Gollenka - nebýt nejslabší

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Gollenka - nebýt nejslabší
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gollenka

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch .. ... no jo no jo.. nesmim se flákat no

Mablung - .. já jedla poslední dva týdny takovej bordel že se mi po tom snad ani nebude stejskat ... mě to nějakej čas v dietce baví když vidim že mi to jde.. krom toho se většinou zas tak hrozně moc neomezuju... ... takovou dietku bys určitě zvládl i bez záchvatů "deprese"

grogy- ... vim kam tim míříš ... až se to rozhodnu opravdu považovat za cíl tak to zveřejnim teď to asi ještě chvíli necham ve stádiu promejšlení jestli se mi do toho vůbec chce .. ale trocha podpory nikdy neuškodí ... a jestli se do toho fakt pustim tak jí bude potřeba dost
gollenka

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se dneska tedy neochotně změřila a zvážila.. samozřejmě se dva týdny sezení na zadku a cpaní se blbostma projevily... mohlo to bejt ale horší...

váha 77 takže o kilo víc...

a centimetry biceps stehno stejný
prsa, pas, břicho, boky všechno o 1cm víc... a lejtko o půl cm =) ... no tak teď zas najedu trochu na nějakej jídelníček.. a začnu se hýbat a uvidíme jak to půjde..

trénink jsem nakonec musela odsunout na zítra..
gollenka

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska teda opravdu jen protažení abych neskočila hned na nějakej těžší trénink...

takže zahřátí strečing

benč
3x10/20
2x5/40

2 cviky na břicho

zahřátí

Dřepy jen s osou po pěti

protažení zad a plank

opravdu jen lehoučce.. ale bylo to fajn takový příjemný po tý době =).. a uvidíme co se bude dít ve čtvrtek...
gollenka

PříspěvekZaslal: čt květen 23, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem se snažila navázat zase na rozjetý tréninkový plán... hned mi došlo že to nebyl zas tak dobrej nápad přece jen tři týdny nic nedělání jsou tři týdny nic nedělání.. ale tak šlo to...

Mrtvolka
6x20
6x60
6x70
6x80
4x6/85 (měla jsem to jít pětkrát.. nebylo to zas tak hrozně těžký... ale na tu pátou sem už fakt jít nemohla :D .. myslim že i tak bude zejtra pekelně rozbitá.. no aspoň že to šlo a nebylo to zas tak hrozně těžké.. )

Benč na úzko
osa
5x7/35

pak nějaký břicho a pryč.. nebyl moc čas ani síla... jsem z toho byla nějaká zničená ... jsem zvědavá jak půjdou v sobotu benče... pak se teda trochu bojim toho dalšího tréninku s těžkejma dřepama.. ale jestli to všechno ustojim tak snad budu moct v tom plánu pokračovat dle rozpisu... si zas snad zvyknu rychle...
gollenka

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem se v sobotu vydala na trénink s Grogym, což se zvrhlo v neskutečně dlouhej trénink.. takže jsem teďka trošku rozbitá ale bylo to fajn...

Benč
10x20
6x40
5x6/52,5 vcelku lehký

Dřep
5x20
5x30
5x7/35 kontrola techniky od Grogyho a zkoumání co jak vylepšit... tak uvidíme jestli to do budoucna přinese ovoce.. snad jo =)

Triceps

Tlaky na ramena s velkou osou ve stoje
1x5/20
2x5/30
1x3/40 s pohupem ale bylo to moc těžký =)
2x5/35 s pohupem.. na pohodu =)

Přemístění
5x3/30

Rozpažky
3x7/5
2x4/7,5

.. jinak dieta tenhle týden vůbec... za prvé jsem měla nějak pořád hlad.. snažila jsem se teda neprasit.. ale jedla jsem docela velký množství... dneska ráno jsem se zvážila 77,0 =) takže nic no... a závěrečný prasení s grogym to už vůbec nevylepšilo.. takže asi jindy no
gollenka

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy
5x20
5x30
5x40
5x50
5x5/55 nějaký těžký to bylo = ( ... hlavně už mi to přišlo těžký jak sem si to brala ze stojanů.. ale spíš mi přijde žej e vidět že sem z toho teď trochu vypadla no... ale jako dalo se to... =)

Benč
10x20
10x30
5x10/42 taky teda pěkně unavený a "těžký"... musim se do těch tréninků zas dostat jsem pěkně namožená z toho poslední.. nezvyk no =)...

Protažení břicho a dom.. dneska se mi nějak nic moc nechtělo =)... jinak tenhle tejden dietu taky neřešim protože mě čekaj dvě oslavy narozenin a nehodlam se teď nějak omezovat... takže asi zas až od června =)
H-nja

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leni nespěchej a netrap se,vždyť ta pláž nám letos vůbec nehrozí a nějaký ten tukový polštářek nás nakonec alespoň zahřeje
gollenka

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

H-nja napsal:
Leni nespěchej a netrap se,vždyť ta pláž nám letos vůbec nehrozí a nějaký ten tukový polštářek nás nakonec alespoň zahřeje

to je fakt.. díky... no já se normálně netrápim.. ale tyhle dva týdny mě přepadla nějaká žravá a hrozná chuť k jídlu.. a do toho sou ještě samý nevyhovující akce takže to holt počká ještě chvíli =) ... ... to jo zima je furt pěkná no
H-nja

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenko!

sice to venku na to nevypadá,ale už je ČERVEN ,
kde jsi? to tě ty akce tak vyčerpaly?
H-nja

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co červen,gollenko,už je červenec !
co děláš ?
máš formu na pláž? chystám se k moři...
gollenka

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

H-nja napsal:
co červen,gollenko,už je červenec !
co děláš ?
máš formu na pláž? chystám se k moři...

A co teprv teď! už je SRPEN! ... no trochu se to zvrhlo no... u moře jsem zatím naštěstí nebyla... takže na plážovou formu mam ještě čas ...
gollenka

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsme s Grogym "soutěžili" kdo se bude v létě víc flákat... Grogy se sice snažil, ale přece jen mu to občas nedalo... Za to já jsem soutěživá a ráda vyhrávám, takže já jsem pro jistotu nedělala vůbec nic
teď už mě to přestává bavit... tak jsem si řekla že začnu alespoň pozvolna cvičit doma, protože teď není moc čas a síla... a dám se zas trochu do kupy... řekla jsem si že začnu s plankem to je takový "nenáročný" s tím že jsem v kliku vždycky minutu dneska jsem si dala tu minutku 7x a už mě pěkně bolí břicho
chtěla bych zpevnit střed těla.. vnitřní svaly.. břicho a záda.. prostě dát do kupy trup pač záda mě maličko zloběj.. a to by moh bejt takovej dobrej základ než se zas dostanu k činkám...
gollenka

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak minulý týden pár těch planků... ... a teď zas konečně posilovna..

dopočítala jsem se k nelichotivé tří měsíční pauze to je hrozný jak to vždycky utíká... na to že jsem byla po třech měsících v posilce tak to bylo super... .. takže včerejší trénink...

Benče
2x10/20
2x10/30
2x5/40
1x5/45

myslim že i síla na pade by tam byla.. ale asi by se mi zlomily zádíčka a byl by konec srandy... takže dokud nebudou pevný záda a střed nemá smysl dávat nějak víc... ale docela radost že ta síla zas tak neslezla...

Dřepy - jen takovej nácvik techniky s osou... zkoušim trochu rozšířit postoj.. dřepovala jsem hodně na úzko... tak uvidíme jestli to půjde a jestli to bude ku prospěchu věci...

Přítahy kladky v sedě..

Sedy lehy

Předklony s osou

Plank

tak a zejtra zas
jinak dneska jsem teda dobytá jak kůň
gollenka

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nakonec až dneska.. takovej lehčí krátkej trénink.. moc jsem nestíhala... respektive zavírala posilka jinak bych tam byla dýl... takhle nakonec jen

Rozehřátí.. protažení

Mrtvola
5x5/60 šla jsem radši s páskem.. první odlepení jsem si říkala že to mohlo bejt lehčí ale myslim že jsem to zvládla pěkně technicky a lehce.. takže jsem ráda...

benče na úzko
5x8/20

Conan

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:

jinak dneska jsem teda dobytá jak kůň [/b]

a kdo tě dobyl - nějakej dobyvatel ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: