Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joint Security Line - korejský film vypráví příběh o velmi zvláštním přátelství a poodhaluje současnou situaci na demarkační linii korejského poloostrova. Wook proste umí..
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Domov šedých motýlů
http://www.csfd.cz/film/249670-domov-sedych-motylu-tummien-perhosten-koti/?text=125284

Od tohodle dvdíčkovýho filmu jsem nečekal nic a byl jsem příjemně překvapen. Film má spoustu slabých míst (nevěrohodné situace, klišé), ale celkově to působí pozitivně. Film o chlapci, který od "jistého incidentu" v dětství střídá jeden pasťák za druhým, až skončí v domově pro chlapce - ztracené případy na jednom ostrově. Pro něj dost možná poslední záchrana.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Drago

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

In Brugges

Anglicky humor, C. Farell tak jak ho neznate, perfektni Ralph Fienness a krasny historicky prostredi mesta Bruggy. 8/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
In Brugges

Anglicky humor, C. Farell tak jak ho neznate, perfektni Ralph Fienness a krasny historicky prostredi mesta Bruggy. 8/10

to sem zvědavej, jdu si to stáhnout.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Drago

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Drago napsal:
In Brugges

to sem zvědavej, jdu si to stáhnout.

Sotva sem to dopsal tak sem se dival jestli ses tady online a jenom sem aktualizoval a cekal

Popravde sem ale myslel zes to videl, nidko tam ani nikomu nedaruje organy, je to fakt pekny film
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 1:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gone Baby Gone

http://www.csfd.cz/film/226199-gone-baby-gone-gone-baby-gone/

Tohle je naprosto dokonalej film. Nejlepší detektivní/kriminální film, co jsem kdy viděl. A to bez nadsázky. Sice tam neběhahli žádný tranďáci :-), ale nepomatuju se, aby mě někdy film takhle pohltil, aby mě to dostalo tak, že sem se přistihl u titulků s otevřenou pusou. (pokud jde o detekvní film) dávám 11/10.

edit: teď koukám, že to režíroval Ben Affleck a hlavní roli hrál jeho brácha. Bena sem moc nemusel, jako herec je hroznej, ale timhle u mě hodně stoupnul.
ygg

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Gone Baby Gone

Tohle je naprosto dokonalej film. Nejlepší detektivní/kriminální film, co jsem kdy viděl. A to bez nadsázky. Sice tam neběhahli žádný tranďáci :-), ale nepomatuju se, aby mě někdy film takhle pohltil, aby mě to dostalo tak, že sem se přistihl u titulků s otevřenou pusou. (pokud jde o detekvní film) dávám 11/10.

Hele, tohle neustálé ostentativní hlásání negativního stanoviska...to už začíná vypadat, že krom vymýšlení si rozhovorů máš ještě jeden problém.... . A přitom zbytečně, to nemá cenu s tím nějak bojovat a odříkat se toho, je 21.století, tohle je tolerantní fórum, a dokud sem nezačneš sázet své fotky v dámském prádle, tak pohoda
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu nalejme si čistého vína, timhle okecávání nikdy svýho nedosáhneš. Proč neřekneš dragovi a nedomluvíte se spolu přímo, můžete si spolu užít spoustu legrace, dělat "blbiny" , na společný trénink ani chodit nemusíte.
ygg

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
yggu nalejme si čistého vína, timhle okecávání nikdy svýho nedosáhneš. Proč neřekneš dragovi a nedomluvíte se spolu přímo, můžete si spolu užít spoustu legrace, dělat "blbiny" , na společný trénink ani chodit nemusíte.

A tak hezký pokus....nicméně trochu mimo , kdyby mé skutečné sexuální preference byly tak nevinné, jako ty, ke kterým se tu zdráháš přiznat a místo toho je horlivě odmítáš , tak by řada mých partnerek měla o dost klidnější spaní

Na společný trénik s tebou klidně, ale pojedu vozem a sprchovaní nechám raději na doma ....jistota je jistota a s tebou do sprchy teda nejdu

A to je zase zasviněnej topic , vidíš co děláš

A trochu tedy k tématu, Wrestlera jsem neviděl, počkám na dvd, protože ač Rourka mám rád, tak z filmů tohoto typu mám velmi smíšené pocity. A jeho životní role rozhodně nebyla tahle, ale Marv

EDIT ... a ty podobnýma diskuzema zbytečně neriskuj, protože až projedeš tu K-1 sázku, tak tentokrát ten podpis fuck nechcu vidět
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rambo 4 dost dobry doporucuju kdo ma rad Stallona.

Bruno docela dobry,nektery sceny narez jinak me to chvilema az tak nebavilo, ted mam rozdivanyho Borata, Bruno se me zda lepsi
ygg

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
rambo 4 dost dobry doporucuju kdo ma rad Stallona.

Bruno docela dobry,nektery sceny narez jinak me to chvilema az tak nebavilo, ted mam rozdivanyho Borata, Bruno se me zda lepsi

Abych napravil mé OT posty .... Rambo 4 mne dost zklamal, přišlo mi to strašně statické a dějově o ničem. To druhé nepřekvapilo, krom prvního dílu to tak bylo vždy, ale to první.....vidět to byla svým způsobem povinnost, ale jsem rád, že to bylo doma a grátis
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: Jak myslíš, já sem se ti snažil jen pomoct, drago sám říkal, že na mladý, hubený neni, takže tvoje šance jsou mnohem větší.

A společný sprchování tě trápit nemusí. Já totiž v neděli a na vánoce netrénuju

PS: Rambo je pěkný film.
PapradIsMyName

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapem ako sa niekomu moze pacit rambo ako jeden clovek dobil cely vietkong
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PapradIsMyName napsal:

však říkám Rambo ne Rambo 4. Jednička je prostě kultovní záležitost.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
PapradIsMyName napsal:

však říkám Rambo ne Rambo 4. Jednička je prostě kultovní záležitost.

Jak rikas 1 je nejlepsi. ale po 2 a 3 ktery se me nelibily vubec 4 byla dobra

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: