|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
film s dabingom som nevidel par rokov,viem preco _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Váma, ale u některých filmů mám český dabing rád. Namátkově Pulp fiction, Vykoupení z věznice Shawshank, Mrazík  nebo Simpsnovi, tam si ani neumím představit orig. dabing. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
Presne..taky mam u Pulp Fiction mnohem radsi cesky dabing a jeste u Reservoir dogs.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
Hanna - moc, moc slušné a tým chemickým bratom v pozadí to tiež dobre šlapalo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 11:06 pm Předmět: |
|
|
Hanna - osobne se mi tenhle film vubec nelibil, verohodny na tom nebylo absolutne nic a zpracovani bylo o nicem. Dle me celkem nudny odpad (nikomu to nenutim). Jediny, co za to stalo, byly chemici, to souhlas s Turakamem. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 11:16 pm Předmět: |
|
|
Hanna: 2/10 Aneb totální zklamání. Jsem fanda Erica Bany a proto jsem film shlédnul. Ovšem tak špatný film na který jsem se přitom tak těšil, jsem už dlouho neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 6:15 am Předmět: |
|
|
Henry's crime - ze začátku jsem byl z něho nadšený, pak mi přišlo, že je to skládačka zajímavých momentů z různých filmů, například hned na začátku Shawshank redemption, uprostřed zase Flawless, konec byl zase celkem přímočarý a očekávatelný. Celkově dobrý, Keany Reeves dobře zahrál, jeho starší kolega, jehož jméno si nepamatuju hrál skvostně a žena v hlavní roli taktéž, navíc byla moc pěkná.
imdb 6,2/10 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Hanna: 2/10 Aneb totální zklamání. Jsem fanda Erica Bany a proto jsem film shlédnul. Ovšem tak špatný film na který jsem se přitom tak těšil, jsem už dlouho neviděl. |
scenár mal riadne diery to uznávam, ale zas až tak ma to neiritovalo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 16, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Petey napsal: | film s dabingom som nevidel par rokov,viem preco |
tady bych souhlasil, ze treba The Big Bang Theory je s dabingem nesledovatelne |
od té doby, co jsem viděl poprvé něco v originalu, tak je nesledovatelné absolutně všechno =) ale TBBT je dobrej příklad, tam je to tragedie
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
poslední dobou nemusím Bessonovy filmy. Že to nebude jen další zběsilá střílečka??? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 16, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
poslední dobou nemusím Bessonovy filmy. Že to nebude jen další zběsilá střílečka??? |
měla by pak o 30% méně.... takže ne, není to jen zběsilá střílečka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|