|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
tvuj log jsem vzdycky jako jeden z mala sledoval a asi jsem i vedel proc. gratuluju k umisteni, ty vykony jsou neuveritelne, talent ve spojeni s drinou nese ovoce;)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | tvuj log jsem vzdycky jako jeden z mala sledoval a asi jsem i vedel proc. gratuluju k umisteni, ty vykony jsou neuveritelne, talent ve spojeni s drinou nese ovoce;) |
Díky, těší mě to
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
Naváženo-106kg (Nojo, jsem kokot, posral jsem to, byl jsem v 120ce... se mi kvůli tomu dneska všichni smáli )
|
No jo chlapec chce být velkej kluk .
A jinak super .
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | | grogy napsal: |
Naváženo-106kg (Nojo, jsem kokot, posral jsem to, byl jsem v 120ce... se mi kvůli tomu dneska všichni smáli )
|
No jo chlapec chce být velkej kluk .
A jinak super . |
Nojo, 100x rejpnout si ti dneska nestačilo, musíš znova počkej, tvůj čas tak příde ...ale jinak díky
Martina- Děkuju ..alespoň někdo chápe, že vše se hold nepovede
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | no jasný...vidím že si vybral zase určitě tu nejlepší |
ještě že si zavřel oči, jinak bys je vysral z hlavy
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | no jasný...vidím že si vybral zase určitě tu nejlepší |
ještě že si zavřel oči, jinak bys je vysral z hlavy |
Nekecej, to jde?
No ale hloubka byla! (podle lukáše sice na hovno, ale jemu to věřit nemůžem ) a to je důležitější, než můj výraz... i když tohle je fakt docela dost
taky jsem zjistil že na mrtvole vyplazuju jazyk pak dám video
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | Oni zařadili good morningy do trojboje místo dřepu jo? Nebo už je to čtyřboj...? |
Původně jsem to chtěl sám napsat, že u posledního pokusu už to bylo trošku ala good morning, ale pak jsem si to radši rozmyslel..evidentně to je z toho vidět
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so únor 04, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju a chci se zeptat jak ti držej záda? Koukám, že i dřep taháš dost zádama. Já osobně jsem na spodní záda dost náchylnej a vůbec si nedovedu představit, že bych takovýhle váhy zvedal pravidelně.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 04, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Gratuluju a chci se zeptat jak ti držej záda? Koukám, že i dřep taháš dost zádama. Já osobně jsem na spodní záda dost náchylnej a vůbec si nedovedu představit, že bych takovýhle váhy zvedal pravidelně. |
Dík jak to myslíš, jak držej záda? jako teď je mám docela rozsekaný na kaši, po tom všem, ale ze zdravotního hlediska sou naprosto v pohodně....
A samozřejmě maxku nezvedám pravidelně...do republiky maximálně jednou...a při 240 což je skoro max, jsem měl záda ještě v cajku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so únor 04, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Primitiv napsal: | | Gratuluju a chci se zeptat jak ti držej záda? Koukám, že i dřep taháš dost zádama. Já osobně jsem na spodní záda dost náchylnej a vůbec si nedovedu představit, že bych takovýhle váhy zvedal pravidelně. |
Dík jak to myslíš, jak držej záda? jako teď je mám docela rozsekaný na kaši, po tom všem, ale ze zdravotního hlediska sou naprosto v pohodně....
A samozřejmě maxku nezvedám pravidelně...do republiky maximálně jednou...a při 240 což je skoro max, jsem měl záda ještě v cajku.. |
Jojo, myslel jsem ze zdravotního hlediska.
Tak přeju, aby zdraví vydrželo i do budoucna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|