|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Co kavove, pivo??? To existuje? To jsou veci... Tuhle jsem videl bazalkovou zmrzlinu |
jj, oni vari svoje, myslim, ze maji v nabidce i nejake komercni, ale znami jsou hlavne svyma, az dojedes potrenovat k nam, tak te zvu na pivo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
11.5.
bench 8x3x85
DL 4x3x105
biceps 8x3x40
DC BP /shyby 3x10/10x20/BW
bench primereny, biceps az moc lehky, ale mrtvola silena, ja zvedam porad min a min _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
Ja to nechapu, kdyz pominu nejake mozne telesne dispozice, co ti brani tahat poradne vahy, tak si myslim, ze musi byt zakopany pes i v technice. Ja si vzpominam, ze jsem nekolik let tahal vahy do 100kg az pak jsem tomu trochu prisel na kloub a zacal se zlepsovat a uplny zlom nastal nekdy pred rokem a pul, kdyz uz ty vahy zacaly byt obstojne a taknejak jsem prisel na to, jak to tahat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Já to měl úplně stejně. Ještě v Praze jsem furt tahal 100 a prd a až v BG jsem to nějak dostal víc do ruky. Co si vzpomínám, tak to bylo hodně o hlavě, protože jsem šel lineárně nahoru a furt to šlo a furt to šlo a zpátky už to nešlo nikdy dolů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já to měl úplně stejně. Ještě v Praze jsem furt tahal 100 a prd a až v BG jsem to nějak dostal víc do ruky. Co si vzpomínám, tak to bylo hodně o hlavě, protože jsem šel lineárně nahoru a furt to šlo a furt to šlo a zpátky už to nešlo nikdy dolů. |
Jojo to je dalsi vec, mit to v hlave. Take si pomatuji, jak mne tohle pomohlo. Proste jsem ten cvik nejak pochopil, szil se snim a bylo to uplne neco jineho. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
mozna je to tim, ze jsme od strongmana na cinku nesahl, ale proste tahy tezke, tlakova sila vicemene zustala, slabou partii budou asi nohy, spodky zad me neboli
dneska jsme zkusmo dal velmi siroky postoj, tahalo se hodne blbe, ale necitil jsme tolik hamstringy
jednu serku jsme nakonec dal na uzky postoj i uchop, nahoru to slo skoro samo, ale desne me tahly hamstringy
bude to v technice, ale jak se ji naucit?
potreboval bych k tomu nekoho, kdo tomu vazne rozumi, ale zaroven nebude 80km daleko _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 14, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
14.5.
KORTE W1 - 60%
Drep 5x5x85
Bench 5x5x75
DL 5x5x90
bricho/shyby 3x10
vsechno tezke, ale jenom v ramci kratkych prestavek, u mrtvoly jsem rozsiril postoj (a uchop), vysledkem je lepsi pocit pri zvedani, netahne me tak zadek a hamstringy a mam odrene predlokti od kolen _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 16, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
16.5.
KORTE W1 - 60%
Drep 5x5x85
Bench 5x5x75
DL 5x5x90
bricho/shyby 3x10
trening v pohode, trosku to drhne na drepech _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
18.5.
KORTE W1 - 60%
Drep 8x5x85
Bench 8x5x75
DL 8x5x90
bricho/shyby 6x10
posledni trening pred tydenni pauzou, tak jsem pridal na objemu, _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 26, 2012 6:37 am Předmět: |
|
|
25.5.
KORTE W1 - 60%
Drep 5x5x85
Bench 6x6x75
DL 5x5x90
bricho/shyby 3x10
hlavni cast za 35", doplnky 10" vcetne prevleceni, pot ze me jenom strikal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 29, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
29.5.
KORTE W2
Drep 5x5x87,5
Bench 6x6x77,5
DL 5x5x92,5
bricho/shyby 3x10
po nocni, unaveny a bez energie, presto pekny a rychly trening s rezervama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
1.6.
KORTE W2
Drep 8x5x87,5
Bench 8x6x77,5
DL 8x5x92,5
bricho/shyby 3x10
jine fitko, super hudba, stvalo me, ze nesundavaji nikde zatez, a meli pofiderni osy, tvarily se jako olymp, ale meli jenom 17 kilo, takze vahy jsme spis strilel od pasu, a osa nemela znacky na vroubkovani, takze jsme bojoval se sirkou uchopu
jinak cviceni OK, sily dost, zase jsem se peken zapotil _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 05, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
5.6.
KORTE W3
Drep 5x5x90
Bench 6x6x80
DL 5x5x95
dneska v silenem casovem presu, nestihl jsme ani shyby a bricho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
7.6.
KORTE W3
Drep 5x5x90
Bench 6x6x80
DL 5x5x95
bricho/shyby 3x12xBW
v praci po me zase jednou chteji vic nez prokladat kuracke pauzy prestavkama na kafe, takze denne 10 hodin na slunicku a makacka
chut a sila do cviceni nic moc
jidlo: 5 tvaroh s mlekem
8-12 makovy zavin
14 ryzek s bramborem
21 rizoto
22 tvaroh _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 09, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
9.6.
KORTE W3
Drep 5x5x90
Bench 6x6x80
DL 5x5x95
SS bricho/shyby 3x12xBW
hlavni cast za 33minut
doplnky 8minut
tricko mokre jak Draper
trening poranu nalacno, jenom 12g Amin a nejaky nakopavac
bylo to tezke a u mrtvoly se mi zacala motat siska, jinak krasa
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|