|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:53 am Předmět: |
|
|
20.12.
trh 3x50 3x3x55 3x50
KT
swing JC 32
burpees
hrazda
kliky s tlesknutim
knee to elbows
10x10
time: 47 minut
trhy docela sly, i kdyz jemne dotlaky tam jsou, ale budu na tom pracovat (samozdrejme by to chtelo kontrolu profesionala, ale casem to natocim a postnu)
KT zahul, dneska dynamika, mel jsem slusne nakroceno, ale od 6. serie ubyvalo sil primo geometrickou radou, prvni tri serky za deset minut, desata za 7 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
21.12.
celni drepy 3x3x90
KT
MT 90kg
rozpazky 12kg
shyby
bradla
bricho
5x10
celni drepy relativne OK, ale jinak byla hodne citit unava, 8. trening v tydnu a vcera jeste male alkoholove okenko, takze regenerace nic moc _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
25.12.
WOD Linda (prvni oficialni)
10 - ... - 1
DL 150%BW (110kg)
Bench 100%BW (75kg)
Clean 75%BW (60kg)
time: 58´30"
7x shyby/bradla/bricho
zabijacke, mrtvola nad moje sily, v prvnim kole to bylo 5x2 abych splnil pocet, nikdy nebyly vic nez 3 opakovani pohromade, bench tezky, ale bez problemu, u premisteni jsem se zachychaval, ale slo to
na uvolneni zad shyby (po deseti) a bradla (po patnacti)
krasne ze me teklo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
27.12.
snatch 5x3x50
9-7-5-3-1
drep 90kg
HSPU
burpees
5x vyraz JC 36
10x shyby
15x bradla
10x bricho
5 kol
temna strana
triceps/biceps/ramena 3x8
zniceny, napumpovany, zpoceny
mam rad HSPU, pot mi netece do oci
jinak to bylo loveni techniky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
tvl tu Lindu bych asi nedal se svoji váhou..by mně zabilo. Klobouk dolu.
PS: samozřejmě ji v brzké době zkusím _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Skusim aj ja ke pojdem, len neviem ci trafim taku dennu hodinu ked budu vsetky 3 standy volne
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
tak Linda za 47min.
Najtazsia bola aj pre mna mrtvola takze celkom s tebou sucitim..
ked chces vidiet takych 30-35 skus poprosit madball-a alebo seva :) Vlastne aj pavel by to asi dal, to su borci s paradnou mrtvolou a premiestnenim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
31.12.
KTKI
Drep 80
Bench 70
DL 90
Shyby
Bradla
Bricho
10....3x3
time: 52 minut
bylo to pekne, drepy vsechny v tahu, prvni dve mrtvoly jsme delil, ale pak vcelku, osm opakovani bylo o zdravi
bench vyslovene odpocinkov , klidne jsme mohl dat o 10 kilo navic, ale bylo mi to blbe oproti drepum a mrtvolam
zniceni a zpoceny
a to me ceka silvestrovsky beh ( 5500m ), ale pojmu ho jenom rekreacne tak kolem 27 minut
EDIT: http://ob.skprostejov.cz/dok/silvestr/silvestr12_vys.pdf
super 27 misto, jsem king _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne st leden 02, 2013 11:21 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
a to me ceka silvestrovsky beh ( 5500m ), ale pojmu ho jenom rekreacne tak kolem 27 minut[/i] |
Kdyz jsem este behaval, tak jsem si take planoval novorocni beh, ale vzdycky sem vymekl a nic nebylo. V zime sem nebehaval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
Chápu to dobře, že jsi dal 10-9-8-7-6-5-4-3, potom zase 10-9-8-7-6-5-4-3 a pak ještě jednou?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|