Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 197, 198, 199 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gang policajtů

Tuším, poslední Tupacův film? Nebylo to špatný, slušná zápetka a dobré gradování, ale něco mi tam nesedělo. Působilo to na mě, tak nějak nízkorozpočtově, což by u tohodle typu filmu ani tak nevadilo, ale bylo tam dost trhlin a pro mě nelogických momentů, dávám 6/10.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JPS

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Valka svetu je desne idiotskej film

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanebný pancharti-9/10

Výborný,super,paráda:)Skvěle jsem se bavil.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:

počáteční atmosféra byla vynikající, ale rychle se vytratila jako u většiny těchto filmů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
Já myslim že Frozz to videl s dabingem takže tohle nejak u ní nemohl posoudit

Ano, dávali to včera, český dabing....
Je pravda, že tam ječela jak pizda, někdy mi to taky trhalo bubinky, ale o tom to je, mě se její výkon prostě líbil, na to jaká je to malá holka, po celou dobu filmu z ní byl patrý strach a panika, jak jí musel bratr uklidňovat apod.

To JPS: no tak já ti tvůj názor neberu, ale ani nesdílím. Idiotský v čem?
JPS

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. : tak videl jsem ho kdysi davno, mozna bych mu ted trosku pridal, ale stejne se u toho filmu zasmeju vic nez je zdravo...

Vokr

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
JPS napsal:

počáteční atmosféra byla vynikající, ale rychle se vytratila jako u většiny těchto filmů.

Tak v tomhle s tebou souhlasim na začátku dobrý ale pak se to trochu zvrhlo
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
Geroj napsal:
JPS napsal:

Tak v tomhle s tebou souhlasim na začátku dobrý ale pak se to trochu zvrhlo

to je možná pravda, ale celkový dojem filmu se mi prostě líbil, i když konec byl divný
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Memento
Po delší době jsem se na to podíval -tohle je prostě klasika a důkaz toho, že když člověk opravdu chce, může být originální a nápaditý i v dnešní době, kdy se ze všech stran doslova valí záplavy filmů.
JPS

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj: jojo memento...classica.Jak rika kamarad: pokoj ti nic nerekne.

Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doba ledová 3

Málokdy se stane, že druhej díl je lepší než první, a když se i přesto tvůrci rozhodnou pokračovat dál v sérii stojí to za hovno. Ale to vůbec neplatí o Době ledové. Trojka je pro mě nejnadupanější ze všech tří dílu, tady sem se smál skoro celý film, mělo to spád, skvělý hlášky a scénky... super animák.
Diana

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera na CT1 dávali skvělý film.

http://www.ceskatelevize.cz/program/10190153074-14.09.2009-22:35-1-clovek-bez-osudu.html
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
BUFU

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Art of The Devil 2 - thajskej horror, takže sem očekával docela kvalitu... Jediný co bylo kvalitní byl příběh, který se postupně odkrýval po celý film až do poslední minuty. Zklamaly mě výkony herců a délka filmu. Být tam lepší herci a kdyby film měl tak 75 minut, tak bych dal i větší hodnocení. Jinak jak sem řekl pěknej příběh + nějaká ta krev, trocha nechutnosti, dobré ozvučení - co víc chtít Zajímavé je jedna scénka ke konci, kdy si mařka vychutnává borca pomocí vřelé vody,let-lampy,vrtačky,atd
6/10

Bruno - nechutný... sprostý... drsný hlášky... prostě Borat v "teplém" podání Smál sem se od začátku do konce, ale je to prostě hnus. Borat mi přišel o něco lepší...
8/10

Crash - drama o rasismu. Jako pěkně zachycenej názor na rasismus, výborní herci, pár parádních scén, ale celý mi to přišlo přeplácaný, utahaný, zamotaný a vůbec sem se nějak nudil... csfd to nějak moc přeceňuje... Neříkám, že to není dobrej film, ale 87 % mi přijde moc.
7/10

District 9 - skvělé akční scifi
8/10

Event Horizon - lehce hororové napínavé scifi s parádní atmosférou... Nenudil sem se a až do konce filmu sem se bavil. Pěknej film
8/10
Poman

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:

Event Horizon - lehce hororové napínavé scifi s parádní atmosférou... Nenudil sem se a až do konce filmu sem se bavil. Pěknej film
8/10

Lehce hororové?Tak buďto jsi takovej tvrďák,nebo já takovej posera,ale mě se to zdálo dost hororový
BUFU

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
BUFU napsal:

8/10

Lehce hororové?Tak buďto jsi takovej tvrďák,nebo já takovej posera,ale mě se to zdálo dost hororový

Já nevím poslední dobou mi něpřijde nic nějak hororovýho... Shutter se mi zdál jako pořádnej horor. A co sem viděl z poslední doby tak Inside , o tom sem psal pár stránek dozadu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 197, 198, 199 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: