|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Simp´[L]e

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | V posledních dnech jsem viděl dva filmy, o kterých se tu už psalo: Zrození planety opic a Warrior. Oba filmy naprostá špička ve svých kategoriích, ale vůbec nechápu ty vysoký hodnocení na csfd. Zase takový zázraky to nejsou. |
To je jednoduchý, protože film ohodnotilo velice málo uživatelů. Dej tomu měsíc a nebude ani v TOPce :)) Jinak Film to neni špatný, ale je to taková hezká pohádka pro dnešní šampón-fajtry co se z toho na místě udělaj. A z celkovýho turnaje bych blil ! Strašná kokotina na formát takovéhleho filmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem toho poslední dobou hodně, ale aspoň za posledních pár dní:
Drive - tenhle film mi sednul. Obrazově strvárněný přesně podle mého vkusu, krásný obraz, barvy. Goslinga mám moc rád a hrál to dobře. To jeho párátko vypadalo dokonce dobře, i když to nesnáším :-)
Cassandra's dream - další z mé série Woody Allenovek, klasika. V podstatě fádní příběhy ale okořeněné životem. McGregor i Farrel dobře zahráli.
London boulevard - podruhé Farrel. Celkově mi ten film přišel jak Pulp fiction bez těch sranda scén. Konec mě naštval, nemám rád takové konce. Jinak se mi to moc líbilo.
The curse of the jade scorpion - druhá dnešní Woody Allenovka. Už mi ubývají. Tahle byla lepší. Spoustu vtípků přímo od Allena. Bylo to moc dobrý.
You Will Meet a Tall Dark Stranger - ještě přidám tuhle Allenovku z poslední doby. Docela zajímavý příběh o hrátkách osudu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelcb napsal: |
jj taky se mi líbilo.. |
Dobrej tip. Vcera jsem na to dokoukal a docela dobry thriller, ani minutu jsem se nenudil. |
v USA maji nejakej zakon, ze jakykoliv francouzsky film musi hned remakejkovat?:) stejne trebas jako maji zakon/kodex, jak musi film dopadnout a jak musi dopadnout hlavni hrdina ... v USA nemuze zlo zvitezit nad dobnem jako ve francouskych filmech ... jinak, Tri dny ke svobode je dustojnou kopii francouzkeho, 2 roky stareho filmu Nevinná - porad je to ale trapna kopie, jako vzdy. 4/5
Warrior - slusny. lepsi byt ani nemuze. i divak jako ja - ten co u filmu dopredu moc nepremysli, nejpozdeji v prvni tretine filmu vi, jak dopadne. dobro zvitezi nad zlem - spatne rodinne vztahy se zlepsi/najdou k sobe cestu - a ze 2 bratri proti sobe stanou ve finale MMA turnaje. opravdu necekany konec.... a ten neotrely napad, nechat jednoho z akteru vyhodit z prace, dat mu do vinku stastnou rodinku (anorektickou manzelku a 2 devcatka) a dluhy .... a jedinym vychodiskem je, udelat neco "blazniveho" - to tu jeste nebylo (krome cca petiset jinych filmu, kde tato, dnes jiz stupidni zapletka, byla jiz pouzita.) 3/5
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
U.BOB: jo, oni mají rádi všechno po svým a jejich řečí :-) Viz teď předělali Muži, jež nenávidí ženy. Ale píšu kvůli tomu, abych ti poděkoval, jdu sehnat tu originál verzi, americká se mi líbila.
Přispěju taky do mlýna:
Lake house - dobrý, ale korejský originál Il mare mnohem mnohem lepší.
My sassy girl - američani to posrali, ale originál korejský Yeopgijeogin geunyeo je zázrak a film, u kterýho bude brečet i supporter. No, ten asi ne, ale jinak každej. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
Nebyl jste někdo v IMAXu na Mission Impossible IV?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
Včera jsem koukal na Captain America: The first avenger . Ani nevím, co mě to napadlo. Hovadina na n-tou. Koukatelná jen pokud se vůbec nechcete zamyslet na tím, co se tam děje. Cílová skupina kolem 10let. Ale beru to jako megatech-cyber-comics-teen movie a v tomto žánru je to jednička :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 8:23 am Předmět: |
|
|
Ja ted absolutne nevim, na co se divat, cokoliv z nevejsich filmu stahnu, tak 90% z toho je pro me sracka a nevydrzim u toho, a tak jsem si vcera stahl vanocni klasiku Sam doma 1,2. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
Jo na Sám doma taky nejspíš kouknu, někde jsem četl, že tenhle rok to nepoběží v TV.
Ještě asi kouknu znova na Santa je úchyl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
:D jakej žánr chceš doporučit? Donnie Darko ti radit nebudu, protože ty, myslím, scifi nemusíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:21 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D jakej žánr chceš doporučit? Donnie Darko ti radit nebudu, protože ty, myslím, scifi nemusíš. |
Nemam vyhraneny zanr. Film me musi od zacatku chytnou a pak je uplne jedno, jestli je to akcni thriller nebo nejaka romantikca sladarna :)
Bombay: zkusim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ja ted absolutne nevim, na co se divat, cokoliv z nevejsich filmu stahnu, tak 90% z toho je pro me sracka a nevydrzim u toho, a tak jsem si vcera stahl vanocni klasiku Sam doma 1,2. :) |
Rise of the Planet of the Apes mě docela bavilo pokud si ještě neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|