|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
Nevim jestli to tu nekdo uz nepsal, ale doporucuju Warrior http://www.csfd.cz/film/234462-warrior/
Opravdu paráda s Tomem Hardy (Bronson). _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
v originalnom zneni... dobre komixove filmy mam rad, ale Captain America je proste sracka  . Ani neviem k comu by som to prirovnal. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
Tohle bylo strašně přetažený. Vezmi si to, chlápek se štítem proti armádě němců za druhý světový války. Rambo měl aspoň arzenál zbraní...
EDIT, já taky v originále. Komixoviny mi nevadí, například Sin city žeru. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
Nemcom co pouzivali laserove zbrane! _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
Když jsme u těch komixovek co jste říkali na http://www.csfd.cz/film/234300-thor/ THOR
Já ač vypadám jak Thor, tak mě to teda nějak moc nechytlo, možná že to bylo tím, že jsem si stáhl naprd kvalitu.
JInak Chlapec v pruhovaném pyžamu http://www.csfd.cz/film/234754-chlapec-v-pruhovanem-pyzamu/ celkem dobrý, z druhý světový, je to o klukovi z Německa, jehož otec byl v armádě
edit: K těm komixům od toho to jsou komixy, xmen se ti nězdál přitaženej za vlasy, nebo superman? :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne po prosinec 19, 2011 11:46 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
Kapitán Amerika byl podle mě super. Přetažený? To asi neznáte předlohu  Ve filmu se drželi hodně při zemi... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Ale tou cílovou skupinou jsem se trefil, nebo ne? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
Thor (a nezachránila to ani Natalie, či Hopkins - Odin prijde o oko pri súboji s ľadovými obrami, ehm, prosím  ? a to bola fakt len jedna z množstva maličkostí, pre ktoré sa mi ten film stal temer nepozerateľnou zlátaninou) a aj Kapitán Amerika zatiaľ pre mňa sklamania, ono celé pg - 13 a tá bakelitová štylizácia im dosť uškodila. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
Thor byl letos absolutně nejlepší fantasy film!
Natali to nezachránila? Takhle roztomilá nebyla asi ještě v žádným filmu.
Chris - z mého pohledu absolutně ideální Thor! Lehce badass - lehce cocky - ale prostě good guy.
Hopkins - takhle mu role nesedla opravdu hodně dlouho.
No ale co bylo nejlepší... grafika a celkově ty prvky, barvy, paprsky.... wtf tohle všechno se většinou používá tak, že to je přeplácaný a až vtipný = green lantern, Ironman... tady to bylo úžasný.
Kostýmy - tak dokonale zvládnutou takovou blbost, který si normálně nevšímám, jsem taky ještě neviděl...
Idris Elba měl asi nejlepší outfit ever a navíc jeho charakter prostě dokonalej v tom filmu.
Letos mě fakt žádnej film nedostal, jako tohle... jo a nakonec napíšu ještě Natali Natali Natali
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
tie plastové kostými jak z karnevalu či nejakého horšieho cosplayu a celá štylizácia Asgardu a vôbec to bol jeden veľký grc a sprznenie všetkého, čo je severskej mytológii sväté, hanba. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Tohle bylo strašně přetažený. Vezmi si to, chlápek se štítem proti armádě němců za druhý světový války. Rambo měl aspoň arzenál zbraní...
EDIT, já taky v originále. Komixoviny mi nevadí, například Sin city žeru. |
Asi moc nevíš, o co jde že? Holt názor člověka, který nečetl Marvel komixy.
Kapitán Amerika je superhrdina, proto si je takhle dává. Na tyhle filmy přece nesmíš používat logiku a hledat chyby a věci, které "přeci nejsou ve skutečném životě možné" ... o tom to vůbec není. Mě se kapitán amerika líbil, to samé thor, hulk ... prostě všechno. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 2:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
Filmy podla komixov majú vždy niečo dosebe niekedy sa im niečo nepodarí ale nech sú aké sú mám ich rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|