|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nordir
|
Zaslal: so leden 07, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
r@mbo

|
Zaslal: so leden 07, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 07, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | r@mbo napsal: | | http://www.csfd.cz/film/153379-lik-wong/galerie/ | to vypada hodne slusne |
Tenhle film je největší prdel, kdo neviděl tak se na to podívejte
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
lustere to si ešte nevidel? už sato aj tu na fóre dakedy dávno spomínalo hehe, dá sa na tom zasmiať, to je asi tak všetko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
nevidel, na tohle bych snad ani ja nezapomnel  urcite se na to podivam, mam rad tyhle Ceckovy realisticky filmy _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Dobrý výběr, tento film můžu vidět pořád a pořád. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
kvalita _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 07, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | http://www.csfd.cz/film/235331-pozemstan/ zajimavej kousek- 8/10 |
můj druhý nejoblíbenější film
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so leden 07, 2012 11:53 pm Předmět: |
|
|
právě běží na Nově Mé druhé já, úžasná Jodie Foster, četl jsem si knížku a po očku sledoval, ale nevydržel jsem a musel jsem začít pořádně koukat a odložit knížku... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 12:00 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | právě běží na Nově Mé druhé já, úžasná Jodie Foster, četl jsem si knížku a po očku sledoval, ale nevydržel jsem a musel jsem začít pořádně koukat a odložit knížku... |
taky se divam
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 12:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 3:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|