nereknu kdybych zvedal to co draper, ale tohle davaji kluci co jsou ve fitku poprve
vždyť to není pravda. Trochu si věř a neponižuj se.
nechce se i to tu hledat, ale nekde v topicu kolik date na mrtvolu, nebo tak nejak, bylo, ze prumernej kluk ten metrak vytahne bez problemu, prumernej cvici da 1,5 nasobek svy vahy
tohel mel i ciza v nejakem clanku
jsou mi treba tlakove cviky, to jsme rad, ale tohle me nezkutecne stve
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Však ty dáš 120kg, což je asi 1,5 násobek tvé váhy. Tak buď happy.
neni jisty ze bych to dal technicky dobre
a za dalsi:neni to po sedmi nebo osmi letech treningu malo?
znam jednoho, co to rok necvicil a pak vytahl 190 jako nic
Já ten tvůj masochismus při mrtvém tahu vážně nechápu.Asi holt nejsi na klasiku stavěný.Tak dej nohy víc naširoko, o holeně si ani netukneš a záda taky líp udržíš rovná.Vzor-Ed Coan.
Já ten tvůj masochismus při mrtvém tahu vážně nechápu.Asi holt nejsi na klasiku stavěný.Tak dej nohy víc naširoko, o holeně si ani netukneš a záda taky líp udržíš rovná.Vzor-Ed Coan.
videl jsi Petra nekdy tahat? Me by vazne zajimalo, kde je ten zasadni problem, kdyz ma rekl bych prefektni set-up, myslim, ze to ma celkem i v hlave - soustredi se na to hodne a jen zacne, je to v riti :) Mozna slaby stred tela?? Ale ono se to poda!!!
Petr: zkousel jsi nekdy sumo DL?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
sumo jsem zkousel jednou, nekdy ze zacatku, ale nejak me to nebralo
ad holene, kaslu na to jak vypadaji, vsak ony si zvyknou, budou muset
ad Coan: nekde mam fotku, kdy udelal rekord 360kg ve vaze do 82,5kg a tam to tahal klasikou
ale vim, ze tahal i sumo
a pokud jsme si vsiml, strongmani tahaji jenom klasiku
mozna je to blbe zduvodneni, ale ja ji chci tahat taky
a neverim tomu, ze by to neslo
mozna mi to bude trvat desetkrat dele, ale jednou to prece jit musi
preciťuješ chrbát pri tých zhyboch? mne sa zdá, že až moc sa nadhadzuješ a ťaháš to moc rukami..
a pri tých drepoch ti trocha lieta riť
s tim procitovanim nevim, co mas na mysli
zacinam shyb tak, ze stahuju lopatky a nahore jeste trochu zatlacim tak nejak lokty a ramena dozadu
primarne se snazim dotknout hrudnikem tycky
staci mi dve serky a jsem pekne napumpovanej
ten zadek uz jsem resil, ale nikdo erudovanej (nechci se te dotknout) se nevyjadril
Zaslal: čt únor 03, 2011 5:31 pm Předmět: Re: FORMA
Peter Ustinov napsal:
3.2.
beh
11 x 9 pater plus jedno premiove
100pater cca 45 minut
tep 92
to mas tak dobrou fyzicku nebo jsi lezl jak duchodce a nazyval to beh ?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru