|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: út červen 17, 2014 4:15 am Předmět: |
|
|
| Criss napsal: | | Ronnie napsal: | | Criss napsal: | Proč vlastně Ronnie nenabízí suplementy od Amixu? :)
zejména jejich IsoPrime CFM je hodně vychvalovaný v poslední době.. |
Zrovna o tomhle produktu jsem tu nedávno psal, byť jsem ho nejmenoval. V nabídce mít Amix určitě nebudeme. |
Děkuji moc :) to mě nenapadlo...Vychvalují jej totiž ti, co bych u nich o odborných znalostech nepochybovala.. (nebudu jmenovat konkrétně, ale jistě všichni vědí, který konkurenční server v čele se dvěma pány mám na mysli) |
to bylo doufám myšleno ironicky ta poznámka s těma dvěma "experty"...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 17, 2014 4:33 am Předmět: |
|
|
Jaké experty máte vlastně na mysli? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Criss
|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:56 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | to bylo doufám myšleno ironicky ta poznámka s těma dvěma "experty"... |
Nebyla to ironie, prostě mě ten výrobek zaujal a chtěla jsem jej koupit..kdybych věděla, že to vyvolá takovou vlnu nevole, na nic bych se neptala.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út červen 17, 2014 7:01 am Předmět: |
|
|
Ale to je dobře že si se zeptala. Třeba se někdo pěkným odstavcem vyjádří co je na supertrenérech tak legračního a zároveň dá ronnie normální odpověď pro Amix ne, protože to ani nevysvětlil. Jo četl jsem to kam to odkázal a co myslel ale.......mě z toho vyšlo že Amix není věrohodnej a přitom sem zažil že i ronnie zrovna nejednal čestně tak nevím no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
No jasně..a Wolf by to nenasypal ani čuníkovi v chlívku Jednou jsem ochutnal ten protein 85 pro a myslel jsem,že se mi vrací zvratky po pařbě do krku |
Milan Šádek taky je na Amixu (aspoň podle fotek na FB ) a jakou udělal formu teďka... Ale kdo ví, třeba taky chová čuníky
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: út červen 17, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
Urcite to je tak ze Milan Sadek si před kamerama da doplňky od Amixu, potom je stopka, Milan utika na haj*l, tam všechno vyblije a umicha si vyborny koktejl od Extrifitu.... omg borci. Opravdu si myslite ze kdyby to byla takova sracka ze by to pil i kdyby to dostaval zadarmo ? Je to jen konkurencni boj a proto ty pomluvy atd.... Ja pil jak od extrifitu tak ted mam i od amixu (lesni ovoce) a s volockama je to fakt parada. Ze by to byl nejaky hnus na zvraceni jak tady psal Bara, tak to urcite ne. Nejlepsi protejn co jsem pil byl od Ronniho Colemana-Pro Antium prichut cookies s cokoladou. To ze se na ronnie.cz Amix neprodava je věc jenom ronniho a on ma pravo na to si prodávat co chce on a pokud tlaci urcite znacky do predu je to zase jenom jeho věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út červen 17, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
Amix je chutovy holocaust. Asi suverene nejhnusnejsi protein od nich je ten Beef (bez ohledu na prichut, coz je dost co rict, protoze zkurvit cokoladovou prichut uz chce talent). A nejvetsi blitka je pak citron/limetka-vanilka Whey. To se nedalo ani dopit. Na druhou stranu se bavime porad jen o doplnkach - nedelal bych z toho nabozenstvi, protoze ta pixla cehokoliv, to za tebe neodtaha...
|
|
| nahoru |
|
 |
wombat

|
Zaslal: út červen 17, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
Já mám momentálně Amix Iso Prime CFM (příchuť čokoláda) a na chuť si nemůžu stěžovat. Kupuju ho hlavně proto, že mám kamennej obchod za rohem. Cenově šel 1kg za měsíc z 670 na 730, takže pokud půjde příště ještě výš, tak už se mrknu po něčem jiným. :))
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: út červen 17, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
s monster beefem musim souhlasit mel sem banan i lesni smes nebo co a takovej kauf sem nezazil i kdyz sem ho mel za dobrou cenu tak uz bych do amixu nikdy nesel.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út červen 17, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Amix je chutovy holocaust. Asi suverene nejhnusnejsi protein od nich je ten Beef (bez ohledu na prichut, coz je dost co rict, protoze zkurvit cokoladovou prichut uz chce talent). A nejvetsi blitka je pak citron/limetka-vanilka Whey. To se nedalo ani dopit. Na druhou stranu se bavime porad jen o doplnkach - nedelal bych z toho nabozenstvi, protoze ta pixla cehokoliv, to za tebe neodtaha... | Tu poslední vetu nechapu. Tzn. ze když to je "jen" doplněk, tak si ten chutovej holokaust budes kupovat? Asi ne co.. U proteinu je chut zaklad at si riak kdo chce co chce. Není nic lepšího, když se na ten protein tesis a třeba i v diete tak mas něco sladkého. Třeba poleva s coko proteinu na palačinky z bilku a vloček to je fakt dobrota. Na druhou stranu není zase nic horsiho, nez když cloveku ten protein nechutna, dela se mu z nej pomalu nevolno a stejne to musí chlastat kazdej den heh..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červen 17, 2014 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Amix je chutovy holocaust. Asi suverene nejhnusnejsi protein od nich je ten Beef (bez ohledu na prichut, coz je dost co rict, protoze zkurvit cokoladovou prichut uz chce talent). A nejvetsi blitka je pak citron/limetka-vanilka Whey. To se nedalo ani dopit. Na druhou stranu se bavime porad jen o doplnkach - nedelal bych z toho nabozenstvi, protoze ta pixla cehokoliv, to za tebe neodtaha... |
Chuť je ovšem z 80% čich a oboje je hodně subjektivní Co jednomu smrdí může jinému vonět.
Ale je pravda že větší potravinářské firmy dělají/by měli dělat ve vlastním zájmu chuťové zkoušky na větším vzorku lidí a pak dejme tomu vyberou to co chutnalo 80/100 než něco co chutnalo 60/100
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út červen 17, 2014 4:50 pm Předmět: |
|
|
Ad. supertrenéři....
1. obecně moc důvery nevyvolává, když po každé druhé větě (viz videa, texty) zopakujete, že vaše nabídka je naprosto bezkonkurenční, ostatní jsou v tomto ohledu naprosto o ničem a navíc většinou nečestní/nesprávně informovaní atd.
2. řada jejich tvrzení je hodně diskutabilních a někdy i naprosto nepravdivých
3. to co říkají vlastně není vůbec nic nového a přesto to označují jako exkluzivní informace a dělají z toho jakoby já nevím co
4. celá podstata jejich konceptu je postavená na hlavu - prostě profesionál by nikdy nenabízel jídelníčky (a ještě je označoval za naprosto bezkonkurenční a jinde nezískatelné a účinné) na základě nějakého formuláře, který jim odešlete mailem tušim do Budějovic....
5. recenze naprosto neobjektivní a eshop s cenama naprosto mimo
Sečteno podtrženo, je to jen neustálá sebechvála, nadřazování a přitom informace buď o ničem, špatně a nebo jak jsem psal, pokud mi někdo bude tvrdit, že nejlepší jídelníček jaký mi někdo může sestavit, bude na základě formuláře... a když si představím jak to třeba ještě nějaký začátečník vyplní....
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 17, 2014 5:16 pm Předmět: . |
|
|
mě by spíš zajímalo, co je to za lidi z hlediska kvalifikace/vzdělání/soutěžních výsledků.
Já jsem je neznal, dokud jsme neudělali ten jeden legrační díl fitness-shaker s Milanem Šádkem před Olympií, kdy nám tam následně psali, že něco podobného už existuje. Tak jsem si to tehdy našel, zhlédl díl o BCAA a měl jsem z toho z hlediska kvalifikace a uváděných informací velmi rozporuplné pocity.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červen 17, 2014 7:18 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | mě by spíš zajímalo, co je to za lidi z hlediska kvalifikace/vzdělání/soutěžních výsledků.
Já jsem je neznal, dokud jsme neudělali ten jeden legrační díl fitness-shaker s Milanem Šádkem před Olympií, kdy nám tam následně psali, že něco podobného už existuje. Tak jsem si to tehdy našel, zhlédl díl o BCAA a měl jsem z toho z hlediska kvalifikace a uváděných informací velmi rozporuplné pocity. |
Budou to takový vylepšený klony Tomáše Lukáše
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|