.
Geroj: motomysi sme dokonce meli s brachou jako figurky na motorkach
Tucet: jako trochu si vzpominam, ale mam to uplne v mlze)) to musi bejt uz hrozne stary..
Geroj: motomysi sme dokonce meli s brachou jako figurky na motorkach
Tucet: jako trochu si vzpominam, ale mam to uplne v mlze)) to musi bejt uz hrozne stary..
jestli jsem se dobře dočetl, tak je to ze 79-ho roku :P prostě super seriál, já ho děsně žral, jak vytáhl z kouzelný tašky jakoukoliv miniaturní věc a ta se zvětšila do reálných rozměrů a hlavně tam byla zlá Vandalůzie :P
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru