Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 318, 319, 320 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super film inak, slušne a zábavne nenútene natočené, nádherné mrazivé scenérie.
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
a jak by sis to predstavoval? ze by jako Jackson nastoupil a zabil chlapa, pak jeho zenu a pak deti a nikdo z ostatnich nebyl proti? bylo by to zajimave, ale nemohlo by to byt v americkem filmu - tam na toto maji pravidla. jak sem psal vise 6,5/10 hodne tomu chybelo aby to byl dobry film.

Chlapa samozrejme ne, protoze ten je jaksi klíčový. A to že je nechají odejít je v pohodě že? Jenom bouchne atomovka a zabije to 100x nebo 1000x tolik žen a dětí, proto to jsou dementní moarlisti.Néé bože jedná ženská a dvě děti to néé radší je odtáhneme a necháme chcípnout tak milion lidi
spider1029

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

celkom dobra parodia na teenagerske vyvrazdovacky...

cocman

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
celkom dobra parodia na teenagerske vyvrazdovacky...

Videl jsem to ve Varech na festivalu...tam to byla bomba a smal jsem se od zacatku do konce....jinak pred par dny jsem to videl znova a uz mi to neprislo tolik legracni....ale jinak super film
Reset

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jesi nekdo nevidel, tak film Unstoppable od Tonyho Scotta. Akcni film, ma docela tempo. Urcite stoji za podivani.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
http://www.zvraceny.cz/video/37381-the-troll-hunte/

hezká pohádka

Hezký, včera jsem to pustil večer, už jsem chtěl jít spát, ale tak mě to chytlo že jsem se díval na celej film. Takový poetický :)

Derek Poundstone
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt je to dobré? Já nemám k evropské produkci zrovna vřelý vztah, tak ať pak nejsem nasranej...
Rachela

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne sa to velmi pacilo, super oddychovka na vecer, ani na chvilu to nenudi.
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Fakt je to dobré? Já nemám k evropské produkci zrovna vřelý vztah, tak ať pak nejsem nasranej...

Nic duchaplného v tom nehledej, ale je to místy vtipný, hezký efekty a krásný scenérie. Prostě takový oddechovka jak píše Rachela.

Derek Poundstone
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O nic duchaplného mi ani nešlo. :-) Díky za hodnocení, kouknu na to.
U.B0B

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
U.B0B napsal:
a jak by sis to predstavoval? ze by jako Jackson nastoupil a zabil chlapa, pak jeho zenu a pak deti a nikdo z ostatnich nebyl proti? bylo by to zajimave, ale nemohlo by to byt v americkem filmu - tam na toto maji pravidla. jak sem psal vise 6,5/10 hodne tomu chybelo aby to byl dobry film.

Chlapa samozrejme ne, protoze ten je jaksi klíčový. A to že je nechají odejít je v pohodě že? Jenom bouchne atomovka a zabije to 100x nebo 1000x tolik žen a dětí, proto to jsou dementní moarlisti.Néé bože jedná ženská a dvě děti to néé radší je odtáhneme a necháme chcípnout tak milion lidi

o tom americky filmy jsou. moralizuji. "sestrelit letadlo se 4mi stovkami americanu, kdyz pri pristani bouchne atomovka a zabije milion lidi?" vzdyt je to v kazdem druhem US filmu, stejne jako salutovani a US vlajka.
to neni realita to je "umeni" kecy, blaboly, pohadka pro dospelaky. nic vic, nic min.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď se dívám na: 127 hodin . Začátek zatím vypadá pěkně, hlavně tam haje můj oblíbený herec...

http://www.csfd.cz/film/272015-127-hodin/
Gohan

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Gohan napsal:
U.B0B napsal:

o tom americky filmy jsou. moralizuji. "sestrelit letadlo se 4mi stovkami americanu, kdyz pri pristani bouchne atomovka a zabije milion lidi?" vzdyt je to v kazdem druhem US filmu, stejne jako salutovani a US vlajka.
to neni realita to je "umeni" kecy, blaboly, pohadka pro dospelaky. nic vic, nic min.

Tak proč se hádáš? Já sem napsal prostě můj názor že kdokoliv by se zachoval tak jak se zachovali tam tak je pokakaný moralista a pokrytec. To je můj názor a já se o něm nepotřebuju dohadovat protože v něm mám jasno
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Teď se dívám na: 127 hodin . Začátek zatím vypadá pěkně, hlavně tam haje můj oblíbený herec...

http://www.csfd.cz/film/272015-127-hodin/

už si našel něco lepšího jak TS?

edit: rofl, sem lama :D tak právě se mi stáhl BDRip a já si to ani neuvědomil, fail ;) po fotbale taky pouštím.... uvidíme, jestli to bude mít na Oskara víc, než výkon Deppa v Tourist nebo výkon Wahlberga ve Fighterovi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 318, 319, 320 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: