Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pimpy

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 5:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taxidermia
Než sem šel do práce tak sem se na to juknul. Hodnocení na CSFD sou dost přehnaný. Člověk co ten film ještě neviděl má potom dojem, že film je jenom o blití a jiných morbidnostech. Všeho všudy se tam jednou prcalo, dvakrát blilo a jednou operovalo . Z toho to prcání bylo spíš k smíchu, vypadalo to jak dva úchyláci co si nadávaj do prasat. U blití si aktéři povidali o ženský a operování sama sebe bylo hodně přitažený za vlasy. Na druhou stranu nebýt tohodle, tak se u filmu asi unudím.
Scénář filmu byl celkem zajímavej, ale nic extra. Celý bych to shrnul jako příběh člověka od batolete, jeho početí, přes žrací závody až po jeho zabití jeho vlastníma kočkama, vycpán jeho vlastním synem, který si sám vyňal vnitřnosti a nechal useknout hlavu .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy : Taxidermia mi leží už pár měsíců na disku a pořád přemýšlím jestli na to kouknout nebo ne. Takže co? Stojí to za to, tomu obětovat ty 2 hodinky (nebo kolik to má)?
Pimpy

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Pimpy : Taxidermia mi leží už pár měsíců na disku a pořád přemýšlím jestli na to kouknout nebo ne. Takže co? Stojí to za to, tomu obětovat ty 2 hodinky (nebo kolik to má)?

Jestli nejseš náká citlivka tak se klidně podivej. Je to zajímavej a "jinej" film než si zvyklej. Nečekej od toho náký hluboký myšlenky, je to prostě jenom okleštěnej příběh o jednom tlustoprdovi. Myslim, že nebejt těch scének tak o ten film nikdo ani nezakopne. Znova bych se na ten film už nepodival, ale zase nelituju toho, že sem ho viděl. Takže asi tak.
BUFU

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
BUFU napsal:

Jestli nejseš náká citlivka tak se klidně podivej. Je to zajímavej a "jinej" film než si zvyklej. Nečekej od toho náký hluboký myšlenky, je to prostě jenom okleštěnej příběh o jednom tlustoprdovi. Myslim, že nebejt těch scének tak o ten film nikdo ani nezakopne. Znova bych se na ten film už nepodival, ale zase nelituju toho, že sem ho viděl. Takže asi tak.

Jo tak to sem na tom zatím pořád stejně. Až nebudu mít na co kouknout a co dělat tak se mrknu... tzn za moc dlouho (ale aspon ho zatim nevymažu)
spider1029

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
c87 napsal:
spider1029 napsal:
District 9- mam rad scifi ale toto bola blbost...

to hodnotenie na csfd k tomuto filmu je trosku OT... pekna blbina to bola

Vy ste kokoti oba

Chod si pozriet Power Rangers a neotravuj.
spider1029

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taking of Pelham 1 2 3- super herecke obsadenie- Travolta, Washington, Gandolfini (Sopranovci), pozriet sa oplati ale nic extra...
Drago

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PS: I love you

No ja to nevybral, vybrala to pritelkyne jako nahradu za jeji psychickou ujmu zpusobenou sledovanim posledniho dilu Terminatora. Ja ovsem z tohoto souboje nervu vysel opet vitezne, jelikoz tohle vubec neni spatny film. Romantiku aby tam clovek pohledal, resp. pro me to bylo spis takove drama bez nejakych preslazenych frazi. A H. Swank je sice takova usata, zubata, ale me se hrozne libi

Takze v ramci zanru drama/romantika 9/10.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:

No ja to nevybral, vybrala to pritelkyne jako nahradu za jeji psychickou ujmu zpusobenou sledovanim posledniho dilu Terminatora. Ja ovsem z tohoto souboje nervu vysel opet vitezne, jelikoz tohle vubec neni spatny film. Romantiku aby tam clovek pohledal, resp. pro me to bylo spis takove drama bez nejakych preslazenych frazi. A H. Swank je sice takova usata, zubata, ale me se hrozne libi

Nedávno na to koukal ségry přítel a já se mu smál, že je to podpantoflák když se nechal ukecat....asi na to taky kouknu..
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Samot

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
District 9- mam rad scifi ale toto bola blbost...

Nato,ze ten film stal len 30 milionov bol vyborny,neviem co sa ti na tom nepacilo...
m4l

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Drago napsal:

Nedávno na to koukal ségry přítel a já se mu smál, že je to podpantoflák když se nechal ukecat....asi na to taky kouknu..

ja u toho brecel
*samozrejme chlapsky tvrdacky
Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:

kvalitka tento film. velmi dobré.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hra Smrti 13
Napad dobrej pripomina to SAW, ale to je asi tak vsecko, oproti SAW nuda
je to thajskej film, taky sem od nich cekal vetsi jatka
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PIRÁTI NA VLNÁCH

První cca půl hodinu jsem se docela nudil, a přemejšlel jsem, jestli si to nedokoukám někdy jindy, až budu mít lepší náladu. Nakonec jsem to ale dokoukal, a udělal jsem dobře. Tohle je parádní film z dob, kdy v anglii letělo rádiové piratství - příběh podle událostí s konce 60. let - mistrně natočeno, příjemná atmosféra, kopec srandy... Tohle se opravdu povedlo 8/10

Číslo 9

Vynikající nápad na animák. Celkem se mi to líbilo 7/10

Pokání

Tenhle film mě moc nedostal - silný téma, hodně emocí, ale podaný tak, že to na mě působilo dost odtažitě, chladně a neosobně a tak vyjma úplného finále, které bylo celkem zdrcující to celou dobu šlo mimo mě. 6/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 1:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ice Age 3

Jednoznacne asi nejlepsi dil z cele dosavadni trilogie ... mozna taky z toho duvodu, ze Scrat a jeho draha polovicka dostali nepomerne vic casu ve filmu nez v predchozich dvou dilech ...
Perfektni rodinny film, odpocinkovy, na lehke zasmani...

9/10
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Ice Age 3

Jednoznacne asi nejlepsi dil z cele dosavadni trilogie ... mozna taky z toho duvodu, ze Scrat a jeho draha polovicka dostali nepomerne vic casu ve filmu nez v predchozich dvou dilech ...
Perfektni rodinny film, odpocinkovy, na lehke zasmani...

9/10

souhlasim, dobrá byla i ta Rambo (?) vačice co chtěla ulovit toho velkýho dinosaura...

Já nedávno viděl Noc v muzeu 2 , líbilo se mi to, mám rád tyhle filmy......9/10...
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: