|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| bob.barnes napsal: | Dvakrát sci-fi z devadesátek..zajímavé..nevšední.
"Zvláštní dny" - rok 1995
"Smrtihlav" - rok 1998 |
dark city - palec hore..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bob.barnes
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | bob.barnes napsal: | Dvakrát sci-fi z devadesátek..zajímavé..nevšední.
"Zvláštní dny" - rok 1995
"Smrtihlav" - rok 1998 |
dark city - palec hore.. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
tak nevim, zrejme sem sociopat, ale na vzdory vysokymu hodnoceni na csfd mi tenhle film teda moc nesedl a nezaujal me, 5/10 http://www.csfd.cz/film/289152-tyranosaurus _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 11:43 pm Předmět: |
|
|
Pavel: jo ten nazev je hodne odpuzujici, ale rikal sem si, ze kdyz uz to ma tak blbej nazev, tak o to lepsi by to mohl bejt film  kouknu na hodnoceni csfd a sem presvecenej, ze to bude bomba.. bohuzel, nebyla  (ale jako verim, ze nekomu se to urcite "libit" bude)
edit: jo a btw vcera sem si poustel ty tvoje opevovany "Muži, kteří nenávidí ženy" a taky me to prislis neoslnilo  ale jako rozhodne lepsi nez dnesni tyranosaurus rex _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 20, 2012 12:24 am Předmět: |
|
|
A koukal jsi na tu švedskou verzi? Jesli jo..a nelibilo,tak si fakt divnej _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po únor 20, 2012 12:31 am Předmět: |
|
|
v tom bude ta chyba  koukal sem na tu s Craigem v hlavni roli.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 20, 2012 12:35 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | v tom bude ta chyba koukal sem na tu s Craigem v hlavni roli.. |
Jj ta Svedska verze z roku 2009 je vyborna _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: po únor 20, 2012 5:14 pm Předmět: Woody Allen |
|
|
Včera jsem viděl Půlnoc v Paříži od Woodyho Allena a doporučuji....
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 20, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: po únor 20, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po únor 20, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
... tak ten už mi tu půl roku leží, ale nějak na něj nemám energii
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: po únor 20, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... tak ten už mi tu půl roku leží, ale nějak na něj nemám energii |
Jestli mluvíš o "gramech", tak na ten biják musíš mít náladu..není to úplně lehoučké pokoukání .
A když jsme u té jedničky a dvojky..tak mě ještě napadá z jiného soudku "12 opic", ale to už asi každý zná
|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: út únor 21, 2012 1:33 pm Předmět: Hudba |
|
|
Sice je to celé depresivní, ale hudba ok.... _________________ Břišáky u hubeňoura jsou jako velký kozy u tlustý holky. Nepočítají se...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|