|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne září 13, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
Gang policajtů
Tuším, poslední Tupacův film? Nebylo to špatný, slušná zápetka a dobré gradování, ale něco mi tam nesedělo. Působilo to na mě, tak nějak nízkorozpočtově, což by u tohodle typu filmu ani tak nevadilo, ale bylo tam dost trhlin a pro mě nelogických momentů, dávám 6/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne září 13, 2009 12:20 pm Předmět: |
|
|
Hanebný pancharti-9/10
Výborný,super,paráda:)Skvěle jsem se bavil. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne září 13, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | Valka svetu je desne idiotskej film |
počáteční atmosféra byla vynikající, ale rychle se vytratila jako u většiny těchto filmů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | Já myslim že Frozz to videl s dabingem takže tohle nejak u ní nemohl posoudit |
Ano, dávali to včera, český dabing....
Je pravda, že tam ječela jak pizda, někdy mi to taky trhalo bubinky, ale o tom to je, mě se její výkon prostě líbil, na to jaká je to malá holka, po celou dobu filmu z ní byl patrý strach a panika, jak jí musel bratr uklidňovat apod.
To JPS: no tak já ti tvůj názor neberu, ale ani nesdílím. Idiotský v čem? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 13, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
Frozz. : tak videl jsem ho kdysi davno, mozna bych mu ted trosku pridal, ale stejne se u toho filmu zasmeju vic nez je zdravo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: ne září 13, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | JPS napsal: | Valka svetu je desne idiotskej film |
počáteční atmosféra byla vynikající, ale rychle se vytratila jako u většiny těchto filmů. |
Tak v tomhle s tebou souhlasim na začátku dobrý ale pak se to trochu zvrhlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
Memento
Po delší době jsem se na to podíval -tohle je prostě klasika a důkaz toho, že když člověk opravdu chce, může být originální a nápaditý i v dnešní době, kdy se ze všech stran doslova valí záplavy filmů.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 9:39 pm Předmět: |
|
|
Geroj: jojo memento...classica.Jak rika kamarad: pokoj ti nic nerekne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út září 15, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 15, 2009 5:16 pm Předmět: |
|
|
Art of The Devil 2 - thajskej horror, takže sem očekával docela kvalitu... Jediný co bylo kvalitní byl příběh, který se postupně odkrýval po celý film až do poslední minuty. Zklamaly mě výkony herců a délka filmu. Být tam lepší herci a kdyby film měl tak 75 minut, tak bych dal i větší hodnocení. Jinak jak sem řekl pěknej příběh + nějaká ta krev, trocha nechutnosti, dobré ozvučení - co víc chtít  Zajímavé je jedna scénka ke konci, kdy si mařka vychutnává borca pomocí vřelé vody,let-lampy,vrtačky,atd
6/10
Bruno - nechutný... sprostý... drsný hlášky... prostě Borat v "teplém" podání  Smál sem se od začátku do konce, ale je to prostě hnus.  Borat mi přišel o něco lepší...
8/10
Crash - drama o rasismu. Jako pěkně zachycenej názor na rasismus, výborní herci, pár parádních scén, ale celý mi to přišlo přeplácaný, utahaný, zamotaný a vůbec sem se nějak nudil... csfd to nějak moc přeceňuje... Neříkám, že to není dobrej film, ale 87 % mi přijde moc.
7/10
District 9 - skvělé akční scifi
8/10
Event Horizon - lehce hororové napínavé scifi s parádní atmosférou... Nenudil sem se a až do konce filmu sem se bavil. Pěknej film
8/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|