|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: út únor 21, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st únor 22, 2012 4:58 pm Předmět: Re: Hudba |
|
|
Zrovna nedávno jsem se na to díval a je to opravdu depka. Ale na druhou stranu mi tenhle film přijde hrozně přeceňovanej. IMHO je to klasickej film o feťákách s klasickým koncem. Někdy si říkám, že když chce mít filmař úspěch, tak si musí vybrat z těchto témat: feťáci, holocaust, psychiatrická léčebna nebo nějaký dementi. Pak je úspěch zaručen. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st únor 22, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
JA si nemyslim ze to byl klasicky film o fetacich ale o zavislosti jako takove, kde byly ve vetsi mire ty drogy. Ale teda taky me ten film nijak nepohltil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st únor 22, 2012 5:22 pm Předmět: Re: Hudba |
|
|
| Marky V. napsal: |
Zrovna nedávno jsem se na to díval a je to opravdu depka. Ale na druhou stranu mi tenhle film přijde hrozně přeceňovanej. IMHO je to klasickej film o feťákách s klasickým koncem. Někdy si říkám, že když chce mít filmař úspěch, tak si musí vybrat z těchto témat: feťáci, holocaust, psychiatrická léčebna nebo nějaký dementi. Pak je úspěch zaručen. |
Depresivní byl celý film, ale mě hlavně dostávala do depky příběhová linka matky toho feťáka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 22, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st únor 22, 2012 6:51 pm Předmět: Re: Hudba |
|
|
| Mablung napsal: | | Marky V. napsal: |
Zrovna nedávno jsem se na to díval a je to opravdu depka. Ale na druhou stranu mi tenhle film přijde hrozně přeceňovanej. IMHO je to klasickej film o feťákách s klasickým koncem. Někdy si říkám, že když chce mít filmař úspěch, tak si musí vybrat z těchto témat: feťáci, holocaust, psychiatrická léčebna nebo nějaký dementi. Pak je úspěch zaručen. |
Depresivní byl celý film, ale mě hlavně dostávala do depky příběhová linka matky toho feťáka. |
aneb neni fetak jako fetak.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 22, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
5 minut a jsem nadšenej! snad to dnes dokoukám
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st únor 22, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
Králova řeč mam rad filmy podle skutecnych udalosti. koukatelny 7/10
Půlnoc v Paříži mile priblblej kousek. nesmi se moc premyslet. 6/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
Filmy podobneho typu miluju. 8,5/10 http://www.csfd.cz/film/3054-spina-londyna/ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: |
Jdu hledat |
To nevim, jestli se ti bude libit, ale ja mam taky tak trochu slabost pro filmy z prostredi undergroundu velkomest :)
Ja jsem si vcera stahl toho Psance dle tveho typu, tak jsem zvedavej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne čt únor 23, 2012 1:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
ja uz to objednavam  tak beda jestli to bude sracka! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|