Freimen - návrat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2011 1:03 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak jsem se vrátil právě z pohotovosti z ÚVN, protože se mi to v tom krku za noc hodně zhoršilo a hnisavá angína
m1ro

PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne na imunitu pomohla zmena doktorky. Jako mladsi jsem mel strasne spatnou imunitu, vecne nemocnej, skoro kazdej mesic. Do toho jeste alergie, silne astma atd. Pak jsme se prestehovali ze Slovenska do Cech a zmenil jsem i doktorku. Prisel jsem k ni s nemoci, myslim ze to byla angina, dost silna a proste mi odmitla dat antibiotika, rekla ze to jeste nechame tak. Pak jsem prisel podruhy s jeste silnejsi nemoci, mel jsem horecky 41 a stejne mi nedala antibiotika, jen mi doporucila hodne vitaminu, cesnek a snizit horecku, kdyz je moc vysoka. Doma jsem vazne skoro chcipal. No a od te doby uz jsem nemel zadnou anginu, chripku, proste nic, ani zadny antibiotika jsem nebral. Maximalne nejakou tu virozu obcas dostanu, ze ktery se behem 3 dnu ale vzdy dostanu. Proste mi pomohla tim, ze do mne uplne prestala cpat jakekoliv leky a predevsim ATB. Tak je to uz kolem 6 let a jsem ji za to fakt vdecny :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2012 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když nad tím přemýšlím, tak jsem dřív byl nemocnej fakt hodně často a doktorka to řešila pořád pomocí ATB. Pak jsem odešel od dětské a došel k obvoďákovi, kterej stojí úplně za hovno, takže za ním ani moc nechodím, nebo mu prostě řeknu co potřebuju. Tak se lěčím sám bez ATB, prostě intenzivní se vypocení, vitamíny, odpočinek a je to podstatně lepší. Ikdyž to může být jen náhoda, nesvaluju to na ATB
Freimen

PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2012 12:42 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

určitě je to dobrá myšlenka, ale nevím, jestli to jde úplně uplatnit u mě...se srdcem jsem na nějakých 95 % již zdravý, cítím to prakticky jen při maximálním vypětí při 60 km na kole, kdy pak večer aritmie cítím, ale v kulturistickém tréninku mě to již neomezuje. Avšak nejsem si jistý, jestli to je stejně s bakteriální infekcí, přece jen je u mě asi důležité to nenechat dojít k riziku, aby se to někde usadilo či aby byly příliš vysoké horečky delší čas.
YUD

PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech si vyndat mandle. Když sem byl malej, tak sem měl angíny furt. Pak mi vytrhli mandle a od té doby ok. Další věc by mohla být nějaká skrytá alergie, co ti podkopává imunitu, taky jsem měl podobný problémy asi 4 roky nazpět
Saphenus

PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2012 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

anginy su pravdepodobne iba NASLEDOK naozajstnej PRICINY. mononukleoza nie je lahka choroba a ludia ktori ju mali maju imunitu este dajaky cas oslabenu.

vybratie mandli tvoj problem nevyriesi lebo tvoj problem asi nie su mandle samotne ale docasne znizena imunita ktora sa prejavi tam kde je najmensia ochrana. urcite ti to pomoze a zarucene neuskodi ale pricina pravdepodobne nie je priamo v nich. najlepsie ist za doktorom a poradit sa s nim ako imunite pomoct kym sa uplne spamata. zasiel by som za imunoalergologom a mandle setril na neskor

hlavne nerob paniku ze si imunodeficientny a tvoj stav je vazny lebo to nie je nic tragicke ale netreba si nahovarat ze je vsetko v poriadku a treba urobit urcite opatrenia aby si organizmu trochu pomohol

a hlavne chod za doktorom ohladom zlepsenia imunity
refi

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě je hodně důležitý po léčbě ATB neuspěchat návrat do fitu. Ač se to nezdá, tak vliv ATB je na tělu znát ještě dalších 14 dní po dobrání. Já sem si to osobně odzkoušel tenhle podzim. Měl sem zánět dutin, po 10 dnech na ATB sem si dal ještě pauzu týden a šel makat.. tréninky byly šíleně těžky a srdce mi bouchalo o závod... pak sem to nějak rozdejchal a za cca 3 tejdny to přišlo ještě z větší silou a zánět byl i v uších a znova ATB. Pořád víc přemejšlim zda by nebylo na škodu zkusit ten Wobenzym.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
secret78

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skus vysoké dávky vitamínu C
Freimen

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 4:15 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Přiznám se, že už jsem docela zoufalý. Ve čtvrtek jsem dobral ATB, ale úplně zdravý zdaleka nejsem, každé ráno mě po probuzení bolí v krku, pak celý den tak nějak sice funguju a jsem na fakultě a v pohodě, ale večer když přijdu, tak se mi pak kolem 10 rozjede kašel a nemůžu to zastavit. Přemýšlel jsem právě i nad tím Wobenzymem a byl jsem už dnes rozhodnutý, že těch 2 600 Kč do toho invetuju, slyšel jsem na to jen dobré, volal jsem i Slavojovi, ale byl jsem teď na kontrole u doktorky a ta mi řekla, že z hlediska imunity se dají peníze rozhodně utratit lépe a že být mnou by tohle nekupovala, tak opravdu nevím. Dostal jsem erdomed a CRP mám navíc v pořádku..nicméně potřebuju tu imunitu zlepšit systémově.

Koukal jsem i na přípravek Prevenzym, kde je jen menší nálož těch enzymů a max. dávka 2x3 tbl. s upozorněním ji nepřekračovat, tak nevím, co to znamená...
Seva98

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od 15 do 18 jsem mival silene problemy s imunitou, za kazdou zimu kazdy druhy tyden nemocny (nekolikery antibiotika, hnisava ryma, nonstop zdurele uzliny, apod.), ve skole pravidelne 300-400 zameskanych hodin za cely rok. Braval jsem wobenzyn (asi 3 pokusy jsem mu dal) 2x me udrzel 2 tydny bez nemoci a jednou jsem onemocnel 3 dny na to co jsem ho zacal brat a to jsem se ho snazil opravdu 2 mesice v kuse brat, at zafunguje, ale pak uz prislo jaro a zas bylo vse ok. Ale na druhou stranu zas kamaradovi docela hodne pomohl.

Nevim cim to je, ze uz jsem rok nebyl vaznejsi nemocny (dele nez 2 dny), mozna stravou, mozna tim ze jsem zaradil i vice aerobnich aktivit, ale jsem za to rad. Byt tebou zkousim uplne vse a neco zafunguje, at uz strava, chemie a nebo az budes mit trochu vice volneho casu tak tu nemoc proste stoprocentne vylezet a nelitat nikam pokud to neni nutne.

Preju hodne stesti taky jsem se tema zimnima prechodama od jedne nemoci ke druhe potykal.

https://www.zonetraininglog.com
Seva98

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste takova mala otazka, vim ze to je blbost, ale kdyz si pres den na fakulte hlidas si dostatecny pitny rezim? Ty trvale onemocneni muzou byt totiz zpusobeny i nejakou malickosti, kterou si clovek neuvedomi, jen ji proste najit :-)

https://www.zonetraininglog.com
Freimen

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 8:14 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

První trénink tohoto roku

Dnes večer jsem absolvoval první trénink tohoto roku. Martina Hamáčková (Hami88, přítelkyně Luboše Koumala) se při jízdě na poslední GP Ronnie.cz smála a říkala, že celý můj trénink je v posledních letech jen comeback a měla pravdu. Kdo mohl 29. listopadu tušit, že následně budu moci trénovat jen 3,5 týdne a skolí mě další angína, která mě bude držet celý další měsíc. Včera to bylo akorát 4 týdny od posledního tréninku, angíny jsem se nemohl vůbec zbavit, atb zabrala dobře, ale nemohl jsem to doléčit, nebylo to nic příjemného. Přikládám i fotografie, abyste viděli, co se mnou dvě angíny udělaly. Hmotnost 75 kg. První týden pojedu bez doplňků, aby si tělo zvyklo na zátěž a pak tam naopak naperu vše co mám včetně kreatinu, protože mě tyto comecky již neuvěřitelně nebaví a od léta se těším, až budu zvedat pořádné váhy a cítit s nimi spojené příjemné mediátory :).

Trénink:

benchpress
1x10x40 kg
3x6x50 kg

dřep
1x10x40 kg
3x6x50 kg

mrtvý tah
1x8x40 kg
3x6x50 kg

zdvihy velké činky ve stoje
3x8x30 kg

francouzský tlak s velkou činkou
3x8x30 kg

Forma:

8Shade

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 2:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vim jak demotivující to je, sám to mám stejně. Půlrok na něco dřu a pak to shodím za měsíc nemoci. Takhle je to každej rok i několikrát. Vím, že se vrátíš zase rychle tam, kde jsi byl, protože už jsi to dokázal několikrát. Přeju hodně zdaru a hlavně to zdraví.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ektomorf v permanentní rýsovačce :D
Tohle ti fakt nezávidím, přeju hodně štěstí.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem na tom stejně s tou nemocí, nehorázně blbě vymyšlenej systém na tom světě ,) ale co nám všem zbejvá, hodně zdaru freimene :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: