Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 586, 587, 588 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
MOŽNÝ SPOIL - Interstellar

Vysvětlí mi někdo jak je možné, že v Interstellaru a všech podobných scifi vznikne začátek nějaké smyčky? Tedy jak je možné, že třeba v tom Interstellaru se objevila nějaká červí díra. Nějak to přece začít muselo ale jak?
Vždyť není možné něco ovlivnovat z budoucnosti, když se do ní nemám jak dostat?

Vem si treba takovej typickej priklad, kdy v budoucnosti nekdo vezme vsechny shakespearovy hry, pomoci stroje casu nebo podobneho zarizeni (tesseract v interstellaru) by dal ty hry Shakespearovi, ten by je vydal za svoje a original by si lide z budoucnosti odvezli zpet sebou. Za par set let, by lide uz prevzate hry vzali a opet zanesli zpet do minulosti a tim dokoncili smycku - nelze najit puvodniho autora her ani jejich original.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, jenže na Shakespearových hrách nezávisí osud lidstva. já mám spíše na mysli události, které nezbytně potřebuji k přežití - tedy bez nich se žádné budoucnosti nedožiju a nemohl ovlivnit minulost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobre borci, co takhle nediskutovat dej filmu tady ale treba ve vlastnim topicu nebo pm?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak akorát jsem přišel domu z kina a musím říct, že Fury byla pecka! Silný, vtipný, Brad s jeho drsnym přízvukem nezklamal. Za mě bych dal 9/10 (a to ta devítka jen za tu trochu přehnanou půlhodinku na konci). Souboj tiger vs 3 tanky byl breathtaking.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Cmeni napsal:
MOŽNÝ SPOIL - Interstellar

Vysvětlí mi někdo jak je možné, že v Interstellaru a všech podobných scifi vznikne začátek nějaké smyčky? Tedy jak je možné, že třeba v tom Interstellaru se objevila nějaká červí díra. Nějak to přece začít muselo ale jak?
Vždyť není možné něco ovlivnovat z budoucnosti, když se do ní nemám jak dostat?

Vem si treba takovej typickej priklad, kdy v budoucnosti nekdo vezme vsechny shakespearovy hry, pomoci stroje casu nebo podobneho zarizeni (tesseract v interstellaru) by dal ty hry Shakespearovi, ten by je vydal za svoje a original by si lide z budoucnosti odvezli zpet sebou. Za par set let, by lide uz prevzate hry vzali a opet zanesli zpet do minulosti a tim dokoncili smycku - nelze najit puvodniho autora her ani jejich original.

Tim ze bys zanesl hry do minulosti, bys zmenil minulost. Tim padem by jsi se treba nemusel narodit a nemel by je kdo do minulosti odnest.
Zatim jsem slysel jen o jedne teorii cestovani casem, ktery paradox smycky obchazi. Ta predpoklada, ze minulost nejde zmenit. Pokud by poslal neco zpet do minulosti, minulost bys nezmenil. Ale vytvoril bys paraleleni casovou vetev, kde by probihala ona zmenena minulost. Tudiz, kdybys treba zabil sveho tatu, paralelni vetev by bezela bez tve pritomnosti, ale ve skutecnosti by otec zil v te puvodni, takze by te stale mel kdo zplodit.
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tech moznosti a teorii cestovani casem je spousta a lidi i teoteticti fyzici se o nich a paradoxech z nich plynoucich, prou uz od pocatku scifi a jeste se nedoslo k jednoznacnemu vysledku. Zajimavy je, ze v te zmenene realite treba zijeme taky... Ale co se tyce filmu, tak preziti lidstva a jeho vyvin a nasledna zachrana lidi ze zeme mohl klidne byt zpusoben temi embryi, ktere by se na edmundovu planetu zanesly i bez tohoto pilota.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Spazik napsal:

Realistické to asi moc není

Asi?
Poslední půl hodina je naprosto nelogické scifi...

Tak realističnost můžeš hodnotit leda u dokumentů :-) U filmů těžko - realistickej není každej druhej. (a to ne pouze sci-fi, ale i filmy co se odehrávají v realistickém prostředí - Rocky, Rambo atd.)
vagan

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunger games je jeden z nejlepších
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vagan napsal:

Koukal jsem, ze ta 3 ma nejlepsi hodnoceni z cely série. Dnes na to jdu
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
vagan napsal:

Mno
http://film.moviezone.cz/hunger-games-sila-vzdoru-1-cast/recenze/

Za seba mozem povedat, ze nechapem ten hype okolo hunger games. Mal som problem dopozerat to doma. Taky Twilight s viac CGI.
vagan

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
vagan napsal:

podle me ta 3 neni nejlepsi, ale rozhodne cekam na pokracovani :)
Oddo

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to úplně aktuální, ale dneska jsem poprvé viděl snímek V for Vendetta , co na to říkáte? Za mě 9/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Není to úplně aktuální, ale dneska jsem poprvé viděl snímek V for Vendetta , co na to říkáte? Za mě 9/10

Za me teda nic moc, slabota, asi jsem nepochopil to, co nam chteli autori rict.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2014 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sin City: A dame to kill for - protože pro mě Sin City znamená celkem srdcovku, musel jsem se dřív nebo později prokousat i k druhému filmu. Záměrně neříkám pokračování, i když by to tak teoreticky být mohlo.
Moje hodnocení je takové, že dávám známku jen o málo nižší než u Sin City. Možná, protože Marv byl sice zase hodně dobrej, ale tentokrát možná až moc. A hlavně neměl žádný náplasti. Co to jako mělo znamenat? :-) Hrozně se mi líbil vnitřní příběh Pokeru. Joseph Gordon-Levitt sehrál moc dobře. Nancy výborně. A Hartigan na ní pěkně dohlížel. A opět vším elegantně procházel Marv a všechno spojoval.
Co mi bylo trochu líto bylo obsazení herců. Respektive změna v obsazení. Nejvíc asi u Dwighta.

Musím si dát zase jedničku, protože mi tam nějak falíruje Goldie/Wendy. Ale už asi tuším proč. Protože The hard goodbye nemá časovou souvislost s oběma filmy a vzhledem k jejímu konci ani nemůže mít...

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
DolceGusto

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon: pro me bohuzel docela zklamani, jednicka je pro me jeden z nejoblibenejsich filmu vubec, dvojku si uz nejspis znovu nepustim..drzel to Rourke a Powers Boothe, 100% zaporak

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 586, 587, 588 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: