|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lord_Martas

|
Zaslal: čt září 20, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Frozz. napsal: | | Jinak mě čeká, jestli to vše vyjde, VELKÁ NOVINKA, jde o způsob cvičení, no těším se | tak to vyklop, co to bude? | zacne konecne trenovat jako chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 20, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | Luster napsal: | | Frozz. napsal: | | Jinak mě čeká, jestli to vše vyjde, VELKÁ NOVINKA, jde o způsob cvičení, no těším se | tak to vyklop, co to bude? | zacne konecne trenovat jako chlap |
To trénuju pořád, kromě posledních pár dní :-), to nemohu.
Luster - jestli to vyjde, začnu dělat závodně (myslím tím v klubu) Crossfit
(tímto zdravím Moochu, Secreta a další - do zimy, až se dám dopořádku, se tu doufám budu s váma porovnávat )
Hodně jsem o tom přemýšlel a myslím, že je to pro mě. Chci se naučit jak vzpěračské cviky, tak cviky na kruzích atd. Největší problém budou zřejmě finance, je to docela nákladné, ale holt všechny peníze z brigády půjdou do CF, opravdu to chci dělat. Jestli mi to půjde, rád bych si zkusil někdy zasoutěžit.
V obyč. posilce se v Praze prostě nedokážu zničit jako doma, v CF tělocvičně to půjde, i to je jeden z důvodů. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt září 20, 2012 7:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt září 20, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli se tu pojede crossfit, tak budu pravidelne sledovat, vzdycky rikam, ze kdybych nechtel byt velkej tak delam crossfit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt září 20, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Nákladné? Ja do toho investujem tak 3€ týždenne čo idem do Gymu, inak cvičím vonku kde sa dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 20, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Nákladné? Ja do toho investujem tak 3€ týždenne čo idem do Gymu, inak cvičím vonku kde sa dá. |
Chci být v klubu pod dohledem, cca 80€ za měsíc. Je to lepší, protože sám se tu techniku kvalitně moc nenaučím, navíc v běžné posilovně nemůžu odhodit činku a to vidím jako největší problém. Už se těším na kruhy až se naučím musleupy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 20, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Tak jestli se tu pojede crossfit, tak budu pravidelne sledovat, vzdycky rikam, ze kdybych nechtel byt velkej tak delam crossfit :) |
Tak tak, k tomu samozřejmě sprinty, běhání a občas klasická posilovna. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt září 20, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Sam jsem zvedav na to jak budou vypadat treningy a hlavne jak ti pujdou muscle upy apod. cviky, verim ze to je otazka max. par tydnu a budes je zvladat levou zadni :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
neznaboh

|
Zaslal: čt září 20, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
Crossfit sem chtěl taky dělat.. jenomže v ty pr.. kde bydlim není.. závidim ti!  a držim palce at to zvládneš bude to dost náročný
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt září 20, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
Môžeš cvičiť kde chceš, nie všetko ale väčšina vecí sa dá odcvičiť aj bez gymu.
A ty Frozz dúfam, že sem budeš dávať podrobné tréningové záznamy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 20, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | Môžeš cvičiť kde chceš, nie všetko ale väčšina vecí sa dá odcvičiť aj bez gymu.
A ty Frozz dúfam, že sem budeš dávať podrobné tréningové záznamy. |
Jasně, ale "normované" boxy, lano, kruhy, kettlebelly a olympijské činky na zemi v přírodě nenajdu , ale vím jak to myslíš, ty BW workouty se dají odjet kdekoliv, kde je trochu místa.
Podrobné záznamy nevím , ale občas sem něco napíšu .
edit: jo, sory, tvá odpověď byla na neznaboha.
Neznaboh - díky, díky bohu že mám za sebou nějakou kondiční přípravu :) nejvíc dá asi zabrat naučit se to vzpírání, protože třeba u overhead squatu mám hrozné mezery, taktéž i v mobilitě ramen atd., je třeba na tom zapracovat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 21, 2012 3:51 am Předmět: |
|
|
Je to dobré rozhodnutí, ale náklady na CF rozhodně nejsou vysoké. 80EUR za měsíc je už skoro vybavení, se kterým uděláš cokoliv, aneb...
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 21, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
Me ta cena taky prijde hodne prehnana, na par mesicu bych to zkusil, ale pak dost. Hlavne za 6-8 mesicni vstupne, muzes mit vlastni kompletni CF posilovnu (oly. osa + zavazi, kruhy, KB, box, medicinbal, svihadlo) jen to chce mit nejake prostory na to.
Ale verim, ze to chces zkusit, naucit se vse spravne jak ma byt, takze jsem sam zvedav na zapisy :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|