Nechtěl jsem to sem dávat, ale když už se to dostalo na veřejnost (FB) tak je to fuk. mám pár fotek z pátečního tréninku, přesněji z toho Malého trika, vypadá to docela komicky
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
nee, fotil jsem jen tohle, protože by mi to nikdo neuvěřil
u dřepu jsem stál za tebou a pouze mi vstávaly vlasy z techniky
Aha, mě se zdálo že jsi pak říkal i něco o dřepech..
Jo, tys byl vlastně za mnou, jasný...že ti těch posledních pár vlasů vstávalo hrůzou, za to se fakt omlouvám v sobotu to bude určitě lepší.
Tak naštěstí, už je to lepší. Dneska už jsem začal zase trošku jíst, dost mi to prospělo.
Co se váhy týče, nestačím se divit. Ode dneška jsem vysadil sůl, a a už jsem, večer, navážil 105,8 což je nejnižší váha za posledních několik měsíců sice to asi bude i trochu souviset s nemocí, ale vzhledem k tomu že v pondělí jsem večer po jídle navážil 111,8 tak je to super.
Taky už je konečně soupis závodníků, takže, pokud budu 105ka (jakože tentokrát 100%ně) tak asi budeme 3 v kategorii.
a nakonec něco na zasmání...probíral jsem se materiálem z minulé republiky a narazil jsem na jedno moje video...nevím jestli se mám smát, nebo plakat, jó to byly časy snad to letos tak neposeru
(kurva nejde to sem vložit..)
http://www.powerlifter.cz/en-US/pavel-uher-87-5kg-v10151.aspx
1. místo mezinárodní
1. místo český
2. místo absolutka
Sem čůrák. Celý to byl jen jeden velkej vtip. Za všechno může to posraný odvodňování, těch několik kilo mi tak zatočilo s dresama že by tomu jeden nevěřil...+samozřejmě určitá,ztráta energie kvůli nedostatku soli....takže nakonec z toho vznikl ještě horší total jak na moravě...
Dřep-Tady dres povolil dobře, i když už to bylo až moc. V druhým pokuse jsem to neodhadl, nebylo to ono...jinak poslední pokus už teda docela dost těžkej, což je smutný, ale vzhledem k okolnostem..
Benč-Jedinej benč nezklamal (v síle). V rozcvičovně to vypadalo dost špatně, bál sem se že nedám základ nakonec jsem ho dal úplně krásně, lehce. Bohužel neplatnej údajně kvůli položení moc na břicho. Druhej taky lehkej a i platnej, a třetí to samý co první, lehkej ale položil jsem moc nízko, takže mi to neuznali...
Takže jsem zapsal jen 135 ale reálná síla byla nejmíň na 150 dneska bych si na to určitě věřil.
Tah-Totálně v píči. V rozcvičovně jsem dostal strach, takže jsem nakonec o 10kg snižoval základ. ramínka jsem měl, při ohybu, volný jak kráva takže kdybych to věděl dřív, tak bych to ještě o cenťák sešil. Takže jak to mohlo dopadnout 255 určitě ne lehký, 265 vydřený a 270 jsem měl kurva štěstí to už tam moc nešlo, kdyby mě to tam nechal držet o půl sekundy dýl, tak už to bylo na zemi.
Takže asi tak no..sem píča...ale alespoň už vím, že to nikdy neudělám . Když nic, tak mi to alespoň ukázalo několik dalších slabin, na který se musím zaměřit.
Nevím co teda teď, nepočítal jsem že bych to mohl až takhle posrat...takže se ještě uvidí.
Budou videa i fotky, jen nevím kdy, jestli se mi teď ještě (ne)bude chtít....
Pro Turakama (na mainweb, se nemůžu přihlásit ): Report jsem dřív nestihl, po závodech byla přežíračka, a pak 4 hodiny v autě jinak co se ambic týče tak máš pravdu, reálně jsem plánoval dostat přes total 700....
Si opäť o skúsenosť bohatší, aj tak skvelé výkony, plus máš teraz tie rekordy aj ofiko, supr si zlepšil aj ten benč, tento rok ešte zadelíš parádne čísla.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Si opäť o skúsenosť bohatší, aj tak skvelé výkony, plus máš teraz tie rekordy aj ofiko, supr si zlepšil aj ten benč, tento rok ešte zadelíš parádne čísla.
To zase jo, něco mi to určitě taky dalo..zase pár určitých zkušeností...
možná se pojedu podívat na slovenskou republiku 5.5 (nebo tak nějak) tak tam bych to trošku vytáhl..ale to se ještě uvidí.
Samozřejmě gratulace, zas tak zle bych to neviděla. No ale myslela jsem, že v Kuřimi už nějaké zkušenosti s odvodňováním máte... (nic ve zlém, to je holý fakt)
_________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
Samozřejmě gratulace, zas tak zle bych to neviděla. No ale myslela jsem, že v Kuřimi už nějaké zkušenosti s odvodňováním máte... (nic ve zlém, to je holý fakt)
Díky. No, tak to určitě máme....ale víš co, musel jsem si to taky zkusit, alespoň už vím že takovou pí*ovinu v životě neudělám
mě se líbilo všech 9 výkonů. Určitě i ten dřep můžeš ještě pěkně zlepšit, ten třetí pokus byl fakt hooodně hlubokej.
Ale dopřej si taky někdy pauzu =) už pěkně dlouho to drtíš
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru