firma Amix

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - firma Amix  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> firma Amix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jachym

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 4:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Criss napsal:
Ronnie napsal:
Criss napsal:
Proč vlastně Ronnie nenabízí suplementy od Amixu? :)
zejména jejich IsoPrime CFM je hodně vychvalovaný v poslední době..

Zrovna o tomhle produktu jsem tu nedávno psal, byť jsem ho nejmenoval. V nabídce mít Amix určitě nebudeme.

Děkuji moc :) to mě nenapadlo...Vychvalují jej totiž ti, co bych u nich o odborných znalostech nepochybovala.. (nebudu jmenovat konkrétně, ale jistě všichni vědí, který konkurenční server v čele se dvěma pány mám na mysli)

to bylo doufám myšleno ironicky ta poznámka s těma dvěma "experty"...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 4:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaké experty máte vlastně na mysli?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
člověk

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 5:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no přeci "Supertrenéry"

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Criss

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
to bylo doufám myšleno ironicky ta poznámka s těma dvěma "experty"...

Nebyla to ironie, prostě mě ten výrobek zaujal a chtěla jsem jej koupit..kdybych věděla, že to vyvolá takovou vlnu nevole, na nic bych se neptala.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to je dobře že si se zeptala. Třeba se někdo pěkným odstavcem vyjádří co je na supertrenérech tak legračního a zároveň dá ronnie normální odpověď pro Amix ne, protože to ani nevysvětlil. Jo četl jsem to kam to odkázal a co myslel ale.......mě z toho vyšlo že Amix není věrohodnej a přitom sem zažil že i ronnie zrovna nejednal čestně tak nevím no.
Spazik

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

No jasně..a Wolf by to nenasypal ani čuníkovi v chlívku Jednou jsem ochutnal ten protein 85 pro a myslel jsem,že se mi vrací zvratky po pařbě do krku

Milan Šádek taky je na Amixu (aspoň podle fotek na FB ) a jakou udělal formu teďka... Ale kdo ví, třeba taky chová čuníky
freshman

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite to je tak ze Milan Sadek si před kamerama da doplňky od Amixu, potom je stopka, Milan utika na haj*l, tam všechno vyblije a umicha si vyborny koktejl od Extrifitu.... omg borci. Opravdu si myslite ze kdyby to byla takova sracka ze by to pil i kdyby to dostaval zadarmo ? Je to jen konkurencni boj a proto ty pomluvy atd.... Ja pil jak od extrifitu tak ted mam i od amixu (lesni ovoce) a s volockama je to fakt parada. Ze by to byl nejaky hnus na zvraceni jak tady psal Bara, tak to urcite ne. Nejlepsi protejn co jsem pil byl od Ronniho Colemana-Pro Antium prichut cookies s cokoladou. To ze se na ronnie.cz Amix neprodava je věc jenom ronniho a on ma pravo na to si prodávat co chce on a pokud tlaci urcite znacky do predu je to zase jenom jeho věc.
Olejnas

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Amix je chutovy holocaust. Asi suverene nejhnusnejsi protein od nich je ten Beef (bez ohledu na prichut, coz je dost co rict, protoze zkurvit cokoladovou prichut uz chce talent). A nejvetsi blitka je pak citron/limetka-vanilka Whey. To se nedalo ani dopit. Na druhou stranu se bavime porad jen o doplnkach - nedelal bych z toho nabozenstvi, protoze ta pixla cehokoliv, to za tebe neodtaha...
wombat

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám momentálně Amix Iso Prime CFM (příchuť čokoláda) a na chuť si nemůžu stěžovat. Kupuju ho hlavně proto, že mám kamennej obchod za rohem. Cenově šel 1kg za měsíc z 670 na 730, takže pokud půjde příště ještě výš, tak už se mrknu po něčem jiným. :))
bazycek

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s monster beefem musim souhlasit mel sem banan i lesni smes nebo co a takovej kauf sem nezazil i kdyz sem ho mel za dobrou cenu tak uz bych do amixu nikdy nesel.
yura

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Amix je chutovy holocaust. Asi suverene nejhnusnejsi protein od nich je ten Beef (bez ohledu na prichut, coz je dost co rict, protoze zkurvit cokoladovou prichut uz chce talent). A nejvetsi blitka je pak citron/limetka-vanilka Whey. To se nedalo ani dopit. Na druhou stranu se bavime porad jen o doplnkach - nedelal bych z toho nabozenstvi, protoze ta pixla cehokoliv, to za tebe neodtaha...
Tu poslední vetu nechapu. Tzn. ze když to je "jen" doplněk, tak si ten chutovej holokaust budes kupovat? Asi ne co.. U proteinu je chut zaklad at si riak kdo chce co chce. Není nic lepšího, když se na ten protein tesis a třeba i v diete tak mas něco sladkého. Třeba poleva s coko proteinu na palačinky z bilku a vloček to je fakt dobrota. Na druhou stranu není zase nic horsiho, nez když cloveku ten protein nechutna, dela se mu z nej pomalu nevolno a stejne to musí chlastat kazdej den heh..
Spazik

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:

Chuť je ovšem z 80% čich a oboje je hodně subjektivní Co jednomu smrdí může jinému vonět.
Ale je pravda že větší potravinářské firmy dělají/by měli dělat ve vlastním zájmu chuťové zkoušky na větším vzorku lidí a pak dejme tomu vyberou to co chutnalo 80/100 než něco co chutnalo 60/100
jachym

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad. supertrenéři....

1. obecně moc důvery nevyvolává, když po každé druhé větě (viz videa, texty) zopakujete, že vaše nabídka je naprosto bezkonkurenční, ostatní jsou v tomto ohledu naprosto o ničem a navíc většinou nečestní/nesprávně informovaní atd.

2. řada jejich tvrzení je hodně diskutabilních a někdy i naprosto nepravdivých

3. to co říkají vlastně není vůbec nic nového a přesto to označují jako exkluzivní informace a dělají z toho jakoby já nevím co

4. celá podstata jejich konceptu je postavená na hlavu - prostě profesionál by nikdy nenabízel jídelníčky (a ještě je označoval za naprosto bezkonkurenční a jinde nezískatelné a účinné) na základě nějakého formuláře, který jim odešlete mailem tušim do Budějovic....

5. recenze naprosto neobjektivní a eshop s cenama naprosto mimo

Sečteno podtrženo, je to jen neustálá sebechvála, nadřazování a přitom informace buď o ničem, špatně a nebo jak jsem psal, pokud mi někdo bude tvrdit, že nejlepší jídelníček jaký mi někdo může sestavit, bude na základě formuláře... a když si představím jak to třeba ještě nějaký začátečník vyplní....
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 5:16 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

mě by spíš zajímalo, co je to za lidi z hlediska kvalifikace/vzdělání/soutěžních výsledků.

Já jsem je neznal, dokud jsme neudělali ten jeden legrační díl fitness-shaker s Milanem Šádkem před Olympií, kdy nám tam následně psali, že něco podobného už existuje. Tak jsem si to tehdy našel, zhlédl díl o BCAA a měl jsem z toho z hlediska kvalifikace a uváděných informací velmi rozporuplné pocity.
jari

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 7:18 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
mě by spíš zajímalo, co je to za lidi z hlediska kvalifikace/vzdělání/soutěžních výsledků.

Já jsem je neznal, dokud jsme neudělali ten jeden legrační díl fitness-shaker s Milanem Šádkem před Olympií, kdy nám tam následně psali, že něco podobného už existuje. Tak jsem si to tehdy našel, zhlédl díl o BCAA a měl jsem z toho z hlediska kvalifikace a uváděných informací velmi rozporuplné pocity.

Budou to takový vylepšený klony Tomáše Lukáše

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - firma Amix Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: