Pulp fiction je lehké po 10 min zavrhnout. Na celkové posouzení se musíš ale podívat na celý film. Je to mix příběhů s různým dějem.
Samozřejmě sednout ti to nemusí.
jj v budocnu tomu plánuju dát ještě jednu šanci, ale jak říkám nějak mě to nebralo. A když sme u těch filmů s vysokým hodnocením, tak podobně mě nebral Kmotr 2 a 3 a že to má kurevsky vysoký hodnocení
Na některý filmy je potřeba dozrát (bez urážky) Podobně jako na některé knihy, olivy, chilli papričky, drahou kořalku, dobrý doutníky...
Kdyz uz jsme u tech majstrstyku - videli jste nekdo Sherlock 2x01? To je dil serialu , kterej strci 98% vsech filmu roku 2011 do kapsy bez mrknuti oka... a Guy Ritchie by v nem mohl leda nosit piti.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Kdyz uz jsme u tech majstrstyku - videli jste nekdo Sherlock 2x01? To je dil serialu , kterej strci 98% vsech filmu roku 2011 do kapsy bez mrknuti oka... a Guy Ritchie by v nem mohl leda nosit piti.
na fb sa pár kamošov nad tým pekne rozplýva, ako detektívky nemusím, holt ,ale niečo na tom asi bude:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
díky, nevěděl jsem, že už je druhá série :)
už první byla super, to je správnej Sherlock, ne ten ospalý machr v podání Guye
Tak to se mas na co tesit, latka sla jeste vic nahoru
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
dnes som si konecne pozrel GRAN TORINO a je to fakt posobivy film... aj ked ti "vietnamci" nedali nejake silne herecke vykony, aale Clint to zachranil so svojim chraplakom...
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
Momentálně jsem opitý Dexterem , chvíli to asi potrvá než usednu k jinému seriálu
Jo je to docela dobry serial, ale ty posledni serie jsou pry uz nic moc.. ja videl 2 serky. To same TBBT ...ted to asi udelali pro ty hloupe americany a aby to chapalo vice lidi nebo co.. uz to nema tu latku tak, jak na zacatku.
Poslední série Dextera má brutálně smíšený ohlasy.... jakože víc lišit se to snad ani nemůže. Podle mě to byla ale parádní série. Ta příští bude ale opravdu "kontroverzní", co se samotného Dextera týká a docela věřím, že ohlasy budou úplně stejný, jako na tu nedávno skončenou. Já ale nepochybuju otom, že to bude zas super záležitost.
TBBT se podle mě nedá brát po sériích, ale každej dýl zvlášť... někdy to je 20 minut srandy, ale jindy zas nuda a docela často se to střídá.
Ale je tu topic o seriálech, možná by se to mělo řešit tam.
Gran Torino je jedinej z těch takovejch "chytrejch a vážnejch" filmů, kterej se mi opravdu líbil. Ten film měl styl.
dnes som si konecne pozrel GRAN TORINO a je to fakt posobivy film... aj ked ti "vietnamci" nedali nejake silne herecke vykony, aale Clint to zachranil so svojim chraplakom...
Jo tomuto říkám veledílo, jeho hlášky v tomto filmu už překonává jedině Bohumil Stejskal v Dědictví
díky, nevěděl jsem, že už je druhá série :)
už první byla super, to je správnej Sherlock, ne ten ospalý machr v podání Guye
mate na mysli toto?? byly 3 dily, ted pribyl ctvrtej - nebo je jeste neco jinyho?
dnes sem se dokopal skouknout Pařba v Bangkoku. vetsina asi videla. jednicka me prekvapila, mile. dvojka me take prekvapila, nemile. 3x sem to vypnul, ale nakonec sem byl nucen to dokoukat. dal jsem 1z5 kuli nadhernejm barvam a obcasnym prirodnim sceneriim. jinak odpad! ("ja si vuuubec nic nepamatuju!!, ja si taky nic ale vubec nic nepamatuju. nikdo si nic nepamatuje" + prisprostly americky ukazovani pindouru - radoby sranda za kazdou cenu. nuda, nuda, nuda - to si radeji pustim jednicku 3x dokola... )
Jo myslime tohohle sherlocka. Serie ma 3 dily, tudiz ten novy je z druhe serie...ne ze by na tom nejak zalezelo.
Kuky se vrací - parádně jsem se bavil, je to citlivě, laskavě natočeno. I když i Svěrák měl problémy a dokonce na čas přerušil natáčení, protože se mu nelíbilo, co vzniká. Na tento film se může dívat 5 leté dítě i dospělý člověk a všichni se pobaví.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru