|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Gohan napsal: | | xnewstedx napsal: | Myslim, ze prechod cervou dierou a prezit nie je mozny-v teorii. Gravitacia by ludske telo roztrhla na atomy.
Kazdopadne je Interstellar film roka. |
Tak tak. Cerna dira by te natahla jako spagetu. |
xnewstedx: Mně to je jasný, já reagoval na tohle . |
Tak ja jsem se prehlidl a v sem cetl jako n, lol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kaplii

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
Zcela upřímně mi nejde o to, jak je Interstellar reálné, přece jenom je to sci-fi.
Většina toho, co víme o vesmíru, černé díře jsou beztak jen dohady. Nolanové odvedli kus práce a můžeme být rádi, že film nebyl o mimozemšťanech, robotech, atd. (což v původním scénáři bylo). A taky, že ho nakonec netočil Spielberg.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 1:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 1:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po listopad 17, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
MOŽNÝ SPOIL - Interstellar
Vysvětlí mi někdo jak je možné, že v Interstellaru a všech podobných scifi vznikne začátek nějaké smyčky? Tedy jak je možné, že třeba v tom Interstellaru se objevila nějaká červí díra. Nějak to přece začít muselo ale jak?
Vždyť není možné něco ovlivnovat z budoucnosti, když se do ní nemám jak dostat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út listopad 18, 2014 6:20 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | MOŽNÝ SPOIL - Interstellar
Vysvětlí mi někdo jak je možné, že v Interstellaru a všech podobných scifi vznikne začátek nějaké smyčky? Tedy jak je možné, že třeba v tom Interstellaru se objevila nějaká červí díra. Nějak to přece začít muselo ale jak?
Vždyť není možné něco ovlivnovat z budoucnosti, když se do ní nemám jak dostat? |
za mě ten film je nevětší sračka co jsem videl, kdyby byl o 1,5 hodiny kratsi tak se stane prd a ten "robot" kterej byl nekdy dement a nekdy zase super udelatko a všude se vesel a byl nenapadnej :-) za tohle by se mělo vracet vstupny. a jen me udivuje ze se mi asi po 5 stalo ze vysoky hodnoceni na CSFD = srajda
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
Pokedex: mně se to docela i líbilo ale určitě nesouhlasím s tak vysokým hodnocením, zkrácení by určitě pomohlo.
Včera jsem byl na FURY a můžu říct snad jen jedno
KURVA VRAŤTE MI PRACHY
-poslední půlhodina byla ta největší megakravina co jsem kdy viděl, 300 němců s jednociferným IQ proti americkému nadsamci a jeho čtyřem kamarádům...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út listopad 18, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Pokedex: mně se to docela i líbilo ale určitě nesouhlasím s tak vysokým hodnocením, zkrácení by určitě pomohlo.
KURVA VRAŤTE MI PRACHY
-poslední půlhodina byla ta největší megakravina co jsem kdy viděl, 300 němců s jednociferným IQ proti americkému nadsamci a jeho čtyřem kamarádům... |
tuhle nadheru jsem nevidel ale kdyz mi kamarad rekl ze brad pit prezije vybuch granatu v tanku a ma jen pupínek na hlave tak jsem to zamitnul :D
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | Cmeni napsal: | Pokedex: mně se to docela i líbilo ale určitě nesouhlasím s tak vysokým hodnocením, zkrácení by určitě pomohlo.
KURVA VRAŤTE MI PRACHY
-poslední půlhodina byla ta největší megakravina co jsem kdy viděl, 300 němců s jednociferným IQ proti americkému nadsamci a jeho čtyřem kamarádům... |
tuhle nadheru jsem nevidel ale kdyz mi kamarad rekl ze brad pit prezije vybuch granatu v tanku a ma jen pupínek na hlave tak jsem to zamitnul :D |
Kamarat ta ojebabral.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
Štyria tankisti a Pitt v póze ala Bastardi - Fury (9/10, výživné) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Štyria tankisti a Pitt v póze ala Bastardi - Fury (9/10, výživné) |
Zítra jdu na to do kina, tak jsem zvědavej. Ale i kdyby to byla totální píč*vina, pořád tam je Brad alias Aldo Rayne
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Štyria tankisti a Pitt v póze ala Bastardi - Fury (9/10, výživné) |
Na Bratrstvo neohrožených to nemá, ale tak 7/10 bych tomu dal :) Realistické to asi moc není, ale tak jenom o tom filmy nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Realistické to asi moc není |
Asi?
Poslední půl hodina je naprosto nelogické scifi...
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
Neviem co furt nadavate. Taky filmov ako FURY je ako safranu. Urcite je tam nejake CGI, ale urobene je to famozne a ja som sa hrozne bavil. Za mna velke plus, ze je tam pouzity posledny funkcny Tiger. Tolko krvy, koncatin, potu tu nebolo od Ryana alebo Ramba ak s tym mas problem mal si ist na Pamiatkarov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | | Neviem co furt nadavate. Taky filmov ako FURY je ako safranu. Urcite je tam nejake CGI, ale urobene je to famozne a ja som sa hrozne bavil. Za mna velke plus, ze je tam pouzity posledny funkcny Tiger. Tolko krvy, koncatin, potu tu nebolo od Ryana alebo Ramba ak s tym mas problem mal si ist na Pamiatkarov. |
a hlavne to nefunguje len ako hrdinská akcia, ten film je silná naturalistická záležitosť o vojne so všetkou jej špinavosťou a zverstvami, ktoré krivia človeka ako na duchu, tak telesne. Súboj s Tigrom bol parádny, ale aj tak ma dostalo hlavne, ked dali zelenáčovi prezývku Machine, fandil som im. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|