porad si nemuzu vybrat co bude lepsi , jestli zeme bez vody , nebo zeme jedna velka kaluz doufam , ze se toho doziju , budu z balkonu harpunovat zraloky
z balkonu? ty budes plavat na voru slepenym z kyblu od proteinu a zraloci te budou kousat do pr*ele
ja bydlim ve 13ctym patre na docela vyvysenym miste
Final Destination 2009 - urcite neodporucam ako dobry film, ale na zabitie nudy (cesta vo vlaku v mojom pripade) ujde. Je to skor komedia... najvacsia sranda je ako tam pani smrt postupne vsetkych likviduje (vacsinou nerealne). Napriklad frajer, ktory skoci do bazenu a tam ho vcucne otvor na vypustanie vody. Predosle casti FD boli omnoho lepsie ale...
Nedávno jsem viděl super film Walk the line a dnes jsem si chtěl připomenou písničku Jackson od Cashe a Carterové. Neskutečný, jak ti herci to dobře zahráli. Pohyby Cashe ve filmu jsou skoro stejný jako ve skutečnosti. Ještě víc u mě ten film stoupnul v ceně.
Originál
Dnes bude u nás Johnny Cash večer :-)
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Johny Cash a walk the line to je klasika prej to ten herec i cely nazpival sam
pamatuju si tu hlasku z filmu jak rika tem veznum: ten koncert se bude nahravat takze nerikejte prdel ani hovno
tady video jak hral v tom lochu a ta zcena s vodou:)
Naposledy upravil Bazzy dne pá prosinec 04, 2009 7:14 pm, celkově upraveno 2 krát
The Matrix - po milion letech sem zase koukl na tenhle, pro mě už, kultovní film. Je fakt, že dnes už to žádné extra dílo není, ale ve své době řekl bych špička. Skvělá akce, pěkný záběry, hlášky, super soundtrack. Ok, je to místama přehnaný, ale who cares Skvělej film.
9/10
The Matrix - po milion letech sem zase koukl na tenhle, pro mě už, kultovní film. Je fakt, že dnes už to žádné extra dílo není, ale ve své době řekl bych špička. Skvělá akce, pěkný záběry, hlášky, super soundtrack. Ok, je to místama přehnaný, ale who cares Skvělej film.
9/10
jasne MATRIX,to je klasika,taky na nej sem tam znovu kouknu ja ted byla minuly tyden na 2 dilu sagy ,,Stmivani" New Moon a splnilo to presne moje ocekavani,trocha napeti,romantiky,skvela muzika....muzu doporucit nevim,jak klukum,ale holkam se bude libit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru