|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Psycho

|
Zaslal: čt září 13, 2007 5:38 pm Předmět: |
|
|
kAZDOPADNE KNIZKA BYLA LEPSI.... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 13, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
Shining je supr film ... ovsem na cokoliv jinyho od Kubricka, jeste teda krome Full metal jacket nemam nervy :) ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: čt září 13, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
Nevim lidi jestli to nekoho zajima,ale me se hafo libi ANIME!
Jestli ste nikdo zadny nevideli (nepocitam JETIX protoze ma spatnej preklad a cenzuruje prakticky vsecko )
tak se urcite na neco podivejte ,s toho co vam muzu doporucit je :
Saga Berserk
Naruto
Naruto Shippuden nebo li Naruto Hurricane Chronicles (na tohle se divejte az ste videli celou serku naruta normalniho ,s i bez filleru)
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Tohle sou velice kvalitne spracovane ANIME ktere urcite potesi a kdo to nezna tak at ,jak rika moje mamka ,,Japonsky kresleny picoviny,, nepodcenuje
ItachiUchiha _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: čt září 13, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
Jako dite sem zral dragon ball,sice sem vedel picu o cem to je ( stejne jak dnes) ale byl sem hotovej z tech fightu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: ne září 16, 2007 7:27 am Předmět: |
|
|
Film:Shooter!
Za posledni rok sem nevidel lepsi film!! _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út září 18, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út září 18, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
Ne, ale určitě na to půjdu až to bude v kině, vypada to slibně. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 18, 2007 12:35 pm Předmět: |
|
|
Kamos to videl a rikal, ze je to solidni psycho ... ja jeste nenasel odvahu si to stahnout :) , ale tezko rict, jestli to bude lepsi nez puvodni predloha od Kinga.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út září 18, 2007 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Pokoj 1408
videl nekdo? | Je to dobrý, normálně nemám podobné filmy moc rád, nerad se bojím, ale tohle mi přišlo dobrý _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út září 18, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
Parfém - docela se mi líbil
Iluzionista...hezký film
- mám rád E. Northona
čekám na Jakubiskův film Báthory
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 18, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Iluzionista...hezký film
- mám rád E. Northona |
Iluzionistu tady mam uz delsi dobu a jeste sem se k nemu nedokopal :/ .. ale kazdopadne Edieho mam taky rad.. zaklad je film - Kult hakoveho krize, ale vybornej film je i 25.hodina, hlavne ten zaver, kterej me dostal. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|