Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 465, 466, 467 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další díly budou jistě mít větší spád, tenhle byl v podstatě úvodní a i proto to mělo celkem delší úvod.

SPOILER Na vyhnání S.u.o.a se taky těším, bude to jistě souboj minimálně na 20 minut SPOILER

Azoga by mohli sundat co nejdřív, taky mi tam vadí.
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Další díly budou jistě mít větší spád, tenhle byl v podstatě úvodní a i proto to mělo celkem delší úvod.

SPOILER Na vyhnání S.u.o.a se taky těším, bude to jistě souboj minimálně na 20 minut SPOILER

Azoga by mohli sundat co nejdřív, taky mi tam vadí.

Azoga zabil Dáin ll. Železná noha už před mnoha lety ve válce mezi trpaslíky a skřety. Neměl ve filmu vůbec být
Marky V.

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reprotek napsal:
guruhonza napsal:
daymoon napsal:
Bourne legacy

Já to sotva dokoukal... nechápu, že se dá Bourne tak zkazit. Ten příběh byl zdlouhavej, o ničem, bez akční zápletky a s absolutně nedůležitým koncem... ale dokoukal jsem to

Bournuv odkaz je katastrofa... nechapu jak to mohl nekdo natocit kdyz predesle dily byly perfektni

Trilogie byla perfektní, ale tenhle film jsme s manželkou nedokoukali! Vydrželi jsme to hodinu a čtvrt a pak šlus. Dnes má žena odpolední, večer budu doma sám, tak tu druhou hodinu zkusím dokoukat, ale nevím, hrozně mě sere, jak z těch agentů udělali smažky na práškách, úplně to tím podělali.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neblázněte všichni, tohle není film na přemýšlení, stejně jako to nebyly ty předešlé tři. Jo, existují filmy, o kterých se dá přemýšlet, ale tyhle to nejsou. Hodnotíte to, jako by to bývalo mělo být něco světoborného.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay: Tak mě hlava z 3D nebolela vůbec.
SPOIL.
Ty hádanky myslíte jak Bilbo si dával hádanky navzájem s Glumem? A jinak souhlasím, Glům byl solidí psychouš. Docela mě pobavilo jak Gandalf vysvětloval jak vznikl golf.
SPOIL
Bombay

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Bombay: Tak mě hlava z 3D nebolela vůbec.
SPOIL.
Ty hádanky myslíte jak Bilbo si dával hádanky navzájem s Glumem? A jinak souhlasím, Glům byl solidí psychouš. Docela mě pobavilo jak Gandalf vysvětloval jak vznikl golf.
SPOIL

No golf byl

Ano, ta scéna s hádankama. Celkem mě tam ale bavilo, jak Bilbo hovořil jednou s Glumem normálním, jindy s Glumem evil, do toho se "oba" Glumové pohádali,... :)
Chuckis

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem před chvilkou dojel z Hobita a za sebe musim říct, že úžasnej film :) Jak příběh, tak zpracování se mi moc líbilo a doufám, že další dva díly budou natočený co nejdřív.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky!

Přijde mi, že všichni mluví jen o Dwaynovi, přitom Mark Wahlberg, nevypadá taky vůbec zle.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi hledam jeden film a nemuzu si vzpomenout na jmeno.. v tom filmu je borec, ktery okrada lidi pomoci duchu, kteri straci a spolupracuji s nim. Dale je tam jakoby nejaka smrtka, co zabiji lidi a vzdy nez nekoho zabije, tak ma na cele dalsi poradive cislo... jmeno filmu je ?!
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jméno filmu je The Frighteners od Petera Jacksona.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj je to docela zajimavy film.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sinister.. 2x som sa to pokusal pozriet, 2x som to vypol. Asi pockam na den, notas dam na stol a ja budem na druhej strane izby
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To myslíš vážně? Neřeknu, kdyby mi bylo dvanáct let, stanoval bych v lese....a pustil si v noci poprvé Blair Witch. Jinak si neumím představit, že se dospělej chlap bojí tak, aby vypínal film
Ale o to větší zážitek z kvalitního hororu máš
Pokud jde o sinistra, tak do půlky velmi slušnej horor, s psychotickým hudebním doprovodem a slušnou amosférou promítání domácích videí. Dokonce, ikdyž ukážou bubáka, což většinou bejvá konec strašidelné atmosféry....tak tady je vyvedenej slušně. Druhá půlka se ale zvrhne v tuctovku.....dětští duchové (jděte s nima už do prdele) a pointa, kterou by odhadl i makak. Škoda...potenciál byl. U mě 60%

Naposledy upravil Johncreasy dne so prosinec 22, 2012 12:02 am, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grabbers (Chňapáci) Klasicky britská hororokomedie, které nemám rád, ale tady jsem musel dát 80% kvůli hlavní herečce. Nejen, že byla hezká jako obrázek, ale tak fantasticky a roztomile zahranou opilost, jsem ještě neviděl. Máloco je tak trapné, jako opilá ženská, ale tohle naprosto k sežrání.
Jinak celkově to mělo milou atmosféru nadsázky a hlavní motiv filmu je asi takový, že irský ostrůvek je napadený mimozemskejma potvorama, který lidem sají krev. Pointa filmu je v tom, že potvory nesnáší alkohol, takže se všichni obyvatelé ostrova před finálním bojem zlijou jak prasata. Blbina, ale vcelku milá.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 465, 466, 467 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: