Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 602, 603, 604 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dolphine Tale http://www.csfd.cz/film/282510-muj-pritel-delfin/

a hned Dolphine Tale 2 http://www.csfd.cz/film/348852-muj-pritel-delfin-2/

příjemná oddychovka, mám tenhle typ filmů "na pohodu" rád. Jednička se mi ale líbila víc.

Předtím ještě Mortdecai - taky dobrý, pobavilo, Depp fakt slušný, hodně mě taky bavila Gwyneth, nutno asi v orig znění, dabing si myslím zabije půlku dojmu

http://www.csfd.cz/film/308315-mortdecai-grandiozni-pripad/
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuji pro fanoušky boxu tento dokument:
http://www.csfd.cz/film/365369-manny/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chappie, veľká pecka, obával som sa, že to bude slabšie oproti elýsiu či districtu, ale kdeže, Die Antwoord skvelý, som netušil, že tam budú v hlavných roliach heh.
Steve23

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečně se těšim na film Warcraft, který vyjde snad již 10.6. 2016.
Méďa první byl povedenej, dvojku jsem ještě neviděl.
Nedávno mě dost pobavil film Millerovi na Tripu ( We're the Millers ) - rozhodně doporučuji.
Bombay

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trailery na animáky mě obvykle berou k ostražitosti, ale tenhle mě vysloveně dostal. Hlavně bude možná zajímavý i OST.

Viper007

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Steve23 napsal:
Neskutečně se těšim na film Warcraft, který vyjde snad již 10.6. 2016.

Na Warcraft jsem zvědavý, snad z toho bude něco rozumného a ne úplná blbost.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viděl už nekdo Mimoně?
maxpoint97

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 4:10 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

Po shlédnutí novýho Ternminátora vyvolává film pár nepříjemných otázek:
- Opravdu je to to dílo, na které jsem natěšený čekal takovou dobu.
- Proč se do hlavních rolí vedle Arnolda obsazují naprostá bezpohlavní polena, kde hlavně člověk, co měl zahrát roli po fantastickym Biehnovi, je naprostej tragéd, hodící se maximálně do reklam na spodní prádlo.
- Proč scénář k filmu s jednou z nejsilnějších značek píší lidé, kteří za celou kariéru vyprodukovali velký hovno.
- Proč je Arnold sám nezterminoval v momentě, kdy scénář dočetl.
- Kolik zaplatili Cameronovi, aby vychválil tenhle plivanec na jeho vlastní tvorbu.
- Proč stejně půjdu do kina na pokračování, i když tušim, že se mi znovu bude chtít zvracet.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se Terminátor líbil. Šel jsem na to s tím, že to bude kravina a nakonec mě to překvapilo. Na 1 ani na 2 to samozřejmě nemá, ale byl to příjemnej flashback - když se tam na začátku objevil Arnie a chtěl ukrást oblečení, tak jsem se musel usmívat. Jo Kyle Reese byl hroznej, ale zachraňovala to Khaleesi pro kterou mám slabost . Arnie klasika.
maxpoint97

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Mně se Terminátor líbil. Šel jsem na to s tím, že to bude kravina a nakonec mě to překvapilo. Na 1 ani na 2 to samozřejmě nemá, ale byl to příjemnej flashback - když se tam na začátku objevil Arnie a chtěl ukrást oblečení, tak jsem se musel usmívat. Jo Kyle Reese byl hroznej, ale zachraňovala to Khaleesi pro kterou mám slabost . Arnie klasika.

Tak pokud jsi na to šel s tim, že to bude kravina, tak to je mi líto. Jinak já Clark nesnášim i v trůnech, takže jsem trpěl o dost víc :D
Hulkie

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po všech těch Arnoldových posledních filmech to bylo ještě hodně dobré. Líbilo se mi, jak to na začátku vypadalo jako remake prvního dílu a potom se to pěkně zamotalo. Napoprvé jsem to samozřejmě absolutně nepobral a musel bych to vidět ještě aspoň jednou. Každopádně, 70% úplně v pohodě.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 5:33 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
Po shlédnutí novýho Ternminátora vyvolává film pár nepříjemných otázek:
- Opravdu je to to dílo, na které jsem natěšený čekal takovou dobu.
- Proč se do hlavních rolí vedle Arnolda obsazují naprostá bezpohlavní polena, kde hlavně člověk, co měl zahrát roli po fantastickym Biehnovi, je naprostej tragéd, hodící se maximálně do reklam na spodní prádlo.
- Proč scénář k filmu s jednou z nejsilnějších značek píší lidé, kteří za celou kariéru vyprodukovali velký hovno.
- Proč je Arnold sám nezterminoval v momentě, kdy scénář dočetl.
- Kolik zaplatili Cameronovi, aby vychválil tenhle plivanec na jeho vlastní tvorbu.
- Proč stejně půjdu do kina na pokračování, i když tušim, že se mi znovu bude chtít zvracet.

Suhlasim so vsetkym.
Dufam, ze tento film, ktory sprznil klasiku, pochova vsetky dalsie pokracovania...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2015 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepochová, maj koupený licence, takze novej dil/dva urcite budou (at uz se stejnym režisérem nebo s jinym - mohl by se toho zase ujmout Cameron).
maxpoint97

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2015 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Nepochová, maj koupený licence, takze novej dil/dva urcite budou (at uz se stejnym režisérem nebo s jinym - mohl by se toho zase ujmout Cameron).

Osobně myslim, že Cameron určitě ne, vzhledem k tomu s jakou frekvencí točí filmy, tak bychom se vzhledem k práci na Avatarovi dočkali Terminátora možná tak už jen s Arnoldem na vozíku.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2015 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cameron dostava prava spat v 2019 myslim.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 602, 603, 604 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: