Díky chlapi :) však já se nebráním radám :)) u mě je "problém", že mi síla jde nahoru řekl bych obstojně - hlavně co se týče tlaků, ale objem je naprd.... (Použiju opět příklad mejch JČ tlaků na kozy, kdy mi nikdo nevěřil, že jsem dával tlaky s 55kg).... A jak říkal kubaz, u mě bude hodně problém s trpělivostí, se do něčeho zapálím a pak zas hledám změnu :))
@cizo: ty komentáře mi tady nevaděj, aspoň až budu zase zpětně číst, nebudu se nudit :))
JČ rozpažky decline s vytáčením v horní pozici
10x10kg
10x10kg
10x10kg
10x10kg
10x10kg
EZ zdvihy vestoje
12x25kg
12x25kg
12x25kg
8x35kg
8x35kg
Koncentrovaný zdvih na biceps obouruč s oporou kolen (kladka)
12x39.5kg
12x39.5kg
12x39.5kg
12x39.5kg
JČ kladiva
10x10kg
10x10kg
10x10kg
10x10kg
Zkracovačky
20xja
20xja
20xja
Side plank
45s
45s
45s
Dneska jsem si konečně užil trenink koz a rukou :) I břišáky dneska braly zejtra mě čeká Leg day a potom ve ctvrtek volno - jedu do Práglu na školení :))
Grimley, ty se jenom neumíš vyfotit. Tady máš nějaký instruktážní video.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ja bych doporucil ubrat sacharidu, pridat bilkoviny a jet FEST od freimena. Mas 99kg, tak
evidentne problem s pribiranim nemas. Podle me az moc zeres a tak rychle pribiras, roste ti i sila, ale ty svaly jsou pak schovany a je to takovy o nicem.
Ja bych doporucil ubrat sacharidu, pridat bilkoviny a jet FEST od freimena. Mas 99kg, tak
evidentne problem s pribiranim nemas. Podle me az moc zeres a tak rychle pribiras, roste ti i sila, ale ty svaly jsou pak schovany a je to takovy o nicem.
PROSIM nechte Grimleyho alespon par tydnu jet tenhle trenink
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Díky za rady, ten FEST bych si nechal až na později, teď zkusím jet tyhle tréninky (kdo si nepamatuje, tak hlavní gró spočívá v tom, že každej trenink je jinej - ať už cvikama, nebo jinejma počtama, shazovaný, pyramida, předunava apod). U toho bych chtěl vydržet minimálně do půlky března a pak si dát Korte....potom bude prostor na další experimenty :)
Jo a dneska LEG DAY , doufám že se nepobliju jako minulej trenink nohou (někdy na podzim :D)
Dneska jsou v módě různý FESTy, cviky na kladkách, soustředění se na danou partii atd atd. Není lepší jet klasický trénink (split) s klasickýma těžkýma cvikama a nevymýšlet blbosti?
Zajímavý že kdo cvičí dýl jak 15 let, říká že je to blbost. Taky tréninky občas měním, ale rozhodně to není 6 týdnů. Můj trenér mě vysvětloval, jak měnil tréninky, zjišťoval co je nejlepší a po 10 letech různýho měnění a zjišťování zjistil, že split kterej cvičí mu vyhovuje nejvíc a jede ho 10 let.
Jo a kdo si četl rozhovor s Jabčákem, říkal že cvičí taky furt stejně.
Zajímavý že kdo cvičí dýl jak 15 let, říká že je to blbost. Taky tréninky občas měním, ale rozhodně to není 6 týdnů. Můj trenér mě vysvětloval, jak měnil tréninky, zjišťoval co je nejlepší a po 10 letech různýho měnění a zjišťování zjistil, že split kterej cvičí mu vyhovuje nejvíc a jede ho 10 let.
Jo a kdo si četl rozhovor s Jabčákem, říkal že cvičí taky furt stejně.
A proto bych volil trenéry co se učí novým principům jako je Kulich a nebo Boris Orava.Nic proti Tvému trenérovi :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru