Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 5:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak není to film, ale seriál...někde na DVD mám postahovaný tak půl roku...rok Prison break v orig. znění - docela chytlavej seriál
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
jinak není to film, ale seriál...někde na DVD mám postahovaný tak půl roku...rok Prison break v orig. znění - docela chytlavej seriál

Prave si mi to sebral z huby Tedka asi pred deseti minutama sem se dodival na druhou serii...fakt moc moc moc dobrej serial,tisickrat lepsi nez ta sracka Lost atd Prison Break Rulezz,mam rad ty dva brachy jako herce tj:Dominic Purcell,Wentworth Miller Skvely HERCI!!!
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
Bazzy

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem na tom zavislej dnes sem videl 1. dil treti serie a mazec jak prase ....vubec se me libi takovy ty filmy z lochu...
Lear

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo.. Mimochodem ten jeho starsi bracha je dost hustej rizek.. Na tyhle fotce vypada jak Kouba, jen bez ty nigga-drzky..
übersh1t

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to good, ale druhá série dost lidí zklamala (včetně mě).. uvidíme co třetí, už vyšel první díl :)
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

übersh1t napsal:
je to good, ale druhá série dost lidí zklamala (včetně mě).. uvidíme co třetí, už vyšel první díl :)

Jako ze jo,z urcityho hlediska to tak muze byt protoze prvni serie bylo neco tak neuveritelne novyho s dokonalym napadem a necim,co jeste lidi nevideli ze je mozny ze i kdyz druha serie je fakt dobra tak na prvni nesaha takze v tomhle smyslu zklamala asi jo ale urcite myslim ze je to moc husty ,i ta druha!
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
übersh1t

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně trojka se vrací zpátky do vězenského prostředí, takže doufám, že bude ještě lepší jak jednička :)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

übersh1t napsal:

Ja zastavam opacny nazor ... prvni serie je vo pici ... porad to stejny - stresovy situace a vzdycky to vyresi, kdyz by to trvalo 2 hodiny cela ta prvni serie, tak udelaji lip ... naopak druha serie je mnohem lepsi ...
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bourne Ultimatum..95%
je to krutýýýý od začátku až do konce..akce akce akce!
pk1777

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Shining je supr film ... ovsem na cokoliv jinyho od Kubricka, jeste teda krome Full metal jacket nemam nervy :) ...

viděls mechanický pomeranč? to mě fakt hlava nebrala...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pisu, po shlidnuti Odysey fakt nemam na zadnej jinej film od Kubricka chut :)
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pk1777 napsal:
Black Dragon napsal:
Shining je supr film ... ovsem na cokoliv jinyho od Kubricka, jeste teda krome Full metal jacket nemam nervy :) ...

to ještě nic neni, ale těžko říct měl sem za sebou literární předlohu, takže jsem věděl o co go.

Takovej Mulholland Drive, (co teď běžil tušim na dvojce) to je teprve síla, tam člověk chvílema neví na co se vlastně dívá a dochází mu to až zpětně nebo vůbec.
ALe pokud na to člověk koukám sám, nerušen a naladěn tak je to špičkovej film.
pk1777

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
pk1777 napsal:
Black Dragon napsal:

to ještě nic neni, ale těžko říct měl sem za sebou literární předlohu, takže jsem věděl o co go.

Takovej Mulholland Drive, (co teď běžil tušim na dvojce) to je teprve síla, tam člověk chvílema neví na co se vlastně dívá a dochází mu to až zpětně nebo vůbec.
ALe pokud na to člověk koukám sám, nerušen a naladěn tak je to špičkovej film.

tak to POZOR! tady nejde o to, co se ve filmu děje, ale o to, že dokázal někdo něco s takovým obsahem natočit (že to vůbec mělo smysl). Navíc postupem času jsou podobné filmy nazvány kultovními (což dost často taky nechápu). Pan Lynch je můj oblíbený režisér a zrovna mullholand drive je výborný film (co na tom, že ho nechápu ani po třetím shlédnutí). Jenže rozdíl v Mullholland drive a Mechanickým pomerančem je v tom, že u MD sedíš s otevřenou hubou a když skončí, tak sedíš ještě půl hodiny a pak řekneš WOW a u MP sedíš, nevíš, jestli se máš šťárat v nose nebo jinde a když skončí, tak si řekneš proč jsem se na to sakra díval

Mimochodem - vesmírná odyssea se mi líbila - je to sice trošku zdlouhavý film, ale zajímavé převedení knižní předlohy na plátno (o tom to asi je - kdo to nečetl, tak ho to asi moc nevezme)
pk1777

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Jak pisu, po shlidnuti Odysey fakt nemam na zadnej jinej film od Kubricka chut :)

no to měl být právě ten odrazující příklad :) Full Metal Jacket měl super úvod v té vojenské buzeraci, po odletu do boje už mi to hooodně připomnělo Apokalypsu, u které jsme s otcem seděli přes 3 hodiny a furt čekali, kdy se začne něco dít a ono to mezitím skončilo...
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To už je zase věc názoru, vkusu a subjekitvního hodnocení. Jak říkám přečetl sem knižní předlohu a potom shlédl film, takže těžko říct, jak bych se na film díval jako nezaujatý divák, který se s tímhle počiném setkává bez předchozí zkušenosti z knihou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: