|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: pá září 11, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
Joint Security Line - korejský film vypráví příběh o velmi zvláštním přátelství a poodhaluje současnou situaci na demarkační linii korejského poloostrova. Wook proste umí.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
Domov šedých motýlů
http://www.csfd.cz/film/249670-domov-sedych-motylu-tummien-perhosten-koti/?text=125284
Od tohodle dvdíčkovýho filmu jsem nečekal nic a byl jsem příjemně překvapen. Film má spoustu slabých míst (nevěrohodné situace, klišé), ale celkově to působí pozitivně. Film o chlapci, který od "jistého incidentu" v dětství střídá jeden pasťák za druhým, až skončí v domově pro chlapce - ztracené případy na jednom ostrově. Pro něj dost možná poslední záchrana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá září 11, 2009 11:19 pm Předmět: |
|
|
In Brugges
Anglicky humor, C. Farell tak jak ho neznate, perfektni Ralph Fienness a krasny historicky prostredi mesta Bruggy. 8/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá září 11, 2009 11:22 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | In Brugges
Anglicky humor, C. Farell tak jak ho neznate, perfektni Ralph Fienness a krasny historicky prostredi mesta Bruggy. 8/10 |
to sem zvědavej, jdu si to stáhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá září 11, 2009 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Drago napsal: | In Brugges
Anglicky humor, C. Farell tak jak ho neznate, perfektni Ralph Fienness a krasny historicky prostredi mesta Bruggy. 8/10 |
to sem zvědavej, jdu si to stáhnout. |
Sotva sem to dopsal tak sem se dival jestli ses tady online a jenom sem aktualizoval a cekal
Popravde sem ale myslel zes to videl, nidko tam ani nikomu nedaruje organy, je to fakt pekny film
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 12, 2009 1:48 am Předmět: |
|
|
Gone Baby Gone
http://www.csfd.cz/film/226199-gone-baby-gone-gone-baby-gone/
Tohle je naprosto dokonalej film. Nejlepší detektivní/kriminální film, co jsem kdy viděl. A to bez nadsázky. Sice tam neběhahli žádný tranďáci :-), ale nepomatuju se, aby mě někdy film takhle pohltil, aby mě to dostalo tak, že sem se přistihl u titulků s otevřenou pusou. (pokud jde o detekvní film) dávám 11/10.
edit: teď koukám, že to režíroval Ben Affleck a hlavní roli hrál jeho brácha. Bena sem moc nemusel, jako herec je hroznej, ale timhle u mě hodně stoupnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so září 12, 2009 9:13 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | Gone Baby Gone
Tohle je naprosto dokonalej film. Nejlepší detektivní/kriminální film, co jsem kdy viděl. A to bez nadsázky. Sice tam neběhahli žádný tranďáci :-), ale nepomatuju se, aby mě někdy film takhle pohltil, aby mě to dostalo tak, že sem se přistihl u titulků s otevřenou pusou. (pokud jde o detekvní film) dávám 11/10.
|
Hele, tohle neustálé ostentativní hlásání negativního stanoviska...to už začíná vypadat, že krom vymýšlení si rozhovorů máš ještě jeden problém.... . A přitom zbytečně, to nemá cenu s tím nějak bojovat a odříkat se toho, je 21.století, tohle je tolerantní fórum, a dokud sem nezačneš sázet své fotky v dámském prádle, tak pohoda _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so září 12, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | yggu nalejme si čistého vína, timhle okecávání nikdy svýho nedosáhneš. Proč neřekneš dragovi a nedomluvíte se spolu přímo, můžete si spolu užít spoustu legrace, dělat "blbiny" , na společný trénink ani chodit nemusíte. |
A tak hezký pokus....nicméně trochu mimo , kdyby mé skutečné sexuální preference byly tak nevinné, jako ty, ke kterým se tu zdráháš přiznat a místo toho je horlivě odmítáš , tak by řada mých partnerek měla o dost klidnější spaní
Na společný trénik s tebou klidně, ale pojedu vozem a sprchovaní nechám raději na doma ....jistota je jistota a s tebou do sprchy teda nejdu
A to je zase zasviněnej topic , vidíš co děláš
A trochu tedy k tématu, Wrestlera jsem neviděl, počkám na dvd, protože ač Rourka mám rád, tak z filmů tohoto typu mám velmi smíšené pocity. A jeho životní role rozhodně nebyla tahle, ale Marv
EDIT ... a ty podobnýma diskuzema zbytečně neriskuj, protože až projedeš tu K-1 sázku, tak tentokrát ten podpis fuck nechcu vidět _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 12, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
rambo 4 dost dobry doporucuju kdo ma rad Stallona.
Bruno docela dobry,nektery sceny narez jinak me to chvilema az tak nebavilo, ted mam rozdivanyho Borata, Bruno se me zda lepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 12, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
ygg: Jak myslíš, já sem se ti snažil jen pomoct, drago sám říkal, že na mladý, hubený neni, takže tvoje šance jsou mnohem větší.
A společný sprchování tě trápit nemusí. Já totiž v neděli a na vánoce netrénuju
PS: Rambo je pěkný film.
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 12, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
| PapradIsMyName napsal: | nechapem ako sa niekomu moze pacit rambo ako jeden clovek dobil cely vietkong |
však říkám Rambo ne Rambo 4. Jednička je prostě kultovní záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 12, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | PapradIsMyName napsal: | nechapem ako sa niekomu moze pacit rambo ako jeden clovek dobil cely vietkong |
však říkám Rambo ne Rambo 4. Jednička je prostě kultovní záležitost. |
Jak rikas 1 je nejlepsi. ale po 2 a 3 ktery se me nelibily vubec 4 byla dobra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|