|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | U tech tvych tlaku je videt, jaky mas nepomer mezi tahovou a tlakovou silou, to same ja, jen obracene. Treba ty tve tlaky na ramena s JC bych nedal ani omylem, ale na mrtvolu dam o hodne vic nez ty. |
To bych netvrdil, když pro něj není problém dát 10x10 shybů na široko. Chybu bych hledal někde jinde, ale nevím kde. Jestli se třeba nebojí u mrtvoly větších vah. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Draper napsal: | | U tech tvych tlaku je videt, jaky mas nepomer mezi tahovou a tlakovou silou, to same ja, jen obracene. Treba ty tve tlaky na ramena s JC bych nedal ani omylem, ale na mrtvolu dam o hodne vic nez ty. |
To bych netvrdil, když pro něj není problém dát 10x10 shybů na široko. Chybu bych hledal někde jinde, ale nevím kde. Jestli se třeba nebojí u mrtvoly větších vah. |
nene, bat se nebojim
ale asi mam slabe nohy
nebo neco jineho, draper me videl jak tahat shyby tak mrtvolu
akorat ty tlaks jsem mu nepredvedl _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
28.7.
drepy 5x3x100
premisteni 5x3x70
pritahy JC 5x10x42
bicepsy 4x
vznosy 3x10
shyby 9,8,7,6,5,6,7,5
a po treningu spousta sacharidu ve forme maltodextrinu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
Co je spousta sacharidů?:D 100g ?:D
A drtíš ještě schyby pokaždý, kdy máš během dne čas?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 8:45 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Co je spousta sacharidů?:D 100g ?:D
A drtíš ještě schyby pokaždý, kdy máš během dne čas? |
jj
davam si pet odmerek
ne, ted kdyz uz netrenuju na ocelaka, tak jejezdim jenom jako soucast treningu, uplne nakonec na protazeni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
100g už je i na mě celkem hukot a to mně tady na fóru vadí, jakej má každej strach z pár gramů glukózy po tréninku. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
A proc tolik sachru? Neni to zbytecny? Ja myslel ze "drzis formu" a nechces se zbytecne prasit jednoduchyma sacharidama, i kdyz jsou po treninku. Nebo si fakt myslis, ze to telo po 30 seriich a jeste k tomu nektere cviky s malym objemem, potrebuje? Jen se ptam, kecat ti do toho nebudu neboj :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ocelák
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
29.7.
PP ... ... ... 3x3x80 (na siroko za hlavou)
...... ... ... ... 5x3x70 (na uzko od hrudniku)
BP ... ... ... 5x3x90
FP ... ... ... 5x3x50
upazovani 5x10x10
strihy 5x10xneco
bradla 5x10xBW
pulover/bricho 5x10/20x32/BW
shyby 5X5
a po treningu zase hodne sachru _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
2.8.
celni drepy 3x9x70
DL 2x3x120
pritahy 3x10x60
kladiva 2x5x26
shyby 10,9,8,7,6,5
na draperovu radu jsem ubral sacharidu po treningu, dneska jenom 80g
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 6:56 am Předmět: |
|
|
3.8.
tlaky JC na ramena 3x6x32
bench JC 3x10x32
uzky incline bench 3x3x70
rozpazky 3x10x10
strihy na kladce 3x10x25
francouzaky 3x6x40
zadni delty 3x10x8
kliky na bradlech 3x12xBW
bricho/pulover 3x 20/10x BW/32
cca 60 min
BW 75kg
sachry cca 100G _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
9.8.
celni drepy 3x10x70 { priste prihodima na 80a zacnu zase od peti opacek}
DL 3x2x125-7 {nevim presnou vahu uzaveru, kazdopadne maximum, priste musim ubrat}
pritahy 3x12
lytka 5x12
shyby 5x5
kladiva 3x6x55lb
neodstatek kysliku, hlavne u drepu to slo poznat, dojedu tenhle tzden a pak chci bud Cizopasnikova strongmana a nebo rusky 9tzdenni upraveny cyklus _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 3:26 am Předmět: |
|
|
10.8.
tlaky JC na ramena 5x6x32
bench JC 5x8x32
uzkybench 5x5x70
rozpazky 3x10x11
rozpazky 3x12x11
kliky na bradlech 3x12xBW
pulover 3x10x32
prednoovani ve vzporu 3x15 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 3:27 am Předmět: |
|
|
11.8.
poprve behani
jsme tu trochu vys, takze zacinam opravdu zlehounka
3x100m do kopce
3x100m z kopce vyklus
hruza astejne ze me lije _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|