|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
3/1/2015
"v librach"
10min orbitrek kopec
6x uzky bench 205lb
15x swing 45lb
6 kol
60" svihadlo
10x zvedani nohou s micem
3 kola
natazeny levy prsni sval, leve predlokti, prave rameno, pravy vzprimovac, boli prave koleno a levy kotnik
...nesloto... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 02, 2015 3:18 pm Předmět: |
|
|
3/2/2015
"v librach"
10min beh na pasu (6MpH)
9min EMOM
5x PC+PP 115lb
rano zachvat motivanu, tak jsme se do toho oprel
bohuzel, jenom 9min, a uz ta devata byla hranicni
...sloto,,,,
15min orbitrek
12x goblet 100lb
6x shyb BW+50lb
5 kol
5x20 mohamedani
...nesloto... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne út březen 03, 2015 4:43 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po březen 02, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | 3/2/2015
"v librach"
10min beh na pasu (6MpH)
9min EMOM
5x PC+PP 115lb
rano zachvat motivanu, tak jsme se do toho oprel
bohuzel, jenom 9min, a uz ta devata byla hranicni
...sloto,,,, |
nějaky fotky z treninku nebo videjko by to chtělo :) abychom se mohli kochat jak makáš. hihi a co ti vratilo motivaci? :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 02, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | 3/1/2015
natazeny levy prsni sval, leve predlokti, prave rameno, pravy vzprimovac, boli prave koleno a levy kotnik
...nesloto... |
Tva draha mozna mela nakonec pravdu :D
Jak se citis mimo trenink? Unavenej? Chce se ti do beznych cinnosti? Mas zvysenou klidovou tepovku? Spis dobre? Nepotis se vic? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 02, 2015 9:33 pm Předmět: |
|
|
mimo trening jsem 8 hodin ve "skole"
pak prumerne 4hodiny uceni
unavenej jsem uz kdyz rano vstavam na ranni trening
behem 1414dnu jsem se dostal z max jedne kavy za den na 8
tepovku mam zvedlou nepatrne,porad necelych 60
v noci nespim,ale pricitam to casovemu posunu a stresu ze zkousek
ha,ta potivost me dostala...a ja vul si myslel,ze poradne makam
nikdy nekoncim yrening driv,ze se da tricko zdimat
ted se potim uz po 10minutach a driv jsem zvladl i pul hodiny.....
ale musim se kousnout jeste 3 dny a pak uz budu mit aspon trochu klid
to cviceni je jedine,u ceho muzu vypnout hlavu
to mi neber
Harleen: tabletky Motivanu od mladeho sokolnika,abych se predvedl,ze i kdyz je mi skoro tolik co jemu,jeste porad nepatrim do starwho zeleza
potrebavoval bych vic takovych vyzevnto by se to trenovalo
paradoxne jedinejnkdo necim prispel byl chudat TTBYn a ani o tom nevedel😀
natacet maji kotata jako tynnebo zvirata typu drapera,lupana,cizopasnika nebo secreta
tak je se na co divat
u me by to byly sazky,kdy me konecne trefi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 03, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
3/3/2015
" v librach"
12min orbitrek
20x swing 45lb
20x klik
20x sedleh
5kol
nebavilo
15min orbitrek kopec
5x tlaky vsede 80lb
12x shyb BW
5 kol
3x20 zkracovacky na mici
u druhe tezke serie prisla takova pekna mala blondynka v elastackach a tak minimalistickem natelnicku, ze ji male vsechna "krasa" u benchce vylezla ven
uplne jsem zapomel, ze me to vlastne dneska nebavi a bylo to lehke _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne st březen 04, 2015 3:24 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 03, 2015 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
nebavilo |
Mame ted podobnou krizi. Tak schvalne, kdo se z toho rychleji dostane. Vsazim na sebe :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 03, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
nebavilo |
Mame ted podobnou krizi. Tak schvalne, kdo se z toho rychleji dostane. Vsazim na sebe :D |
to neni fer
ja nemam na koho vsadit :/ _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 03, 2015 4:49 pm Předmět: |
|
|
Muzes prece taky na me :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út březen 03, 2015 4:55 pm Předmět: |
|
|
Néééé žadný krize neberem!!!  vůbec jako. Zrovna vy dva moji nejvíc mega motivátoři mi nemůžou takhle psychicky strádat!! Chlapiskaaaaaaaa coo sbalime se a pojedem někam na dovču ?  at zregenerujem? psychicky našerpáme hm? ňuuuuu!!!! Mam vas rada! _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: út březen 03, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út březen 03, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út březen 03, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | paradoxne jedinejnkdo necim prispel byl chudat TTBYn a ani o tom nevedel😀 |
Bych poprosil o vysvětlení ;) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 03, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
Jsem typ člověka co se hodně vcituje do druhých takže prosím :D budte v poho at jsem na zavodech taky v poho :D a když ne k moři tak aspon do wellnesska bychom mohli všichni....bože to by byla sranda. a před tim na trenal spolu....prosím :D a i u toho moře by museli bejt nějaky činky :D protože vlastní vahu těžce nezvladam, a před P.U si chci udržet statečnou tvář :D |
Tak to budem dva. Ja vlastne neudelam ani shyb, u kliku bych si urval loket, u drepu koleno a burpees by mne privodily infarkt myokardu jeste v navic v tom teple :D Ale zase bych si tam mohl nalozit pres 200ky na mrtvolu ,abych si pred PU trochu vykompenzoval to srazene ego _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|