... tak třeba Shining je skělý kousek, co stojí za shlédnutí ... pro mne stejně vydá za největší horor většina toho co spadá pod zařazení "romantická komedie" ... to je ten pravý hnus
stonozka vypada pri nejmensim zajimave btw mam pocit, ze ji tu uz kdysi nekdo zminoval (?)
Kámoš to viděl a strašně moc mi to doporučoval, ale do dneška jsem nenašel odvahu si to pustit. Hlavně měl strašnou radost, že ve dvojce "napojí" víc lidí.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
... tento film Nicholson vyloženě "udělal" ... a když jsme u něj a klasik, tak taky určitě " Easy rider "
... jinak mě trochu zaráží, že jsem v tomto topicu nevyšťourala " Klub rváčů "
... tento film Nicholson vyloženě "udělal" ... a když jsme u něj a klasik, tak taky určitě " Easy rider "
... jinak mě trochu zaráží, že jsem v tomto topicu nevyšťourala " Klub rváčů "
Hmm, tak ten Ízirajdr mi unikl, totálně tápu
Ale Norton a jeho "You met me in a very strange time of my life", to je už kultovní paráda
tesil jsem se na Vyměřený čas CSFD - 74% - a pro me vylozene zklamani, ve vsech rovinach. mnoho do oci bijicich nelogicnosti, dal - vsem ve filmu ma byt 25 - a proste herce kterymu je 35 poznam, navic kdyz vedle nej stoji herec kterymu je 22let. 1-3 zajimavy sceny. vydrzel jsem u toho jenom proto, abych videl konec a mohl si pozmenit nazor na tu hruzu - bohuzel konec take zklamani - 2/10
na spraveni chuti jsem skouknul Lovci hlav - 7/10 docela spokojenost i kdyz jsem od CSFD 82%, cekal vic ..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru