|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s7RanG
|
Zaslal: po únor 22, 2016 9:42 am Předmět: |
|
|
Deadpool, velká pecka. Nej film za dlouhou dobu.
Zato Big Short jsem nijak neocenil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: st únor 24, 2016 10:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá únor 26, 2016 11:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 8:55 pm Předmět: |
|
|
Trochu oživení tohoto vlákna ... Celkem se povedl nový IP Man 3 (hraje tam Tony Jaa a Mike Tyson). Další je spíše pro relax ... Kungfu panda 3, taky zajímavý příběh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 15, 2016 10:19 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Trochu oživení tohoto vlákna ... Celkem se povedl nový IP Man 3 (hraje tam Tony Jaa a Mike Tyson). Další je spíše pro relax ... Kungfu panda 3, taky zajímavý příběh. |
Zrova sem du psat o Ip manu 3 a nekdo me predbehl.
Ale podle me prave naopak, podstane slabsi nez prvni 2 dily.
Nejlepsi tam byl souboj s Mikem Tysonen.
Vazne by me zajimalo, jak by to dopadlo v realu, souboj takto odlisnych stylu a bojovniku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 16, 2016 10:53 am Předmět: |
|
|
V novom xxx bude aj Conor mcgregor heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 3:25 pm Předmět: |
|
|
The 5th wave.
Trailer dobrej, až jsem si říkal, jak to může mít tak nízky hodnocení, ale pak při sledování jsem to pochopil  Nicméně taková oddechovka proč ne no - když od toho člověk nic neočekává.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: ne březen 20, 2016 3:42 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Judson napsal: | http://www.csfd.cz/film/384557-martan/prehled/
Podle me dost dobry. Pockal jsem si na BR rip a vyplatilo se. |
Pozrel som si to v lietadle....no mozno som sa radsej mohol dva a pol hodiny pozerat do sedadla predo mnou Za mna FAIL, nuda, klise, prvoplanove sceny..nic, nic a nic. |
Kniha ale skvělá
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Jeden z nejlepších filmů roku, ale jo, nuda a blbost |
Neviem, ci to je na mna, ak ano, tak:
- kazdy mame svoj vkus, jednemu sa paci to, druhemu ono....ak nevies pochopit, ze sa nieco paci jednemu a nepaci druhemu, tak si tam toho majla kludne nechaj...
-blbostou som to nenazval, ale ak chces, tak nech je tak
-co sa mne osobne na tom filme nepacilo - absolutna nepresvedcivost....ak sa niekto zrani na Marse, preberie sa a zisti, ze tam ostal sam a ma takmer nulove sance na prezitie, tak mu to aspon skazi naladu...nie vsak hlavnemu predstavitelovi, ktory aj v takej situacii vtipkoval, dokazal sa osetrit (najnegativnejsie co z neho vyslo bolo FUCK) a vymyslel nahradny plan pouzitim technickych rieseni, ktore by mu MCGyver len ticho zavidel
- vtipy - mne nesaldli, stokrat zartovat o hudbe, co zostala po jeho sefovej v tome hube ma moc nepobavilo
- Hollywood klise - cela planeta online sleduje zachranu chlapa, ktoreho tam omylom nechali, vsetko sa po pociatocnych komplikaciach podari, team ludi tlieska za monitormi, happyend na zaver...uz chybal len Americky prezident v zachrannom module, atd.
Ale spuste ludi sa ten film pacil, ok, mne skratka nesadol. A nie som sam pozeram (z CSFD):
| citace: | | Technickou stránku věci netřeba rozebírat. Povedla se. Co mě ovšem fascinuje, je mutikulturní mix hlavních postav. Ženské povýšily z obsluhy kávovaru na inženýrky a kapitánky a je jich opravdu zhruba pade na pade, černoši už se neládujou banánama, místo toho plánují trajektorie kosmických lodí, ani arabové neběhají po NASA omotaný trhavinama. Nechybí ani číňani a kdybych dával větší pozor, určitě bych někde vyšťoural i zástupce dalších menšin. Homosexuály, transexuály, pedosexuály a tak prostě. NASA je barevná jak duha. Jen chudák bílej muž začíná být pěkně v pí*či, nejen, že má malý péro, navíc se zvolna ztrácí v komparzu! Naštěstí urval aspoň hlavní roli. Pro tentokrát. Obtěžujou mě i citové výlevy hlavních protagonistů, humor okoukanej z animovaných pohádek i scény, při kterých mi je vyloženě trapně. Jako třeba ta s černochem a sešívačkou. Popcornovým závěrem se Marťan tvrdě vymezuje vůči prefixu sci, nicméně i přes to, nebýt vší té zkurvené vaty, mohla to být pecka.. | _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 11:02 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Maerlyn0 napsal: | Jeden z nejlepších filmů roku, ale jo, nuda a blbost |
Neviem, ci to je na mna, ak ano, tak:
- kazdy mame svoj vkus, jednemu sa paci to, druhemu ono....ak nevies pochopit, ze sa nieco paci jednemu a nepaci druhemu, tak si tam toho majla kludne nechaj...
-blbostou som to nenazval, ale ak chces, tak nech je tak
-co sa mne osobne na tom filme nepacilo - absolutna nepresvedcivost....ak sa niekto zrani na Marse, preberie sa a zisti, ze tam ostal sam a ma takmer nulove sance na prezitie, tak mu to aspon skazi naladu...nie vsak hlavnemu predstavitelovi, ktory aj v takej situacii vtipkoval, dokazal sa osetrit (najnegativnejsie co z neho vyslo bolo FUCK) a vymyslel nahradny plan pouzitim technickych rieseni, ktore by mu MCGyver len ticho zavidel
- vtipy - mne nesaldli, stokrat zartovat o hudbe, co zostala po jeho sefovej v tome hube ma moc nepobavilo
- Hollywood klise - cela planeta online sleduje zachranu chlapa, ktoreho tam omylom nechali, vsetko sa po pociatocnych komplikaciach podari, team ludi tlieska za monitormi, happyend na zaver...uz chybal len Americky prezident v zachrannom module, atd.
Ale spuste ludi sa ten film pacil, ok, mne skratka nesadol. A nie som sam pozeram (z CSFD):
| citace: | | Technickou stránku věci netřeba rozebírat. Povedla se. Co mě ovšem fascinuje, je mutikulturní mix hlavních postav. Ženské povýšily z obsluhy kávovaru na inženýrky a kapitánky a je jich opravdu zhruba pade na pade, černoši už se neládujou banánama, místo toho plánují trajektorie kosmických lodí, ani arabové neběhají po NASA omotaný trhavinama. Nechybí ani číňani a kdybych dával větší pozor, určitě bych někde vyšťoural i zástupce dalších menšin. Homosexuály, transexuály, pedosexuály a tak prostě. NASA je barevná jak duha. Jen chudák bílej muž začíná být pěkně v pí*či, nejen, že má malý péro, navíc se zvolna ztrácí v komparzu! Naštěstí urval aspoň hlavní roli. Pro tentokrát. Obtěžujou mě i citové výlevy hlavních protagonistů, humor okoukanej z animovaných pohádek i scény, při kterých mi je vyloženě trapně. Jako třeba ta s černochem a sešívačkou. Popcornovým závěrem se Marťan tvrdě vymezuje vůči prefixu sci, nicméně i přes to, nebýt vší té zkurvené vaty, mohla to být pecka.. | |
Jestli ten komentář z CSFD byl vtip, tak budiž, i když není vtipnej, jinak je to pěkná pičovina.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 11:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|