Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 317, 318, 319 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tak pusher + skvelý mads mikkelsen, nie je o čom.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak som si pozrel Blair witch a neviem čo sa mi na tom niekedy dávno páčilo....môj aktuálny dojem 0/10...asi na úrovni REC alebo Paranormal Activity 2
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 1:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pusher ......třetí díl jsem neviděl, ale první dva byly hodně slušný. Thriller made in scandinavia....je prostě někde jinde, než většina amerikánskejch. A Mads Mikkelsen je v mojí top ten nej. herců.

Nejlepší filmy s ním jsou většinou ty skandinávské vážné. Po svatbě. Otevřená srdce. Americká produkce většinou není schopna nabídnout moc kvalitních rolí.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 1:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78......doporuč nějaký horor, tedy. Podle mě si teď vyjmenoval jedny z mála zajímavých.
Gohan

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 2:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Tak som si pozrel Blair witch a neviem čo sa mi na tom niekedy dávno páčilo....môj aktuálny dojem 0/10...asi na úrovni REC alebo Paranormal Activity 2

REC byl v pohodě, pokud ses teda nedíval na ten americký remake.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

johny viděl si Klass? =)
secret78

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
secret78......doporuč nějaký horor, tedy. Podle mě si teď vyjmenoval jedny z mála zajímavých.

mne sa páčilo May..ale neni to klasickž horor....a rozmýšlam ďalej a možno si niečo spomeniem
secret78

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
secret78 napsal:

REC byl v pohodě, pokud ses teda nedíval na ten americký remake.

španielskú verziu...ale predvídatelné lakačky a slabé preafektované herecké výkony
Turakam

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Pusher ......třetí díl jsem neviděl, ale první dva byly hodně slušný. Thriller made in scandinavia....je prostě někde jinde, než většina amerikánskejch. A Mads Mikkelsen je v mojí top ten nej. herců.

Nejlepší filmy s ním jsou většinou ty skandinávské vážné. Po svatbě. Otevřená srdce. Americká produkce většinou není schopna nabídnout moc kvalitních rolí.

skvelá je aj trpká gangsterská tragikomedia blikajíci lucerna , to fakt každému odporúčam.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v lucernách ovšem hraje slušné psycho. Chudák kráva .
Nejlepší bylo, jak v autě vezl toho postřeleného parťáka a ten řval bolestí. A Mads mu řekl: "To víc krvácím, když si honím."
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
hovnival napsal:
slusny lidsky zrudy, tohle by mohl byt nehoraznej psycho film podle skutecne udalosti ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs

btw neni to s te wikipedie nekde v cestine ?

potom se podivej na ten Eden lake, sice je tam nemuci za ziva ale princip je podobny, stejna banda idiotu jako ti z Ukrajiny.

tady je dokonce video jak toho chudaka sejmou kladivem, kdyz jel na mopedu. To je sileny, proste des a nejaky decko te z niceho nic slahne kladivme do hlavy a ses v hajzlu, muzes bejt fajtr jakej chces. Ani zadnej horror sem nevidel, kterej by byl takhle silenej, jako realita ...
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=7805
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovnivale jak muzes byt horor asi horis nez realita?Kdyz je to hrane a mnohdy k smichu proboha..Real je Real..A horor kde litaj zrudy a trci jim oko atd,me prijdou jako komedie,vcetne Blair Witch atd.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Hovnivale jak muzes byt horor asi horis nez realita?Kdyz je to hrane a mnohdy k smichu proboha..Real je Real..A horor kde litaj zrudy a trci jim oko atd,me prijdou jako komedie,vcetne Blair Witch atd.
co to meles, ja napsal, ze tak hroznej pribeh sem ani ve filmu nevidel, jako se stal v realu, o zadnych priserach sem nic nepsal, zase si pukal co...
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Unthinkable

Docela mi uniká smysl nad tím proč přemýšleli jestli jo nebo ne, když v sázce byly životy tisíce lidí.Zavinil si to sám, musel s tím vším počítat. Moralisti posraní.
U.B0B

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak by sis to predstavoval? ze by jako Jackson nastoupil a zabil chlapa, pak jeho zenu a pak deti a nikdo z ostatnich nebyl proti? bylo by to zajimave, ale nemohlo by to byt v americkem filmu - tam na toto maji pravidla. jak sem psal vise 6,5/10 hodne tomu chybelo aby to byl dobry film.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 317, 318, 319 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: