|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
V Zajetí démonů bylo fakt slaboučké.
Sinister si držel dvě třetiny filmu atmosféru, která tu už dlouho nebyla, ovšem závěr totálně posral celý dojem.
Horory s atmosférou se už moc nevyrábí. Ale doporučil bych ti Noc s nabroušenou břitvou . Z těch profláklejších Rec, Kostku, Martyrs.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
slušný film je Insidious 1 a Insidious 2
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Insidious je hlavne od stejnyho rezisera (James Wan) jako V zajeti demonu :) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | Insidious je hlavne od stejnyho rezisera (James Wan) jako V zajeti demonu :) |
Jo jo ten styl se mě dost líbí,byl jsem na té 2ce v kině a super,jen 6 lidí tam bylo užil jsem si to..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Noc s nabroušenou břitvou . Z těch profláklejších Rec, Kostku, Martyrs. |
Noc jsem tenkrát viděl, pár let zpět, vlastně jsem si jí pouštěl 2x, na mě už pěkně nechutné, ale pokud si dobře pamatuji, tak jsem ten konec moc nepochopil, ale po třetí se na to koukat už nechci.
Kostku jsem taky viděl, na tu dobu to byl tenkrát super film, ale tuším, že 2 byla slabá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | micus6 napsal: |
A? I tak mohl vědět že není nesmrtelný ......nedá se, holt ..smůla |
Co to meleš ty vole? Zaprvé neřídil a zadruhé to auto začalo hořet, tak jak asi bude auto vypadat po požáru? Vsadím se, že ani nemáš řidičák a auto si říidal maximálně v NFS. |
Vzali mi ridicak a shodou okolnosti za havarii. Jo a ridil sem jak kokot a kdybych tak nejel tak se nkc nestalo. A to plati o všech. Co to meleš o nfs?
E: požár ti auto slisuje? Aha!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
No já tyhle bezduchý krváky většinou kritizuju, ale Noc měla fakt takovou atmosféru, že jsem prosil tu hlavní hrdinku, ať dýchá tišeji....jinak se tam pro ní vrátí. Neskutečná řezničina. Ten konec je dost kontroverzní, někdo ho vzal, někdo ne.
Kostka...Jednou za xxxlet se stane zázrak a lidé příjdou s naprosto originálním formátem hororu, a tím byla Kostka. Přijít s něčím tak neotřelým a novým, je skoro nereálné. No, ale tady se to podařilo. Dvojka samzřejmě (jako u většiny filmů) parazituje na jedničce, ale zase se mi hodně líbil její konec, ten byl nemilosrdnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
Kdo ste videli stallona a arnolda? Tedy ten film s vězením...? Jak se vám líbil..?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
micus6: Prostě si žalud co píše h*vna. :) Neříkám, že jel 50km/h, ale nejdřív si o tom něco zjisti než tu budeš psát kraviny o nesmrtelnosti, a že neni ve filmu a já nevim co. ;) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
Z FFFilm, na odlehčení
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | No já tyhle bezduchý krváky většinou kritizuju, ale Noc měla fakt takovou atmosféru, že jsem prosil tu hlavní hrdinku, ať dýchá tišeji....jinak se tam pro ní vrátí. Neskutečná řezničina. Ten konec je dost kontroverzní, někdo ho vzal, někdo ne.
Kostka...Jednou za xxxlet se stane zázrak a lidé příjdou s naprosto originálním formátem hororu, a tím byla Kostka. Přijít s něčím tak neotřelým a novým, je skoro nereálné. No, ale tady se to podařilo. Dvojka samzřejmě (jako u většiny filmů) parazituje na jedničce, ale zase se mi hodně líbil její konec, ten byl nemilosrdnej. | Uz si vůbec nevybavuju druhou pulku toho filmu, ale ten začátek jak tam zazvoni a zacne to tam dost nekompromisne resit mi zustalo v hlavne jako jedna z nejlepších horor scen. Mělo to fakt perfektni atmosféru. Stejne jako u filmu http://www.csfd.cz/film/18756-deset-minut-do-pulnoci/galerie/?type=1 jak tam ten nahej magor honil tu zenskou, to mi taky zustalo v hlave jako dost povedena scénka. Jinak jsou ty horory dneska fakt slabota. Jako priklad bych uvedl napr.
http://www.csfd.cz/film/282928-zena-v-cernem/ Tak to jsem si po skonceni toho nesmyslu rikal WO T FAK Hodnoceni tak 18%
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|