Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 609, 610, 611 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
s7RanG

PříspěvekZaslal: po únor 22, 2016 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadpool, velká pecka. Nej film za dlouhou dobu.

Zato Big Short jsem nijak neocenil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st únor 24, 2016 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/390877-citizenfour-obcan-snowden/komentare/

Když proběhla ta kauza, tak jsem ji vnímal jen tak mimochodem a celkem koukám, co vše se děje s daty a jaký jsou frajeři NSA
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2016 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Meru - jedním slovem...perfektní!
http://www.csfd.cz/film/395072-meru
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu oživení tohoto vlákna ... Celkem se povedl nový IP Man 3 (hraje tam Tony Jaa a Mike Tyson). Další je spíše pro relax ... Kungfu panda 3, taky zajímavý příběh.
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Trochu oživení tohoto vlákna ... Celkem se povedl nový IP Man 3 (hraje tam Tony Jaa a Mike Tyson). Další je spíše pro relax ... Kungfu panda 3, taky zajímavý příběh.

Zrova sem du psat o Ip manu 3 a nekdo me predbehl.
Ale podle me prave naopak, podstane slabsi nez prvni 2 dily.
Nejlepsi tam byl souboj s Mikem Tysonen.
Vazne by me zajimalo, jak by to dopadlo v realu, souboj takto odlisnych stylu a bojovniku.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2016 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, Mike se tam ukázal dobře. Škoda, že to bylo čínsky ... jaký byl příběh a smysl pokračování. Toho pana Jaa jsem si všiml, až podle jeho stylu. Ale Donnie bude v novém XXX, kde bude zase Tony Jaa a samozřejmě hlavní motor bude Diesel.
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2016 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V novom xxx bude aj Conor mcgregor heh
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2016 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo? ... zase dostane po tlamě?
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
http://www.csfd.cz/film/384557-martan/prehled/
Podle me dost dobry. Pockal jsem si na BR rip a vyplatilo se.

Pozrel som si to v lietadle....no mozno som sa radsej mohol dva a pol hodiny pozerat do sedadla predo mnou Za mna FAIL, nuda, klise, prvoplanove sceny..nic, nic a nic.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The 5th wave.

Trailer dobrej, až jsem si říkal, jak to může mít tak nízky hodnocení, ale pak při sledování jsem to pochopil Nicméně taková oddechovka proč ne no - když od toho člověk nic neočekává.
sovajs

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Judson napsal:
http://www.csfd.cz/film/384557-martan/prehled/
Podle me dost dobry. Pockal jsem si na BR rip a vyplatilo se.

Pozrel som si to v lietadle....no mozno som sa radsej mohol dva a pol hodiny pozerat do sedadla predo mnou Za mna FAIL, nuda, klise, prvoplanove sceny..nic, nic a nic.

Kniha ale skvělá
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z nejlepších filmů roku, ale jo, nuda a blbost 
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:

Neviem, ci to je na mna, ak ano, tak:

- kazdy mame svoj vkus, jednemu sa paci to, druhemu ono....ak nevies pochopit, ze sa nieco paci jednemu a nepaci druhemu, tak si tam toho majla kludne nechaj...
-blbostou som to nenazval, ale ak chces, tak nech je tak
-co sa mne osobne na tom filme nepacilo - absolutna nepresvedcivost....ak sa niekto zrani na Marse, preberie sa a zisti, ze tam ostal sam a ma takmer nulove sance na prezitie, tak mu to aspon skazi naladu...nie vsak hlavnemu predstavitelovi, ktory aj v takej situacii vtipkoval, dokazal sa osetrit (najnegativnejsie co z neho vyslo bolo FUCK) a vymyslel nahradny plan pouzitim technickych rieseni, ktore by mu MCGyver len ticho zavidel
- vtipy - mne nesaldli, stokrat zartovat o hudbe, co zostala po jeho sefovej v tome hube ma moc nepobavilo
- Hollywood klise - cela planeta online sleduje zachranu chlapa, ktoreho tam omylom nechali, vsetko sa po pociatocnych komplikaciach podari, team ludi tlieska za monitormi, happyend na zaver...uz chybal len Americky prezident v zachrannom module, atd.

Ale spuste ludi sa ten film pacil, ok, mne skratka nesadol. A nie som sam pozeram (z CSFD):
citace:
Technickou stránku věci netřeba rozebírat. Povedla se. Co mě ovšem fascinuje, je mutikulturní mix hlavních postav. Ženské povýšily z obsluhy kávovaru na inženýrky a kapitánky a je jich opravdu zhruba pade na pade, černoši už se neládujou banánama, místo toho plánují trajektorie kosmických lodí, ani arabové neběhají po NASA omotaný trhavinama. Nechybí ani číňani a kdybych dával větší pozor, určitě bych někde vyšťoural i zástupce dalších menšin. Homosexuály, transexuály, pedosexuály a tak prostě. NASA je barevná jak duha. Jen chudák bílej muž začíná být pěkně v pí*či, nejen, že má malý péro, navíc se zvolna ztrácí v komparzu! Naštěstí urval aspoň hlavní roli. Pro tentokrát. Obtěžujou mě i citové výlevy hlavních protagonistů, humor okoukanej z animovaných pohádek i scény, při kterých mi je vyloženě trapně. Jako třeba ta s černochem a sešívačkou. Popcornovým závěrem se Marťan tvrdě vymezuje vůči prefixu sci, nicméně i přes to, nebýt vší té zkurvené vaty, mohla to být pecka..
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Maerlyn0 napsal:

Neviem, ci to je na mna, ak ano, tak:

- kazdy mame svoj vkus, jednemu sa paci to, druhemu ono....ak nevies pochopit, ze sa nieco paci jednemu a nepaci druhemu, tak si tam toho majla kludne nechaj...
-blbostou som to nenazval, ale ak chces, tak nech je tak
-co sa mne osobne na tom filme nepacilo - absolutna nepresvedcivost....ak sa niekto zrani na Marse, preberie sa a zisti, ze tam ostal sam a ma takmer nulove sance na prezitie, tak mu to aspon skazi naladu...nie vsak hlavnemu predstavitelovi, ktory aj v takej situacii vtipkoval, dokazal sa osetrit (najnegativnejsie co z neho vyslo bolo FUCK) a vymyslel nahradny plan pouzitim technickych rieseni, ktore by mu MCGyver len ticho zavidel
- vtipy - mne nesaldli, stokrat zartovat o hudbe, co zostala po jeho sefovej v tome hube ma moc nepobavilo
- Hollywood klise - cela planeta online sleduje zachranu chlapa, ktoreho tam omylom nechali, vsetko sa po pociatocnych komplikaciach podari, team ludi tlieska za monitormi, happyend na zaver...uz chybal len Americky prezident v zachrannom module, atd.

Ale spuste ludi sa ten film pacil, ok, mne skratka nesadol. A nie som sam pozeram (z CSFD):
citace:
Technickou stránku věci netřeba rozebírat. Povedla se. Co mě ovšem fascinuje, je mutikulturní mix hlavních postav. Ženské povýšily z obsluhy kávovaru na inženýrky a kapitánky a je jich opravdu zhruba pade na pade, černoši už se neládujou banánama, místo toho plánují trajektorie kosmických lodí, ani arabové neběhají po NASA omotaný trhavinama. Nechybí ani číňani a kdybych dával větší pozor, určitě bych někde vyšťoural i zástupce dalších menšin. Homosexuály, transexuály, pedosexuály a tak prostě. NASA je barevná jak duha. Jen chudák bílej muž začíná být pěkně v pí*či, nejen, že má malý péro, navíc se zvolna ztrácí v komparzu! Naštěstí urval aspoň hlavní roli. Pro tentokrát. Obtěžujou mě i citové výlevy hlavních protagonistů, humor okoukanej z animovaných pohádek i scény, při kterých mi je vyloženě trapně. Jako třeba ta s černochem a sešívačkou. Popcornovým závěrem se Marťan tvrdě vymezuje vůči prefixu sci, nicméně i přes to, nebýt vší té zkurvené vaty, mohla to být pecka..

Jestli ten komentář z CSFD byl vtip, tak budiž, i když není vtipnej, jinak je to pěkná pičovina. 
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta prva polovica vtipna asi vylozene mala byt, s druhou (od tych citovych vylevov) sa vsak musim stotoznit.
A scena zo zosivackou? Nech kazdy posudi sam... target="_blank" class="postlink">

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 609, 610, 611 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: