super film inak, slušne a zábavne nenútene natočené, nádherné mrazivé scenérie.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
a jak by sis to predstavoval? ze by jako Jackson nastoupil a zabil chlapa, pak jeho zenu a pak deti a nikdo z ostatnich nebyl proti? bylo by to zajimave, ale nemohlo by to byt v americkem filmu - tam na toto maji pravidla. jak sem psal vise 6,5/10 hodne tomu chybelo aby to byl dobry film.
Chlapa samozrejme ne, protoze ten je jaksi klíčový. A to že je nechají odejít je v pohodě že? Jenom bouchne atomovka a zabije to 100x nebo 1000x tolik žen a dětí, proto to jsou dementní moarlisti.Néé bože jedná ženská a dvě děti to néé radší je odtáhneme a necháme chcípnout tak milion lidi
celkom dobra parodia na teenagerske vyvrazdovacky...
Videl jsem to ve Varech na festivalu...tam to byla bomba a smal jsem se od zacatku do konce....jinak pred par dny jsem to videl znova a uz mi to neprislo tolik legracni....ale jinak super film
Hezký, včera jsem to pustil večer, už jsem chtěl jít spát, ale tak mě to chytlo že jsem se díval na celej film. Takový poetický :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Mne sa to velmi pacilo, super oddychovka na vecer, ani na chvilu to nenudi.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Fakt je to dobré? Já nemám k evropské produkci zrovna vřelý vztah, tak ať pak nejsem nasranej...
Nic duchaplného v tom nehledej, ale je to místy vtipný, hezký efekty a krásný scenérie. Prostě takový oddechovka jak píše Rachela.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
a jak by sis to predstavoval? ze by jako Jackson nastoupil a zabil chlapa, pak jeho zenu a pak deti a nikdo z ostatnich nebyl proti? bylo by to zajimave, ale nemohlo by to byt v americkem filmu - tam na toto maji pravidla. jak sem psal vise 6,5/10 hodne tomu chybelo aby to byl dobry film.
Chlapa samozrejme ne, protoze ten je jaksi klíčový. A to že je nechají odejít je v pohodě že? Jenom bouchne atomovka a zabije to 100x nebo 1000x tolik žen a dětí, proto to jsou dementní moarlisti.Néé bože jedná ženská a dvě děti to néé radší je odtáhneme a necháme chcípnout tak milion lidi
o tom americky filmy jsou. moralizuji. "sestrelit letadlo se 4mi stovkami americanu, kdyz pri pristani bouchne atomovka a zabije milion lidi?" vzdyt je to v kazdem druhem US filmu, stejne jako salutovani a US vlajka.
to neni realita to je "umeni" kecy, blaboly, pohadka pro dospelaky. nic vic, nic min.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
o tom americky filmy jsou. moralizuji. "sestrelit letadlo se 4mi stovkami americanu, kdyz pri pristani bouchne atomovka a zabije milion lidi?" vzdyt je to v kazdem druhem US filmu, stejne jako salutovani a US vlajka.
to neni realita to je "umeni" kecy, blaboly, pohadka pro dospelaky. nic vic, nic min.
Tak proč se hádáš? Já sem napsal prostě můj názor že kdokoliv by se zachoval tak jak se zachovali tam tak je pokakaný moralista a pokrytec. To je můj názor a já se o něm nepotřebuju dohadovat protože v něm mám jasno
edit: rofl, sem lama :D tak právě se mi stáhl BDRip a já si to ani neuvědomil, fail ;) po fotbale taky pouštím.... uvidíme, jestli to bude mít na Oskara víc, než výkon Deppa v Tourist nebo výkon Wahlberga ve Fighterovi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru