|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 4:35 am Předmět: |
|
|
24.7.
pred snidani
12km....54min
pred veceri
Warm up
DB snatch up to 3x85lb
145lb 2 - 2 - 2 - 1 - 1 - 1
malo casu
..sloto,,, _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 3:10 pm Předmět: |
|
|
25.7.
2x2x85lb trhy s velkou osou
5x5x185lb SDHP
bricho
5x12x145lb tlaky ve stroji
bricho
bocni plank (noha na mici, zbytek ve vzduchu)
1x10sec PR
jenom lehce, dneska jsem vstaval brzo
mam radsot hlavne z planku
...sloto... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 3:42 pm Předmět: |
|
|
(noha na mici, zbytek ve vzduchu)
Jak to vypada ?
Me to zni jako levitace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 4:42 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak to neni "zbytek ve vzduchu" ale jedna ruka na podlaze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Aha, tak to neni "zbytek ve vzduchu" ale jedna ruka na podlaze. |
technicky ano
ja jsem to bral tak, ze kdyz je bocni, musi byt jedna ruka na podlozce
slo mi spis o polohu nohou
pry bych mel dat 3x90 na kazdou stranu
to je jeste sakra dlouha cesta... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 26, 2015 3:14 pm Předmět: |
|
|
26.7.
trh JC (libry)
5x 30-40-50-60-70-80-90-90-90-90-90
biceps/triceps
3x plank
k finalovym trhum jsme prihodil shyby po 12
v planku jsme se dostal az na 20sec v poslednich seriich, zacinam to vychytavat
zitra konecnce volno (protoze makam od tri)
...sloto... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út červenec 28, 2015 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | to je jeste sakra dlouha cesta... | Dlha cesta k comu, ak sa smiem opytat? Human flag? Ci len dlha cesta k 3x90sekund a potom uz nic? _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 3:09 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | to je jeste sakra dlouha cesta... | Dlha cesta k comu, ak sa smiem opytat? Human flag? Ci len dlha cesta k 3x90sekund a potom uz nic? |
presne tak
HUMAN FLAG
sehnal jsem si i trenerku, sice zatim po netu, ale dokud nezvladnu prupravne cviky, nema cenu jeszdit na konzulatce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 3:13 pm Předmět: |
|
|
28.7.
2x18x100 drep
2x15x85 bench
2x15xBW shyby
2x 35sec bocni plan, nohy na mici
2x 30sec bocni plan, nohy na mici
utahane, vstaval jsme brzo
ale pomalicku pridavam
...nesloto... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út červenec 28, 2015 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cohen999 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | to je jeste sakra dlouha cesta... | Dlha cesta k comu, ak sa smiem opytat? Human flag? Ci len dlha cesta k 3x90sekund a potom uz nic? |
presne tak
HUMAN FLAG
sehnal jsem si i trenerku, sice zatim po netu, ale dokud nezvladnu prupravne cviky, nema cenu jeszdit na konzulatce |
Hentie side planky co cvicis su blbosti podla mna, s tvojou vykonnostou by som sa vrhol na "clutch flag" - pritiahnutu vlajku (check youtube, aleks salkin ma celkom dobry tutorial). Ta ti da vyborne zaklady na human flag. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
Nemam zebriny
Takze posloucham rady zkusenych _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út červenec 28, 2015 5:37 pm Předmět: |
|
|
Keby si si vyguglil to videjco, zistil by si, ze nepotrebujes rebriny, ale tyc/dopravnu znacku. Nie je to ziadna veda. Ked to mozem pomerne uspesne nacvicovat ja... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
Ja nemam ani tu znacku... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út červenec 28, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
V tom je to kuzlo, ze ju nepotrebujes vlastnit , staci si najst nejaku zabudnutu na bezeckej trase napriklad.  Ale nebudem ta presviedcat, kazdy si je svojho stastia... bla bla. Len podotykam, ze sideplank ako ho robis je vytrvalostny cvik. Na vlajku potrebujes generovat obrovsku silu bocnych svalov trupu a ruk. Zo sideplanku ju neziskas. Mozno z hardstyle sideplanku ciastocne, ale tiez pochybujem. Uz som si tuto cestu presiel a ukazala sa byt dlhou a slepou.
Kazdopadne zvaz si a uvidis. Good luck! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|