|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
Další díly budou jistě mít větší spád, tenhle byl v podstatě úvodní a i proto to mělo celkem delší úvod.
SPOILER Na vyhnání S.u.o.a se taky těším, bude to jistě souboj minimálně na 20 minut SPOILER
Azoga by mohli sundat co nejdřív, taky mi tam vadí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Reprotek napsal: | | guruhonza napsal: | | daymoon napsal: | | Bourne legacy |
Já to sotva dokoukal... nechápu, že se dá Bourne tak zkazit. Ten příběh byl zdlouhavej, o ničem, bez akční zápletky a s absolutně nedůležitým koncem... ale dokoukal jsem to |
Bournuv odkaz je katastrofa... nechapu jak to mohl nekdo natocit kdyz predesle dily byly perfektni |
Trilogie byla perfektní, ale tenhle film jsme s manželkou nedokoukali! Vydrželi jsme to hodinu a čtvrt a pak šlus. Dnes má žena odpolední, večer budu doma sám, tak tu druhou hodinu zkusím dokoukat, ale nevím, hrozně mě sere, jak z těch agentů udělali smažky na práškách, úplně to tím podělali. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
Neblázněte všichni, tohle není film na přemýšlení, stejně jako to nebyly ty předešlé tři. Jo, existují filmy, o kterých se dá přemýšlet, ale tyhle to nejsou. Hodnotíte to, jako by to bývalo mělo být něco světoborného. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Bombay: Tak mě hlava z 3D nebolela vůbec.
SPOIL.
Ty hádanky myslíte jak Bilbo si dával hádanky navzájem s Glumem? A jinak souhlasím, Glům byl solidí psychouš. Docela mě pobavilo jak Gandalf vysvětloval jak vznikl golf.
SPOIL _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
Tak sem před chvilkou dojel z Hobita a za sebe musim říct, že úžasnej film :) Jak příběh, tak zpracování se mi moc líbilo a doufám, že další dva díly budou natočený co nejdřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
Díky!
Přijde mi, že všichni mluví jen o Dwaynovi, přitom Mark Wahlberg, nevypadá taky vůbec zle. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
Lidi hledam jeden film a nemuzu si vzpomenout na jmeno.. v tom filmu je borec, ktery okrada lidi pomoci duchu, kteri straci a spolupracuji s nim. Dale je tam jakoby nejaka smrtka, co zabiji lidi a vzdy nez nekoho zabije, tak ma na cele dalsi poradive cislo... jmeno filmu je ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
Jméno filmu je The Frighteners od Petera Jacksona. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Jj je to docela zajimavy film.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
To myslíš vážně? Neřeknu, kdyby mi bylo dvanáct let, stanoval bych v lese....a pustil si v noci poprvé Blair Witch. Jinak si neumím představit, že se dospělej chlap bojí tak, aby vypínal film
Ale o to větší zážitek z kvalitního hororu máš
Pokud jde o sinistra, tak do půlky velmi slušnej horor, s psychotickým hudebním doprovodem a slušnou amosférou promítání domácích videí. Dokonce, ikdyž ukážou bubáka, což většinou bejvá konec strašidelné atmosféry....tak tady je vyvedenej slušně. Druhá půlka se ale zvrhne v tuctovku.....dětští duchové (jděte s nima už do prdele) a pointa, kterou by odhadl i makak. Škoda...potenciál byl. U mě 60%
Naposledy upravil Johncreasy dne so prosinec 22, 2012 12:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
Grabbers (Chňapáci) Klasicky britská hororokomedie, které nemám rád, ale tady jsem musel dát 80% kvůli hlavní herečce. Nejen, že byla hezká jako obrázek, ale tak fantasticky a roztomile zahranou opilost, jsem ještě neviděl. Máloco je tak trapné, jako opilá ženská, ale tohle naprosto k sežrání.
Jinak celkově to mělo milou atmosféru nadsázky a hlavní motiv filmu je asi takový, že irský ostrůvek je napadený mimozemskejma potvorama, který lidem sají krev. Pointa filmu je v tom, že potvory nesnáší alkohol, takže se všichni obyvatelé ostrova před finálním bojem zlijou jak prasata. Blbina, ale vcelku milá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|