|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vird

|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 11:38 pm Předmět: |
|
|
na tento som teraz natrafil:
Doktore, dějí se divné věci. Nevím odkud se mně ve vagíně objevují poštovní známky z Kostariky. Uz jsem nasbírala celé album!
-Milá moje...vysvětlí doktor po prohlídce. To nejsou známky, to jsou nálepky z banánů...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 14, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
V jedné cele se sejdou zoofil, pedofil, nekrofil, sadista a vyznavač adrenalinových sportů.
Zoofil povídá: "Chtělo by to nějakou kočku."
Pedofil: "No, spíš koťátko."
Nekrofil: "Mrtvý!"
Sadista: "Já bych ho zabil !"
Vyznavač adrenalinových sportů se tak > na ně dívá a nesměle pronese: "Mňau". _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st leden 14, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
daymoon:
ten me dostal
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: st leden 14, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | V jedné cele se sejdou zoofil, pedofil, nekrofil, sadista a vyznavač adrenalinových sportů.
Vyznavač adrenalinových sportů se tak > na ně dívá a nesměle pronese: "Mňau". |
hezký
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st leden 14, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | V jedné cele se sejdou zoofil, pedofil, nekrofil, sadista a vyznavač adrenalinových sportů.
Vyznavač adrenalinových sportů se tak > na ně dívá a nesměle pronese: "Mňau". |
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st leden 14, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
V roce 1944 jde mlady Karol Wojtyla po Krakowe, proti nemu dva clenove Hitler Jugend, kteri ho zacnou hned sikanovat - nadavat mu a kopat do nej. Kolemjdouci se je snazi umirnit : " Nechte ho byt, co vy vite, treba kopete do budouciho papeze.." Jeden z Hitler Jugend odpovi: "Jestli je tohle budouci papez, tak budu papezem hned po nem." _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: čt leden 15, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Keregi

|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: po leden 19, 2009 9:02 pm Předmět: |
|
|
Jde dítě rajče mama rajče tata rajče...dítě rajče se loudá...tata mu střelí a říká...tak pojd...kečupe
Pulp Fiction
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 19, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
Slibuju, že se nebudu smát....toho se právě bojím _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po leden 19, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | Jde dítě rajče mama rajče tata rajče...dítě rajče se loudá...tata mu střelí a říká...tak pojd...kečupe
|
Nevím proč, ale připomnělo mi to tohle : Jede had na kole, v zatáčce to neubrzní a podře si koleno. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po leden 19, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
Dědo co máš raději? Ptá se vnuk. Milování nebo vánoce?
No milování, ale vánoce jsou častěji. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|