|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: ne červen 14, 2015 11:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
Zaslal: po červen 15, 2015 6:03 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/313628-jursky-svet/
Nejdřív jsem byl dost skeptický, ani jsem na to nechtěl jít - říkal jsem si, že zas jen recyklují staré filmy. Ale po samých kladných recenzích jsem tomu dal šanci a příjemně mě to překvapilo. Výborně jsem se celý film bavil. Jako oddechovka to bylo fakt super.
http://www.csfd.cz/film/358992-whiplash/
Tohle naopak trochu složitější film, objevil jsem ho nečekaně, když o něm mluvili v rádiu a byl to jeden z nejlepších hudebních filmů, co jsem kdy viděl ! Trochu jsem se bál konce, ale byl excelentně vymyšlenej. Dal bych 10/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: po červen 15, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | http://www.csfd.cz/film/313628-jursky-svet/
Nejdřív jsem byl dost skeptický, ani jsem na to nechtěl jít - říkal jsem si, že zas jen recyklují staré filmy. Ale po samých kladných recenzích jsem tomu dal šanci a příjemně mě to překvapilo. Výborně jsem se celý film bavil. Jako oddechovka to bylo fakt super.
http://www.csfd.cz/film/358992-whiplash/
Tohle naopak trochu složitější film, objevil jsem ho nečekaně, když o něm mluvili v rádiu a byl to jeden z nejlepších hudebních filmů, co jsem kdy viděl ! Trochu jsem se bál konce, ale byl excelentně vymyšlenej. Dal bych 10/10. |
Whiplash byl nejlepší film roku a měl vyhrát Oscara, ale nevim, nenazval bych to složitým, pro mě to byli takoví jazzoví Rivalové, dvě hlavní postavy a přímočará jízda od začátku do konce, nic víc, nic míň... Kdo by byl řekl, že může být v hudebnim filmu takovýho testosteronu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po červen 15, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
No v porovnání s Jurským světem jsem u toho filmu občas i přemýšlel :).
Whiplash spoiler
Ten epic konec mě docela překvapil. Konecne učitel nasel "svoji star", která se nevzdala ani pres ty vsechny překážky. Takze to co delal melo smysl. Presne to o cem mluvil v tom baru. A nakonec mu i vse odpustil. Výborný zakončení skvělého filmu.
A k Rivalum bych to ani neprirovnal, protoze Niki Lauda a James Hunt (snad to pisu dobre) byli opravdu spis soupeři. Tohle bylo spis o vztahu učitel/žák.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: po červen 15, 2015 11:18 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | No v porovnání s Jurským světem jsem u toho filmu občas i přemýšlel :).
Whiplash spoiler
Ten epic konec mě docela překvapil. Konecne učitel nasel "svoji star", která se nevzdala ani pres ty vsechny překážky. Takze to co delal melo smysl. Presne to o cem mluvil v tom baru. A nakonec mu i vse odpustil. Výborný zakončení skvělého filmu.
A k Rivalum bych to ani neprirovnal, protoze Niki Lauda a James Hunt (snad to pisu dobre) byli opravdu spis soupeři. Tohle bylo spis o vztahu učitel/žák. |
Já to myslel jen "nádechem", ne doslova... Stejně jako u Rivalů, ani Whiplash neměl hrdinu a záporáka, oba byli svým způsobem magoři, v obou filmech nebyl děj nijak zvlášť rozveden, prostě jako když dáš koni závodní klapky na oči - řítí se vpřed...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 16, 2015 12:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út červen 16, 2015 11:35 am Předmět: |
|
|
To vypadá dost zajímavě, díky za tip.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út červen 16, 2015 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
To vypadá dost zajímavě, díky za tip. |
Teď jsem to dokoukal. Výbornej námět a hodně silnej příběh... Doporučuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 16, 2015 2:14 pm Předmět: |
|
|
sem rád že se návrh líbil,
btw přemejšlel si nad tím naázvem, musím říct že to je dokonalý..českej překlad je naprosto zavádějící
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út červen 16, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | sem rád že se návrh líbil,
btw přemejšlel si nad tím naázvem, musím říct že to je dokonalý..českej překlad je naprosto zavádějící |
Myslíš I = eye? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 17, 2015 8:53 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | xakrurychle napsal: | sem rád že se návrh líbil,
btw přemejšlel si nad tím naázvem, musím říct že to je dokonalý..českej překlad je naprosto zavádějící |
Myslíš I = eye? :) |
jj :D seš gut, mě to trvalo fakt skoro celej film
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so červen 20, 2015 8:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červen 20, 2015 10:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
Adelheid...velmi dobrý film.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so červen 27, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
Slušná krimi, nikdy bych nevěřil, že fešáka Orlando Blooma uvidím v roli drsňáka:
http://www.csfd.cz/film/313070-zulu/ _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|