|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Black Dragon napsal: | 2012
Vetsi snusnu sracek, efektu a klise sem snad nikdy nevidel ... blockbuster jak ma byt ... film bez deje, ale spousta pocitacove animace s cilem co nejlip znicit cely svet ... bravo ...
Divat se na to v kine, tak po 30 minutach max odejdu do prdele ... |
ja na tom byl, sracka to je ale ty efekty se me libily, udelany je to dobre, sel sem na to hlavne proto ze sem velkej fanousek konce sveta, doufam ze to vyjde |
No já se přiznám,že se mi také líbí dobré efekty a co se týče toho konce světa tak jsem zvědavej jestli něco bude.Všichni tvrdí,že se tentokrát určitě něco stane.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 6:33 am Předmět: |
|
|
Stane sa...hovno _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 10:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Blasta1
(ban)
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Bazzy napsal: | | Black Dragon napsal: | 2012
Vetsi snusnu sracek, efektu a klise sem snad nikdy nevidel ... blockbuster jak ma byt ... film bez deje, ale spousta pocitacove animace s cilem co nejlip znicit cely svet ... bravo ...
Divat se na to v kine, tak po 30 minutach max odejdu do prdele ... |
ja na tom byl, sracka to je ale ty efekty se me libily, udelany je to dobre, sel sem na to hlavne proto ze sem velkej fanousek konce sveta, doufam ze to vyjde |
No já se přiznám,že se mi také líbí dobré efekty a co se týče toho konce světa tak jsem zvědavej jestli něco bude.Všichni tvrdí,že se tentokrát určitě něco stane. |
Jestli to dopadne jak v tom filmu, tak se aspoň nebudem nudit
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
Příjde mi blbost nadávat na film jenom proto, že nejsem zastáncem toho žánru. To je jako bych nadával na horor jenom kvůli tomu, že sem se chtěl zasmát a vona tam byla jenom krev a strach  . Film to je na svuj žánr excelentní
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 12:38 pm Předmět: |
|
|
Chces povedat,ze 10m limuzinou by nepreskocil budovou skrz? No toto... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
Lol, ta scéna  Každopádně v kině by to mohl bejt celkem pěknej odpočinkovej film _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|