No odvíjí se to taky od toho, že vážím 96kg :D .... ale postupnými krůčky to půjde zase
To zhodis raz dva, hlavne nebehaj vsetky behy rychlo, lebo nebudes mat stavu na silove treningy. Jeden v tyzdni rychlejsi a ostatne v klude, pomaly.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Dnešní trénink fajn, trošku mě mrzelo, že jsem byl v posilce sám, bejval bych zkusil 2x120 a 1x125kg na benč. Jinak v prvním videjku si můžete všimnou, jak jsem si nechtěl natočit vlastní zavalení činkou a do třetího opáčka jsem už nešel . Jinak momentálně mám 94kg, váha jde dolů :)) Zejtra běh.
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Taky mě to pak pěkně mrzelo, ale minulej tejden se mi to u 120ti nepříjemně zastavilo v půlce a ten pocit nebyl příjemnej, tak jsem to nechtěl zažít znovu, každopádně rezervu tam mylsím ještě mám, jen jak cvičím sám, tak je to o hlavě no :))
Jojo presne jak rikas, je to o hlave, ten bench asi nejvic.
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Jojo presne jak rikas, je to o hlave, ten bench asi nejvic.
to mi připomíná můj all-time bench raw osobák - 230 - sám - doma. sorry grimley, vím, že můj příspěvek tu vidíš asi velmi nerad, ale takovej už je život... příště dáš 130 :-)
Tak kdyby to byl treinink cilene zamereny na zkousku maximalky, tak pred tim samozrejme nebudes delat tech 5x5x103, 4x 110kg a 2x115, ale das si treba 2x103, 1x110 a 1x120, pak bys pravdepodobne dal i 125 a mozna i tech 130
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
@to je on: ale kdeže, tvůj příspěvek mi neva :) a 230 nikdy nedám, takže jsem v klidu
@drejprd: no subjektivně si myslím, že těch 130 bych tam zatlačil, u mě je blbý, že radši cvičím bez sparinga a když už někoho poprosím, aby mě odjistil benč, tak mě zase rozhodí, že tam cpe ty ruce, i když říká, že jedu sám, mám blbej pocit, že mi pomáhá a nemám z toho pak takovej pocit, jako když to vytlačím sám :)
@balbi: díky, musím si nějak dohnat ten můj komplex z tvý mrtvoly
Dneska už se v botách běželo líp, ale asi nějaký blbý bio a celkově jsem byl unavenej. Protože jsem věděl, že to nebude na žádnej dlouhej běh, běžel jsem si takový menší intervaly s tím, že posledních 500m jsem dal na max - stáhnul jsem tempo až na nějaký 3:10min/km :)
Odpoledne ještě asi inlajny, jinak jsem zasekanej u kompu - makám na diskuzním foru, takže asi vím, jak si teď připadá ronnie
Zejtra narocnej den v praci a odpoledne jeste prace na webu, streda to samy a ve ctvrtek odjezd na alkoholickej vyjezd fanousku do svycarska na hokej :) pak to vidim na prisnej rezim :))
Pritahy VC k brade
10x30kg
10x30kg
10x30kg
10x30kg
Zkracovacky
15xja
15xja
15xja
15xja
15xja
Tak alkovýjezd je za mnou a teď se můžu zase soustředit na cvičení :) Ve Švýcarsku jsem za ty dva dny nechal celkově 10 tisíc, ale užil jsem si to dosyta !
Pizza tam vyjde na 6 stovek, točený pivko na 160, lacinnej kraj
Hovězí 150g flank steak s oblohou vyjde na 1200 :D
Dnešní trénink fajne, čekal jsem, že budu v hajzlu po tom chlastání, ale kupodivu to šlapalo pěkně :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru