Tak teď jsem skoukl tu Jednotku příliš rychlého nasazení a mega kotel, na to, že to je komedie ( já se furt smál ) tak ty vraždy jsou celkem brutal: třeba ten novinář jak mu to spadlo na hlavu,autonehoda (autosrážka ),.... dávám 15/10 Simon Pegg je borec.....
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Geroj - Pan Zalaru, ani me nemluv , s toho sem mel pekne dlouho nocni mury , ani uz nevim proc , ale asi to pro me bylo hrozne strasidelny , jestli to nekdo najde , rad se podivam, jestli se budu furt bat
Luster: jj klasika, si pomatuju vždycky na konci, když skončil příběh toho dílu a byl zase klid, tak jak tam trapně zkoušeli toho malýho silverhawka z těch vesmírnejch otázek, jakože, která planeta je nejdál od slunce, atd.
sacharidáček: Já sem ten seriál měl rád. Sice jsem se nebál,ale působil na mě hrozně depresivně, pač sem furt čekal, že sem tam odtud dostanou a vždycky jim to něco zkazilo:
Tak jsem se kouknul na toho vašeho Cartera a udělal sem dobře. Musim se přiznat, že jsem měl skoro na krajíčko. Vynikající film, tím spíš, že je podle skutečné události.
Piráti na vlnách The boat that rocked - přijemná oddechovka plná rockové a beatové hudby 60. let o pirátském rádiu vysílajícím z lodi v Severním moři. Přes dvě hodiny. Kenneth Brannagh,Nick Frost,Philip Seymor Hoffmann
Geroj: Eurotrip, Hele vole, kde mám káru?, Fired up, Hele kámo, kdo tu vaří?, SuperBad...
To jsou supr "teenage" komedie....
Pak jsou i horší jako Sex Drive, Still Waiting, Miss March, Péčko pro začátečníky, College a Prcičky 4 až 6....
A snad nejhorší teenage komedie, co kdy byla natočena je 18 years old virgin
já nemyslel přímo teenage komedii, ty až tolik nemusim právě, ale když je dobrá road komedie, tak mi je jendo co to je zač. Ale kouknu na SuperBad ,to vypadá celkem zajímavě.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru