Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 513, 514, 515 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No hele za prvé já dal poprvé Martyrs 2hvězdy a pak to zvýšil myslím na tři. V zajetí démonů jsem dal jednu hvězdu .....tak neoriginální, nudnou a místy směšnou frašku, které svítí na CSFD červené čísla, jsem fakt nečekal. A to závěreční vymítání už byla komedie totální. Absolutně mě nesedne Wanův styl, já nesnáším asijskou školu hororů.
Martyrs...no hochu to se nehodneme, jestli ten film něco měl, tak tu atmosféru...tam nešlo o tu brutalitu, ale o tu strojovost, kterou ty dívky trýznili, ne pro ukojení nějaké zvrácenosti, ale pro tu suchou účelovost, kterou sledovali něco úplně jiného....plus super konec. Takže zatímco Martyrs přinesly po první klasické vybíjecí polovině naprosto nečekaný pohled na věc (až filozofický), tak naopak V zajetí démonů nepřineslo ale kurva ani zlomek něčeho, co by tu už nebylo milonkrát.
Jo a ikdyž je Verbal chytrej maník, vkusem se s ním nemusím shodnout.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yura

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martyrs urcite nadprumer na který se ani trosku nechytaji ty USA horory poslední doby.. Jinak ty asijske horory taky moc nemusim, pze me to vždycky pripada, ze tam hraje 1 clovek všechny role. Ale je pravda, ze když jsem videl před x lety v 1 rano The Grudge, tak jsem mel problém jit na zachod...
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conjuring a jednu *? No neviem potom ci si pozeral ten isty film. Tak nechod do kina alebo si to nepozeraj, ked budes pocas filmu kydat ze jezis, ja som to vravel, trapne, toto tu uz bolo... Keby to bol jeden z prvych ducharskych horrorov tak vam prska duha z oci. 2/3 filmu su uplne dobre akurat koniec to kazi - nie ten so zbierkou ale to ako vyhanali diabla. A pokial si to pozeral doobeda ci za vidna, tak ani nemas pravo sa vyjadrovat. Pekne sam doma, noc, sluchatka a davaj. Blairwitch je uplne hrozny ale kazdy ho zral bo podla skutocnej udalosti a nahravky su autenticke bu bu buuu, teraz by on zakoplo malo ludi. Conjuring patri medzi vysoky nadpriemer medzi horrormi.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosímtě neraď jak sledovat film. To že se tobě Conjuring líbil, notabene i kvantu dalších lidí v kinech, opravdu nic neznamená. Lidé jsou většinou banda hovad, která není schopná pojmout kvalitu. Proto nejvíce vydělávají hloupé komerční filmy a v hudbě víc než invence a talent lidé reagují na pofidérní image interpeta. Až budeš mít zkouknutou klasiku, skutečně kvalitní kinematografii, skandinávskou, ruskou, britskou...můžeme se bavit o tom, jak vnímat a hodnotit film. Tady se zatím bavíme o hororech, kdy otázkou při jejich hodnocení není, zda obsahují něco hlubšího, ale zda jsou pokud možno originální a nebo jsou stokrát nastavovanou kaší všeho minulého, co se v daném žánru vyskytlo...to je přesně případ V zajetí démonů...u posledního vymítání jsem se smál jak blázen, jestli tobě se třásli kuličky, tvůj problém, ale nezlob se na druhé, když jim ne. Už Insidious bylo k smíchu, natož toto. Jestli jsi ty v době sledování Blair witch věřil, že jde o autentické nahrávky, tak si naivní. Já věděl dobře do čeho jdu, a výsledek je u mě ten, že Blair Witch považuji za nejlepší horor vůbec. V Conjuring nebyla ani vteřina, kdybych měl ten příjemný pocit divácké nervozity. Je to jen módní záležitost a to tak plná klišé, že to je ubohé, stejně jako dětinský fanoušek, který to filmu žere. Ale nemám s tím problém, každému co jeho jest, já zase dokážu přijmout, že se někomu Blair Witch svým netradičním (což je kurevsky velké plus) a inovativním pojetím zdálo nudné, a raději si dá milionkrát omletou písničku o domu plném duchů s dávným děsivým tajemstvím, a velké šťastné rodině, ve které bude jeden posednut pekelníkem.:))))))
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj master general vo vsetkom. Kolko si mal rokov ked vyslo blair witch? Ja som mal cca 12 rokov. Ak si ty mal tolko ci menej a nenahanalo ti to strach ze to je natocene "autenticky" tak si mal asi vadne detstvo. To ze to nebolo naozaj som si aj ja uvedomoval ale vzdy tam bolo a isto? A ano bavime sa o hororoch. Odkedy sa ma horor pozerat pre vacsi zmysel? Nepamatam si taky horror z ktoreho by som si mal nieco zobrat. To neratam Votrelca za horror alebo I'm Legend. Vsetky horrory su o zazitku. A ako som napisal Conjuring je fajn a ak si si nevsimol spochybnil som tiez poslednu pasaz. Tu som len dopozeral aby sa nepovedalo. A to ze tebe sa kulicky natriasali ked si to pozeral na obed so slnkom za chrbtom a s dievcatom vedla seba, zato ja tiez nemozem. A mozem ta teda polutovat pretoze vacsina ten zazitok mala. A cuduj sa, ze mam skuknutu klasiku, aj danske ci norske filmy... japonske atd ked to uz vytahujes, netusim pre aky zmysel ked sa bavime o horroroch. Ked si taky najmudrejsi tak napis scenar na ducharsky horror. To by som sa pozrel aby si tam nepouzil nieco co uz tu davno bolo... Radsej si pozriem nieco noveho, nez aby som mal pozerat jeden stary horror dokola pretoze nove su same klise.
smetak

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak on je hlavne vzdy rozdil podivat se na to v potemnelem sale s namaxovanou hudbou nebo doma na pocitaci v dvdrip nebo horsi kvalite, ne-li camrip. To pak budu sebelepsi film povazovat za ztratu casu
yura

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Tak on je hlavne vzdy rozdil podivat se na to v potemnelem sale s namaxovanou hudbou nebo doma na pocitaci v dvdrip nebo horsi kvalite, ne-li camrip. To pak budu sebelepsi film povazovat za ztratu casu
Ja jsem si teda film v kine snad nikdy neuzil tak jako sam doma a klidne i na tom PC.. V kine se to proste neobejde bez trapných vykriku, poznámek, susteni obalu od zradla atd..
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
smetak napsal:
Ja jsem si teda film v kine snad nikdy neuzil tak jako sam doma a klidne i na tom PC.. V kine se to proste neobejde bez trapných vykriku, poznámek, susteni obalu od zradla atd..

JJ, film jedine doma, a nejlip sam.
raw

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yura, judson - souhlas
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kino je take vyrazenie si napr s priatelkou. Ale tiez si viac vychutnam film doma. Teraz ked ti cita .mkv bluray ripy z usb telka, perfektne.

No na druhej strane zas doma si vychutnane akurat tie s poriadnym pribehom a tych sa toci tentokrat malo, zato v kine zas tie co pribeh je len prezleceny titanik - gravitacia, kvoli efektom. Ale aj taky Dark Knight Rises bol v kine super co ma oboje.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda moudrostí plýtvat na žánr hororu. Raději to použiji v jiných sférách, třeba do poezie. A nevím, jestli si mě dobře pochopil, Blair witch bylo super a mrazení tam bylo. Conjuring je tak neoriginální, že jsem mu to v hodnocení prostě nemohl odpustit.
CIZO

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě Conjuring oslovilo víc než téměř jakýkoliv jiný horor za dlouhou dobu. Líbil se mi Sinister, ale ten závěr teda nebyl podle mého gusta. V Conjuring bylo několik scén, které mě budou ještě dlouho strašit. Třeba noční scéna těch dvou malých holek v pokoji koukajících do rohu byla pro mě neuvěřitelně atmosférická a "hra na schovávanou" byla taky síla. Konec - vymítání, se mi nelíbil, ale první 2/3 pro mě neměly chybu. A že to nebylo originální? Co dnes je? :)

Derek Poundstone
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blair witch bylo originální, Kruh svým způsobem také. Kostka total original. U Conjuring jsem se nebál vůbec, a absolutně v něm neshledávám cokoliv, by jej odlišovalo od šedého průměru desítek dalších hororů podobného ražení. Sinister byl jiná liga, žádnej zázrak, ale o dost lepší, až na ten konec s dětskými duchy...to bylo k smíchu.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Viděl si Cizo Noc s nabroušenou břitvou?
CIZO

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Viděl si Cizo Noc s nabroušenou břitvou?

Neviděl. Jinak ještě bych zmínil Eden Lake. Tenhle film na mě udělal velký dojem. Z žánru exploitation je to u mě určitě výš, než třeba první Saw, nebo Martyrs. Konec mě dostal úplně.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 513, 514, 515 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: