|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pimpy

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 5:11 am Předmět: |
|
|
Taxidermia
Než sem šel do práce tak sem se na to juknul. Hodnocení na CSFD sou dost přehnaný. Člověk co ten film ještě neviděl má potom dojem, že film je jenom o blití a jiných morbidnostech. Všeho všudy se tam jednou prcalo, dvakrát blilo a jednou operovalo  . Z toho to prcání bylo spíš k smíchu, vypadalo to jak dva úchyláci co si nadávaj do prasat. U blití si aktéři povidali o ženský a operování sama sebe bylo hodně přitažený za vlasy. Na druhou stranu nebýt tohodle, tak se u filmu asi unudím.
Scénář filmu byl celkem zajímavej, ale nic extra. Celý bych to shrnul jako příběh člověka od batolete, jeho početí, přes žrací závody až po jeho zabití jeho vlastníma kočkama, vycpán jeho vlastním synem, který si sám vyňal vnitřnosti a nechal useknout hlavu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
Pimpy : Taxidermia mi leží už pár měsíců na disku a pořád přemýšlím jestli na to kouknout nebo ne. Takže co? Stojí to za to, tomu obětovat ty 2 hodinky (nebo kolik to má)? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Pimpy : Taxidermia mi leží už pár měsíců na disku a pořád přemýšlím jestli na to kouknout nebo ne. Takže co? Stojí to za to, tomu obětovat ty 2 hodinky (nebo kolik to má)? |
Jestli nejseš náká citlivka tak se klidně podivej. Je to zajímavej a "jinej" film než si zvyklej. Nečekej od toho náký hluboký myšlenky, je to prostě jenom okleštěnej příběh o jednom tlustoprdovi. Myslim, že nebejt těch scének tak o ten film nikdo ani nezakopne. Znova bych se na ten film už nepodival, ale zase nelituju toho, že sem ho viděl. Takže asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | c87 napsal: | | spider1029 napsal: | | District 9- mam rad scifi ale toto bola blbost... |
to hodnotenie na csfd k tomuto filmu je trosku OT... pekna blbina to bola |
Vy ste kokoti oba |
Chod si pozriet Power Rangers a neotravuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
Taking of Pelham 1 2 3- super herecke obsadenie- Travolta, Washington, Gandolfini (Sopranovci), pozriet sa oplati ale nic extra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
PS: I love you
No ja to nevybral, vybrala to pritelkyne jako nahradu za jeji psychickou ujmu zpusobenou sledovanim posledniho dilu Terminatora. Ja ovsem z tohoto souboje nervu vysel opet vitezne, jelikoz tohle vubec neni spatny film. Romantiku aby tam clovek pohledal, resp. pro me to bylo spis takove drama bez nejakych preslazenych frazi. A H. Swank je sice takova usata, zubata, ale me se hrozne libi
Takze v ramci zanru drama/romantika 9/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | PS: I love you
No ja to nevybral, vybrala to pritelkyne jako nahradu za jeji psychickou ujmu zpusobenou sledovanim posledniho dilu Terminatora. Ja ovsem z tohoto souboje nervu vysel opet vitezne, jelikoz tohle vubec neni spatny film. Romantiku aby tam clovek pohledal, resp. pro me to bylo spis takove drama bez nejakych preslazenych frazi. A H. Swank je sice takova usata, zubata, ale me se hrozne libi
Takze v ramci zanru drama/romantika 9/10. |
Nedávno na to koukal ségry přítel a já se mu smál, že je to podpantoflák když se nechal ukecat....asi na to taky kouknu.. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samot
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 8:40 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | District 9- mam rad scifi ale toto bola blbost... |
Nato,ze ten film stal len 30 milionov bol vyborny,neviem co sa ti na tom nepacilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Drago napsal: | PS: I love you
Takze v ramci zanru drama/romantika 9/10. |
Nedávno na to koukal ségry přítel a já se mu smál, že je to podpantoflák když se nechal ukecat....asi na to taky kouknu.. |
ja u toho brecel
*samozrejme chlapsky tvrdacky
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
Hra Smrti 13
Napad dobrej pripomina to SAW, ale to je asi tak vsecko, oproti SAW nuda
je to thajskej film, taky sem od nich cekal vetsi jatka
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 12:05 am Předmět: |
|
|
PIRÁTI NA VLNÁCH
První cca půl hodinu jsem se docela nudil, a přemejšlel jsem, jestli si to nedokoukám někdy jindy, až budu mít lepší náladu. Nakonec jsem to ale dokoukal, a udělal jsem dobře. Tohle je parádní film z dob, kdy v anglii letělo rádiové piratství - příběh podle událostí s konce 60. let - mistrně natočeno, příjemná atmosféra, kopec srandy... Tohle se opravdu povedlo 8/10
Číslo 9
Vynikající nápad na animák. Celkem se mi to líbilo 7/10
Pokání
Tenhle film mě moc nedostal - silný téma, hodně emocí, ale podaný tak, že to na mě působilo dost odtažitě, chladně a neosobně a tak vyjma úplného finále, které bylo celkem zdrcující to celou dobu šlo mimo mě. 6/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 1:11 am Předmět: |
|
|
Ice Age 3
Jednoznacne asi nejlepsi dil z cele dosavadni trilogie ... mozna taky z toho duvodu, ze Scrat a jeho draha polovicka dostali nepomerne vic casu ve filmu nez v predchozich dvou dilech ...
Perfektni rodinny film, odpocinkovy, na lehke zasmani...
9/10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 9:33 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ice Age 3
Jednoznacne asi nejlepsi dil z cele dosavadni trilogie ... mozna taky z toho duvodu, ze Scrat a jeho draha polovicka dostali nepomerne vic casu ve filmu nez v predchozich dvou dilech ...
Perfektni rodinny film, odpocinkovy, na lehke zasmani...
9/10 |
souhlasim, dobrá byla i ta Rambo (?) vačice co chtěla ulovit toho velkýho dinosaura...
Já nedávno viděl Noc v muzeu 2 , líbilo se mi to, mám rád tyhle filmy......9/10... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|