Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 585, 586, 587 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Gohan napsal:
xnewstedx napsal:
Myslim, ze prechod cervou dierou a prezit nie je mozny-v teorii. Gravitacia by ludske telo roztrhla na atomy.

Kazdopadne je Interstellar film roka.

Tak tak. Cerna dira by te natahla jako spagetu.

xnewstedx: Mně to je jasný, já reagoval na tohle .

Tak ja jsem se prehlidl a v sem cetl jako n, lol.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kaplii

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zcela upřímně mi nejde o to, jak je Interstellar reálné, přece jenom je to sci-fi.
Většina toho, co víme o vesmíru, černé díře jsou beztak jen dohady. Nolanové odvedli kus práce a můžeme být rádi, že film nebyl o mimozemšťanech, robotech, atd. (což v původním scénáři bylo). A taky, že ho nakonec netočil Spielberg.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2014 1:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://generationiron.com/movie-posters/
Judson

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10 let stara klasika na odlehceni ))
http://www.csfd.cz/film/154261-eurotrip/
Cmeni

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MOŽNÝ SPOIL - Interstellar

Vysvětlí mi někdo jak je možné, že v Interstellaru a všech podobných scifi vznikne začátek nějaké smyčky? Tedy jak je možné, že třeba v tom Interstellaru se objevila nějaká červí díra. Nějak to přece začít muselo ale jak?
Vždyť není možné něco ovlivnovat z budoucnosti, když se do ní nemám jak dostat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pokedex

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
MOŽNÝ SPOIL - Interstellar

Vysvětlí mi někdo jak je možné, že v Interstellaru a všech podobných scifi vznikne začátek nějaké smyčky? Tedy jak je možné, že třeba v tom Interstellaru se objevila nějaká červí díra. Nějak to přece začít muselo ale jak?
Vždyť není možné něco ovlivnovat z budoucnosti, když se do ní nemám jak dostat?

za mě ten film je nevětší sračka co jsem videl, kdyby byl o 1,5 hodiny kratsi tak se stane prd a ten "robot" kterej byl nekdy dement a nekdy zase super udelatko a všude se vesel a byl nenapadnej :-) za tohle by se mělo vracet vstupny. a jen me udivuje ze se mi asi po 5 stalo ze vysoky hodnoceni na CSFD = srajda
Cmeni

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex: mně se to docela i líbilo ale určitě nesouhlasím s tak vysokým hodnocením, zkrácení by určitě pomohlo.

Včera jsem byl na FURY a můžu říct snad jen jedno

KURVA VRAŤTE MI PRACHY
-poslední půlhodina byla ta největší megakravina co jsem kdy viděl, 300 němců s jednociferným IQ proti americkému nadsamci a jeho čtyřem kamarádům...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pokedex

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Pokedex: mně se to docela i líbilo ale určitě nesouhlasím s tak vysokým hodnocením, zkrácení by určitě pomohlo.

KURVA VRAŤTE MI PRACHY
-poslední půlhodina byla ta největší megakravina co jsem kdy viděl, 300 němců s jednociferným IQ proti americkému nadsamci a jeho čtyřem kamarádům...

tuhle nadheru jsem nevidel ale kdyz mi kamarad rekl ze brad pit prezije vybuch granatu v tanku a ma jen pupínek na hlave tak jsem to zamitnul :D
xnewstedx

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
Cmeni napsal:

KURVA VRAŤTE MI PRACHY

tuhle nadheru jsem nevidel ale kdyz mi kamarad rekl ze brad pit prezije vybuch granatu v tanku a ma jen pupínek na hlave tak jsem to zamitnul :D

Kamarat ta ojebabral.
Turakam

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štyria tankisti a Pitt v póze ala Bastardi - Fury (9/10, výživné)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Zítra jdu na to do kina, tak jsem zvědavej. Ale i kdyby to byla totální píč*vina, pořád tam je Brad alias Aldo Rayne
Spazik

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Na Bratrstvo neohrožených to nemá, ale tak 7/10 bych tomu dal :) Realistické to asi moc není, ale tak jenom o tom filmy nejsou.
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Realistické to asi moc není

Asi?
Poslední půl hodina je naprosto nelogické scifi...
xnewstedx

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem co furt nadavate. Taky filmov ako FURY je ako safranu. Urcite je tam nejake CGI, ale urobene je to famozne a ja som sa hrozne bavil. Za mna velke plus, ze je tam pouzity posledny funkcny Tiger. Tolko krvy, koncatin, potu tu nebolo od Ryana alebo Ramba ak s tym mas problem mal si ist na Pamiatkarov.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xnewstedx napsal:
Neviem co furt nadavate. Taky filmov ako FURY je ako safranu. Urcite je tam nejake CGI, ale urobene je to famozne a ja som sa hrozne bavil. Za mna velke plus, ze je tam pouzity posledny funkcny Tiger. Tolko krvy, koncatin, potu tu nebolo od Ryana alebo Ramba ak s tym mas problem mal si ist na Pamiatkarov.

a hlavne to nefunguje len ako hrdinská akcia, ten film je silná naturalistická záležitosť o vojne so všetkou jej špinavosťou a zverstvami, ktoré krivia človeka ako na duchu, tak telesne. Súboj s Tigrom bol parádny, ale aj tak ma dostalo hlavne, ked dali zelenáčovi prezývku Machine, fandil som im.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 585, 586, 587 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: