Ja vim, ze jsem s tim natacenim porad trapnej, ale nekdy tu mrtvolu zase natoc, jak budes mit moznost, at vime, jak jsi se od srazu technicky zlepsil a pokud mozno tak, abych si nemusel pretacet notebook do strany nebo vzhuru nohama, az se na to budu divat :-)))
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ja vim, ze jsem s tim natacenim porad trapnej, ale nekdy tu mrtvolu zase natoc, jak budes mit moznost, at vime, jak jsi se od srazu technicky zlepsil a pokud mozno tak, abych si nemusel pretacet notebook do strany nebo vzhuru nohama, az se na to budu divat :-)))
hergot, ty ses ale slecinka, jednou pisu moc maly pismenka, jednou spatne video (za to ale nemuzu, nebyl to muj telefon a jak ho v ruce nedrzel, jsem rad ze ma aspon neco)
ale chystam se na to
uvidime, treba zatahnu vic po pauze
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
koukam, ze nejsem sam, kdo aktualne rozjizdi FOMINA
Zeptam se, podsekaval jsi pri vypoctu maxima nebo si vychazel z realnych cisel?
Ja to podseknul o tech doporucenych 20%
Bench je v pohode, ale drepy a mrtvola
Hlavne u mrtvoly mam docela problem s tim, ze v prubehu tydne postupne vzrusta intenzita trenink od treninku a ten tezky trenink v patek byl docela zahul.
Uvazuju o tom, ze otocim intenzitu - v pondeli dam mrtvolu stredne tezkou, ve stredu ji bud uplne vynecham nebo ji odjedu uplne propagacne a v patek budu mit dost energie na ten tezky trenink
shyby ani bricho nebylo
mel jsme dneska dlouhou prochazku v lese, asi na sest hodin, myslle jsme ze nohy vynecham uplne, ale nakonec jsem ten kilace do posilyk dal poklusem
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
ja vim, ze tva mrtvola stoji za ho*no, ale ze az tak, to jsem netusil
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru