|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 19, 2007 5:33 am Předmět: |
|
|
jinak není to film, ale seriál...někde na DVD mám postahovaný tak půl roku...rok Prison break v orig. znění - docela chytlavej seriál
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: st září 19, 2007 7:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: st září 19, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
je to good, ale druhá série dost lidí zklamala (včetně mě).. uvidíme co třetí, už vyšel první díl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: st září 19, 2007 7:54 pm Předmět: |
|
|
| übersh1t napsal: | | je to good, ale druhá série dost lidí zklamala (včetně mě).. uvidíme co třetí, už vyšel první díl :) |
Jako ze jo,z urcityho hlediska to tak muze byt protoze prvni serie bylo neco tak neuveritelne novyho s dokonalym napadem a necim,co jeste lidi nevideli ze je mozny ze i kdyz druha serie je fakt dobra tak na prvni nesaha takze v tomhle smyslu zklamala asi jo ale urcite myslim ze je to moc husty ,i ta druha! _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: st září 19, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
Každopádně trojka se vrací zpátky do vězenského prostředí, takže doufám, že bude ještě lepší jak jednička :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st září 19, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
| übersh1t napsal: | | je to good, ale druhá série dost lidí zklamala (včetně mě).. uvidíme co třetí, už vyšel první díl :) |
Ja zastavam opacny nazor ... prvni serie je vo pici ... porad to stejny - stresovy situace a vzdycky to vyresi, kdyz by to trvalo 2 hodiny cela ta prvni serie, tak udelaji lip ... naopak druha serie je mnohem lepsi ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: st září 19, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
Bourne Ultimatum..95%
je to krutýýýý od začátku až do konce..akce akce akce!
|
|
| nahoru |
|
 |
pk1777
|
Zaslal: st září 19, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Shining je supr film ... ovsem na cokoliv jinyho od Kubricka, jeste teda krome Full metal jacket nemam nervy :) ... |
viděls mechanický pomeranč? to mě fakt hlava nebrala... _________________ Daniel-James: Nohy ma nejvetsi asi Dennis nasledovany Ronniem a Jayovou levou nohou. Pote nasleduje Victor a Dexter a pak to konci Jayovou pravou nohou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st září 19, 2007 8:51 pm Předmět: |
|
|
Jak pisu, po shlidnuti Odysey fakt nemam na zadnej jinej film od Kubricka chut :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
pk1777
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | pk1777 napsal: | | Black Dragon napsal: | | Shining je supr film ... ovsem na cokoliv jinyho od Kubricka, jeste teda krome Full metal jacket nemam nervy :) ... |
viděls mechanický pomeranč? to mě fakt hlava nebrala... |
to ještě nic neni, ale těžko říct měl sem za sebou literární předlohu, takže jsem věděl o co go.
Takovej Mulholland Drive, (co teď běžil tušim na dvojce) to je teprve síla, tam člověk chvílema neví na co se vlastně dívá a dochází mu to až zpětně nebo vůbec.
ALe pokud na to člověk koukám sám, nerušen a naladěn tak je to špičkovej film. |
tak to POZOR! tady nejde o to, co se ve filmu děje, ale o to, že dokázal někdo něco s takovým obsahem natočit (že to vůbec mělo smysl). Navíc postupem času jsou podobné filmy nazvány kultovními (což dost často taky nechápu). Pan Lynch je můj oblíbený režisér a zrovna mullholand drive je výborný film (co na tom, že ho nechápu ani po třetím shlédnutí). Jenže rozdíl v Mullholland drive a Mechanickým pomerančem je v tom, že u MD sedíš s otevřenou hubou a když skončí, tak sedíš ještě půl hodiny a pak řekneš WOW a u MP sedíš, nevíš, jestli se máš šťárat v nose nebo jinde a když skončí, tak si řekneš proč jsem se na to sakra díval
Mimochodem - vesmírná odyssea se mi líbila - je to sice trošku zdlouhavý film, ale zajímavé převedení knižní předlohy na plátno (o tom to asi je - kdo to nečetl, tak ho to asi moc nevezme) _________________ Daniel-James: Nohy ma nejvetsi asi Dennis nasledovany Ronniem a Jayovou levou nohou. Pote nasleduje Victor a Dexter a pak to konci Jayovou pravou nohou.
|
|
| nahoru |
|
 |
pk1777
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Jak pisu, po shlidnuti Odysey fakt nemam na zadnej jinej film od Kubricka chut :) |
no to měl být právě ten odrazující příklad :) Full Metal Jacket měl super úvod v té vojenské buzeraci, po odletu do boje už mi to hooodně připomnělo Apokalypsu, u které jsme s otcem seděli přes 3 hodiny a furt čekali, kdy se začne něco dít a ono to mezitím skončilo... _________________ Daniel-James: Nohy ma nejvetsi asi Dennis nasledovany Ronniem a Jayovou levou nohou. Pote nasleduje Victor a Dexter a pak to konci Jayovou pravou nohou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: čt září 20, 2007 10:00 am Předmět: |
|
|
To už je zase věc názoru, vkusu a subjekitvního hodnocení. Jak říkám přečetl sem knižní předlohu a potom shlédl film, takže těžko říct, jak bych se na film díval jako nezaujatý divák, který se s tímhle počiném setkává bez předchozí zkušenosti z knihou. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|