| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
gollenka

|
Zaslal: po duben 15, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: st duben 17, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so duben 20, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
bazén 52x 25m za 45 min =) .. na to že jsem naposled plavala v srpnu tak nadočekávání dobrý =) ... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 3:06 pm Předmět: |
|
|
Benč
6x20
6x30
6x40
5x6/50 až na to že se mi to blbě vyndává ze stojanů docela pohoda..
do dřepu se mi nakonec nějak nechtělo =) tak jen tlaky na ramena.. triceps.. plank..
jídelák byl tenhle tejden dost hroznej... tak děj se v neděli vůle boží.. ale mam takovej špatnej pocit že to dobrý nebude... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: po duben 29, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | Tak koukam že sem tady nikomu nechyběla ale nemyslete si že se mě jen tak zbavíte ... od posledního zápisu jsem necvičila ani nedietila (ba naopak jedla jsem hrozně )... nějak sem měla jiný starosti... v pondělí se zvážim změřim (snad to nebude tak hrozný ) .. a půjdu se protáhnout .. ráda bych od pondělí naskočila zase do nějaký lehčí dietky a ve středu bych zkusila navázat tam kde jsem v tréniku skončila i když si nejsem jistá jestli to půjde.. přece jen je to přes dva tejdny co jsem jen seděla na prdeli... důležitý je že se do dietky už těšim.. to je vždycky dobrej předpoklad toho že to půjde =) a na trénink v podstatě asi taky =) .. tak se tu zatim všichni mějte a v pondělí se vám ozvu |
Těšit se do diety? Dieta je moje noční můra. Přináší mi šílené deprese léčitelné jen čokoládou
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
|
|